סוד האושר

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif סוד האושר ../images/Emo41.gif

אתמול בדרך חזרה מהעבודה, ראיתי זוג אנשים מבוגרים בגיל 80 בערך, הולכים יד ביד, וממש מזכירים זוג טרי בני 16, הם היו כל כך מאוהבים, כל כך מאושרים וכמעט והתפתיתי לשאול אותם מה סוד האושר שלהם. אז במקום לשאול אותם, החלטתי לשאול אותכם
: מה סוד האושר שלכם בזוגיות ובכלל בחיים

עוד אחת מהשאלות של שירקוש

נראה לי ששירקוש מושתלת כאן בפורום ועושה עלינו עבודת גמר....... הזקנים הולכים יד ביד כדי שאחד מהם לא יפול...... חחחחחחחחחחחחחחח אבל ברצינות, סוד ההצלחה בזוגיות זה לדבר על כל דבר לא להיעלב להיות חברים להכיר במגבלות אחד של השני להכיר ברצונות אחד של השני ולאהוב באדי

s h i r k u s h

New member
אהבתי את התשובה שלך ../images/Emo45.gif

ולגבי עניין השאלות... זה פשוט דברים שעולים לי בראש ובוחרת לעלות אותם לדיון. הראש שלי תמיד עובד שעות נוספות...

shelly1975

New member
נכון.. וגם....

לא לתת ביקורת אחד לשניה, לקבל זה את זה באמת כמו שהם, עם הג'יפה ולא לחפש מה חרא אצל השני, פשוט ללמוד לאהוב אותם עם החסרונות. לא להיות קנאים, או לפחות לא להראות קינאה, לתת מרחב מחייה, נורא חשוב

lulit

New member
לדבר לדבר ולדבר

הכי חשוב. לא לשמור כלום בבטן. גם אם זה נראה כמו הדבר הכי מיותר ומטופש - לדבר! יש עוד המון דברים: לפרגן, לדעת להיות שם כשצריך, לדעת לתת חיבוק, כתף. לדעתי כל זוגיות טובה מתבססת על פתיחות. אם אין את זה - חבל על הזמן של כולם.

סוד האושר שלי

חייה ותן לחיות אף פעם לא אעיר לו הערות סרק כמו: על כמה אתה שותה או כל הערה חותרנית אחרת והוא לא לי איך את מתלבשת, אוכלת, שותה עם מי את הולכת, עם מי דיברת וכו'... פשוט חברים טובים גם כשכועסים צריך לדעת על מי כשאני כעוסה הוא יודע שצריך לעזוב אותי אפילו שזה לא עליו. באהבה

S h a r l e e n

New member
סוד האושר שלי...

שלנו הוא פשוט לצחוק המון
. אין יום שאנחנו לא מתגלגלים מצחוק ביחד, מכל מיני שטויות. יש לנו פשוט הומור דומה ואין ספק שזה המפתח שלי לאושר...

S h a r l e e n

New member
אגב, אני אורחת..../images/Emo9.gif

מקוה שזה בסדר להשתחל סתם ככה לשרשור...היה נראה לי מענין.

g u r a

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את מוזמנת להצטרף באופן קבוע. אם מתחשק לך.

המשימה שלך להשבוע../images/Emo150.gif

אם תסכימי לקבלה כמובן..לחזור לזירת הפשע..לתצפת על זוג הזקנים וברגע המתאים לשאול אותם מהו סוד האהבה בעבורם..וכמובן לרשום לנו את תשובתםהודעה זאת תשמיד את עצמה בעוד .... וברצינות לטעמי אין מתכון אחד סוחף מנצח..אלא מרכיבים של יושרה פתיחות אמון כנות נאמנות הומור..כולל הומור עצמי..יכולת פשרה להתגבר על האגו.. יכולת ספיגה גדולה מאד לטוב ולרע להיות מכיל וגם מוכל..וכשזה הדדי.. אז בונים זאת והזמן אמור רק להשביח החברות הרעות..ההוויה של הביחד .. (תשוקה כמובן חשובה ונדרשת..)

למעלה