סג"א - 2X9 - Aurora

shelNom

New member
פרק יפה

קצת הרגיש כמו אנטרפרייז עם השיגורים והמסע על ספינות, אבל בהחלט היה מענין. הפרק הטוב ביותר בנתיים לפי דעתי(מצפיה אחת בלבד). מה שעצבן אותי זה מק'קי שלא חשב שהריית' יתעורר ושלא עלה בקשר וביקש שישגרו אותו או את הריית' למקום אחר זה בהחלט היה מסוכן שלא לצורך. בלט לטובה כושר המשחק של הריית' מסתבר שעם קצת טכנולוגיה הם יכולים להיראות כמו אנשים אבל מה שיותר מפתיע האנושיות שהם ביצעו את התפקיד. זה מצטרף לריית' שראינו שותה ואוכל באיזה כוכב בתחילת העונה. מישהו שם לב אם זה אותו אחד? משומה הם נראים לי מרחוק אותו דבר :) מעלה את רמת התחכום שלהם ביכולת שלהם להיות יותר אנושיים כשזה משרת את מטרתם.

subatoi

New member
פרק טוב.

רעיון יפה ומגניב. אם הם היו תקועים "בפנים" כל הפרק, זה היה סתם מטריקס. אבל הכניסה והיציאה הוסיפה, וכמובן כל מה שהיה מסביב. היה גם משעשע שזה שודר באותו יום ש-Avatar של SG1 שודר. צירוף מקרים שהיה רק אצלנו
רודני ומק'קיי עובדים טוב מאוד ביחד, אבל זה לא חדש. הקפטן ("רב חובלים", "קברניט", מה נסגר שם?) נורא הזכיר את פול מקגיליון (בקט). שמנמן ועגלגל כזה, עם עיניים מגניבות. ממש ככה הייתי מדמיין אותו בעוד 20 שנים. פספסתי את ההתחלה של הפרק - איך הספינה פתאום התגלתה ע"י החבר'ה? איך הרפאים פתאום גילו אותה באותו זמן? ולא היה מוזר שלא היתה התייחסות לזה שהזמן שלהם, בתודעה שלהם, הוא עדיין לפני 10000 שנים? (או שהיתה לזה התייחסות ואני שוכח? משהו בקשר לזה שהתודעה המשותפת הופעלה רק עכשיו? ואם כן, אז למה?) זהו.

Chelnak

New member
לגבי השאלות

עד כמה שהבנתי, ברגע שאטלנטיס עלתה מהמים, היא התחילה לשדר אות כלשהו. הספינה ההיא קלטה אותו, והתחילה לשדר אות משלה, ולהפעיל את המציאות המדומה ההיא. באטלנטיס קלטו את האות של הספינה, וכך גִלו אותה. גם הרפאים קלטו את האות, והספיקו להגיע אל הספינה לפני הצוות. המציאות המדומה לא היתה אמורה להסתיר מפני צוות הספינה שהיא מדומה, זוהי מניפולציה של הרפא שהשתלט עליהם.

subatoi

New member
ושאלה בשם תמי

(שמוסרת ד"ש) - למה שפרד לא שאל את המפקד שלהם מאיפה הוא קיבל את השדר? אם זה היה בנאדם, סביר להניח שהוא כבר מת מאז. אבל אולי הוא היה מקבל איזשהם רמזים לגבי המקום שהמידע נמצא בו. אולי איזה מוצב, אולי איזה מקום שאולי אפשר עדיין להגיע אליו ולנסות לרחרח שם...

subatoi

New member
טוענת שאין לה זמן...

לדעתי היא סתם רוצה לצבור מספיק עמודי ארכיון להשלים ואח"כ
תוכלו לצעוק עליה בעולמות (טוב, נו, לפחות מי שיגיע יוכל
)

YSHVORIN

New member
סוף סוף פרק טוב העונה

ונקווה לעוד... פרק שמזכיר לנו למה sg1 לא מתקרבת לרמה של אטלנטיס (שבעונה ה 2 עד עכשיו מאכזבת)

morashty

New member
אה...התכנוונת לומר ההפך לא?

שאטלנטיס לא מתקרבת לרמה של SG1.

YSHVORIN

New member
אין פה ויכוח

אני לא רוצה לפתוח פה ויכוח , תהנה ממה שאתה רוצה.. אני כקהל יותר בוגר של הסדרה נהנה יותר מאטלנטיס , העיסוק בדמויות של השחקנים יוצר פה סדרת דרמה-מדע בדיוני , כמו רוב הסדרות היום שמפתחות את הדמויות במקביל לעלילה. sg1 יותר מתאימה לילדים ואת האמת גם הסביבה פחות מענינת מאטלנטיס. בכל מקרה אם אתה חושב הפוך אין לי בעייה אם זה .

morashty

New member
אה...לא לגמרי הבנת אותי

פשוט מזה שאמרת שהעונה השניה מאכזבת הייתי בטוח שהתכוונת לומר הפוך ואז כל המשפט נשמע יותר הגיוני. בקשר לאיזה סדרה יותר טובה אני אישית מחלק בין העונות הראשונות של הסדרה לאחרונות ובאטלנטיס הם די הלכו על כיוון קצת שונה- אבל בוא נגיד שאם יש לי פרק מהעונה העשירית של sg1 או מהעונה השלשית של אטלנטיס אני קודם כל אראה אטלנטיס.

סלמאק

New member
צ ודק

אני עדיין לא מבין את ההיגיון של השורה הראשונה שהוא כתב...

למעלה