סוף שנה

ממממור

New member
ביום שני בלילה

אנחנו פורצים לבי"ס ולרדיו תלמידים ועושים מסיבה עד אור הבוקר

תאמינו לי אם אני אגיד ש...

שכחתי מה-20 ביוני??
כלומר, שכחתי שזהו היום האחרון ללימודים?? באמת ששכחתי....חחח גדול כנראה כי התעמקתי כ"כ בטבלת ייאוש האישית שהכנתי לעצמי, כך שה-26.6 הוא התאריך שיש לי במוח ולא ה-20
אני רק חושבת על סיום בצפר לעד... ו...לא...לא עושים לנו כלום
הייתה לנו רק מסיבת סיום כ"כ אבל כ"כ מעפנה לפני איזה חודש,באמת קצת עצוב היה [לא מהבחינה של פרידה מהבחינה של זוועה
]וזהו לא עושים כלום.. עוד מעט הכל נגמר וזה פשוט מדהים
!!!!!!!

mAAyAn 1

New member
כלום

אבל בחמישי, אחרי המתכונת בסוציולוגיה, יש לנו מעין מסיבת סיום כיתתית. מקבלים את הספרי מחזור ותעודת 12 שנות לימוד. אהה וכן, גם מתנות...(מה שיגידו!). רק ב-3.7 יגיע החופש האמיתי שלי.

m i r u s h i

New member
אממ../images/Emo108.gif

כנראה שעושים 'על האש' בפארק יחד עם כל הכיתה עד אור הבוקר

DreamS_HunteR

New member
בטח נחגוג את הבגרות../images/Emo121.gif

האחרונה כמובן.. נראה כבר
יום שני הוא לא כזה להיט באילת

לומינגו

New member
../images/Emo12.gif וואו...שכחתי מזה לגמרי!

מה נעשה? בבוקר משו מגניב שאמאשלי סידרה לי. בלילה? מן הסתם נצא כולם לטיילת/וואטאבר ונעשה על האש.

מה עם מועד ב'?../images/Emo122.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אמממ, יום שלישי יש יום כיף כזה של האולפנית, נראה אם נלך אליו... חוצמיזה נשאר לי סרט גמר בתקשורת [גם לך, לא?] ומועד ב' במת'..
.

אנחנו בהחלט הולכים לעשות משו מפתיע

אבל זה סוד לבנתיים... מואהאהאהאהאה! אני אספר אחרי שנסיים הכל... ואח"כ את מה שכבר עשינו (ואוו זה היה מצחיק וכיף!)

Eowyn of Rohan

New member
חחח

שלחו מכתב לכל תלמיד עם אזהרה שלא נעשה בלאגנים(אנחנו שכבה דיי פוחזת) אז אני מניחה שלא יהיה כלום
..

yanivtr

New member
בגרות בביוטופ

לא ממש למדתי. כמעט ולא למדתי יותר נכון. סה"כ קראתי את העבודה. מבינכם שעשו כבר את הבגרות- יש למישהו טיפים מה צריך ללמוד טוב? דברים שכדאי לדעת?

yanivtr

New member
אוייש...התבלבלתי בשירשור../images/Emo9.gif

התכוונתי לשרשר לשירשור היומי

למעלה