וואי איזה יופי!! אמ"ל שולטים
ה הודיוש המאמוש New member 18/7/05 #21 יוווווו חחחחחח מגיע לנו חחחח מורוש כל הכבוד על ההשקעה יפה שלי...
כ כוסית על הגג New member 18/7/05 #22 אה כן ומוררררררר כל הכבודדדדדדדד מוכשרת בזכותך עכשיו אני פותרת סודוקואים בעיתון חעחע <ראיתי הרגע בחדר של חני והיא הראתה גם סודוקו צירוף מקרים לא ולא חעחע סתם> מור כל הכבוד על ההשקעה
אה כן ומוררררררר כל הכבודדדדדדדד מוכשרת בזכותך עכשיו אני פותרת סודוקואים בעיתון חעחע <ראיתי הרגע בחדר של חני והיא הראתה גם סודוקו צירוף מקרים לא ולא חעחע סתם> מור כל הכבוד על ההשקעה
ח חופיתוש של הפורום New member 18/7/05 #25 חחח אני רואה שאתה מודע לתוכנית שיש בחדר של חני...יפה זה כבר טוב...
כ כוסית על הגג New member 18/7/05 #32 וואלה?? ביקרת שם?!?1 איסה כיף לךךך סתם חעחע *מושפעת* מה עשית שם
כ כוסית על הגג New member 18/7/05 #36 דייי וואלה../images/Emo35.gif פששש זכית במשו למה לע לדבר תוציא הכול זה בסדר אגודת המחורפנים והקלינקיות לרשותך
דייי וואלה../images/Emo35.gif פששש זכית במשו למה לע לדבר תוציא הכול זה בסדר אגודת המחורפנים והקלינקיות לרשותך
כ כוסית על הגג New member 18/7/05 #42 סליחההההה../images/Emo35.gif ממתי זה המחשב שלך זה המחשב שלעיייי חחחחחח סתם
ח חופיתוש של הפורום New member 18/7/05 #46 חחח ביקור בחדר של חני.... אביחי תרשה לי להגיד סחתיין על האומץ.. מתה עלייך בייב
א אביחי 33 New member 18/7/05 #52 חח זה היה שהייתי קטן../images/Emo122.gif וזכיתי מלאאא דברים,גם את המחשב המעפן שלי