מוטי. אין מה להתעצבן.
אני אישית הדגשתי וגם אחרים ציינו, שאלה לא כולם, אך שמקרים אלו קורים לעתים קרובות ויותר מדי. זה מה שכתבנו. מראש לא התכוונתי לעובדים או לגמלאים של החברה, אלא למשהו ספציפית ואני חושב שבגלל האי הבנה, מוטי, אתה באמת סתם מתרגז ובאמת שחבל לי שזה כך ואני מתייחס (או לפחות משתדל) להתייחס לכל מקרה לגופו בכל דבר בחיים ולא רק בפורום.
מוטי. אין מה להתעצבן.סוגיית קו 149
אורי והבחור מאילת כבר ממש מרגיזים אותי. כבר כמה שעות מאז התחיל השרשור הזה חככתי בדעתי האם להגיב או לא להגיב וכל תגובה נוספת רק גרמה לי לרצות להגיב אך נמלכתי בדעתי והמתנתי וכעת אינני יכול עוד ולכן אני מגיב כעת. וכפנסיונר של דן אני מרשה לי להגיד לשני החברים הצעירים האלה שאתם לא יודעים על מה שאתם מדברים!. זה פשוט לא יאומן איזה טימטום כותבים כאן. האם הטוסיק שלך אורי מיוחס יותר מהטוסיק של רינה מרעננה שנוסעת בקו 47 באוטובוס עירוני? הוחלט בימים עברו שבקו 149 יופעלו מכונות בין עירוניות ובדרך כלל זה מה שקורה. אבל יש כלל ויש יוצא מהכלל. וגם ההשתלחות בנהגי קו 247 היא השמצה כוללנית ופרועה. אין דבר כזה "נהגים של קו 247". בקו הזה עובדים נהגים ששייכים לקווים 47,48,149,24 ועוד קווים ששייכים לאותו מנהל עבודה משיכון דן. ואם יש לך בעיות עם נהגים ספציפיים תגיש תלונה להנהלת דן או למשרד התחבורה ומצידי אפילו למשטרה. אבל ההכללות שאתה עושה אורי הן השמצות והוצאת דיבה רעה. פשוט גועל נפש. גם כל העניין היכן יש קליטת נוסעים והיכן הורדה - הכל תלוי ברשיון הפעלת הקו שדן קיבלו ממשרד התחבורה. תאמין לי אורי, תאמין לי הבחור מאילת שאינני יודע איך קוראים לך ותאמינו לי כולם שגם לי כפנסיונר של דן יש תלונות על החברה שעבדתי בה שנים רבות. אבל לעולם אינני עושה הכללות כפי שנעשו כאן. כל דבר לגופו. אז בבקשה תפסיקו עם ההכללות ועם החזרה על אותה מנטרה שוב ושוב. די! ולעומת אורי והבחור מאילת יפה כתב מיסטר K בדברים שלו וגם עוד כמה חברים שמבינים עניין.
אני אישית הדגשתי וגם אחרים ציינו, שאלה לא כולם, אך שמקרים אלו קורים לעתים קרובות ויותר מדי. זה מה שכתבנו. מראש לא התכוונתי לעובדים או לגמלאים של החברה, אלא למשהו ספציפית ואני חושב שבגלל האי הבנה, מוטי, אתה באמת סתם מתרגז ובאמת שחבל לי שזה כך ואני מתייחס (או לפחות משתדל) להתייחס לכל מקרה לגופו בכל דבר בחיים ולא רק בפורום.