סוד

Rioter

New member
לא נראה לי שזה ידידיה,

סורי, זה היה אילן מהפיג'מות לדעתי XD

ואי למה ראיתי?../images/Emo58.gif הרס את כל התיאוריה

ולמה הוא אמר שטומי הולך להציל את העולם ולמההההההההההההה הוא אמר שקיבל אותו בדלת זהו, אין מצב עכשיו טומי דילן וזה הרס את התיאוריה שסילבי ואדי זה ציף וגי'ני

Shlomit586

New member
../images/Emo210.gifברוב טיפשותי קראתי את התגובות שלכם

לפחות לא צפיתי בסרטון הזה
רק שכבר נהרס לי
ספויילרים למוותE%R^%$

snirf

Active member
../images/Emo2.gif

אני לא מאמין שהוא סיפר את זה
מה עם הסכם הסודיות? בטח שכח ממנו

למה את לא שמה ../images/Emo58.gif בכותרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

B o N u s

New member
צפוי.

אני עדיין בתאוריה שאדי וסילביה הם ג'יני וצ'יף. טל.

x Marina x

New member
חושבת גם .

חברה שלי שלחה את הסרטון, ולפי מה שהיא הבינה : אדי
צ'יף. סילביה
ג'יני. טומי
דילן.
וכמו שאמרו בכמה פרקים שכל המקרה שקורה להם עכשיו הוא בעצם קרה פעם, אז לכל דמות יש דמות שהיתה בעבר .

Yarinv

New member
מה שאגב../images/Emo58.gif

דיי מוכיח את הטענה שלי שטומי הוא דילן. טומי לא יכול להפגש עם דילן כי הם בעצם אותו אחד.

Yarinv

New member
אולי...

אבל עד כמה הראש הקרימינלי של גיורא יכול לנסות להטעות אותנו

דנוש60

New member
אתם יודעים...עכשיו כשאני חושבת על זה

יש מצב שזה מכוון?! זאת אומרת, שאמרו לו להגיד את זה..כדי לגרום לנו לדבר על האי בלי סוף.. גם בזמן שהשידורים הפסיקו.... כי מאז שהוא אמר את זה כולם לא מפסיקים לדבר על זה... אתה מבינים למה אני מתכוונת..?!

inbarIL

New member
אין מצב, מה קרה לכם.

אנחנו כבר מכירים את גיורא ויודעים שהוא לא מרמה אותנו, לא משקר אותנו ובטח שלא אמר לאחד השחקנים להגיד ספוילרים שקריים על הסדרה. בהתחלה לכולם זה שוק, נכון. אבל כשחושבים על זה זה לא באמת פרט מאוד מהותי. ואם מעמיקים על זה זה אפילו מסתדר, כי מה הקשר בין אדי לסילביה, שהם אנשים רגילים, לבין טומי, שאנחנו כבר יודעים שהוא טיימר, שהוא אמור להציל את העולם, ויאדה יאדה יאדה? אז הוא לא באמת הבן שלהם, עצוב קצת, אבל מה לעשות...גט אובר איט. לא סוף העולם (תרתי משמע
) ודנה אני אוהבת אותך!

דנוש60

New member
חח את צודקת

חחחחח ענברי אני מתה עלייך!!!!!! אני קוראת את התגובה שלך ואומרת וואלה, אוקיי, היא צודקת הילדה הזו, ואז אני קולטת שזאת אתתתתתתת!! חח 3>3>3> אוהבת אותך ענבר!!!

mikmikonet

New member
../images/Emo2.gif טוב שהוא לא גילה עכשיו את כל הסדרה.

אני די בשוק עכשיו. לא מחתימים אותם על סודיות או משהו?! אני מקווה שהוא התלוצץ

DoRiNuS sMiNiA

New member
נו באמת../images/Emo3.gif!

אולי זה סתם ילד שבא לספר להם ספוילרים מהספר השביעי של הארי פוטר!

למעלה