../images/Emo9.gif תודה subatoi ו- neboris
על כל הטיפים! אמממ...אין לי וידאו
ואני כבר יכולה לדווח שאכן הקטע עם לרשום מילה הוא בעייתי
אבל עודדתם אותי להמשיך ולפתח את המיומנות
חייבת עוד מילה לגבי וויר. זה בדיוק מה שחשבתי - ש"זה לא משַמיים", או שזה לא שזה האופי של וויר וצריך לקבל אותה ככה. זה לא האופי של אף אחד!!!! זה מה שנכתב לדמות!!!!! אז למה? אני בטוחה שהשחקנית שמשחקת את וויר היא אישה הרבה יותר נעימה, סימפטית ומשכנעת בסמכותיות שלה בחייה האמיתיים. ההסבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו קשור איכשהו בהעדפת אנשי הצבא ומפקדיו על פני האזרחים. אבל זה קצת לא מסתדר עם עיצוב הדמות של דניאל ג'קסון או של ד"ר בקט שאינם לובשי מדים. זה גם לא יכול להיות קשור להיותה אישה, עיין ערך סמנתה קרטר או טיילה. אז לא ברור לי. כי זה לא שעיצבו כאן מישהו "רע" מול "הטובים", אלא סתם מישהי לא...נעימה. זה תמיד מזכיר לי את השחקנית הראשונה ששיחקה את התפקיד של וויר למשך שני (?) פרקים עוד ב- SG1. זה נכון שהיא הייתה די אלגנטית ולא העבירה תחושה של אשת שטח, אבל היה תוקף לדברים שלה. כשהיא כעסה האמנת לה. כשהיא איימה זה היה מרתיע באמת. האופי שלה היה אוטנטי, אמין ומשכנע. חבל לי מאוד שוויתרו עליה. ואופטופיק מוחלט וניצלו"ש פרוע בהקשר זה - חבל לי גם שוויתרו על התפקיד של נשיא ארה"ב ששוחק בסוף עונה 7 ע"י שחקן מ-ע-ו-ל-ה (לא זוכרת את שמו. סליחה). זהו. הוצאתי. אני אנוח עכשיו