סג"א - 2X8 - Conversion

ayan2

New member
../images/Emo9.gif תודה subatoi ו- neboris

על כל הטיפים! אמממ...אין לי וידאו
ואני כבר יכולה לדווח שאכן הקטע עם לרשום מילה הוא בעייתי
אבל עודדתם אותי להמשיך ולפתח את המיומנות
חייבת עוד מילה לגבי וויר. זה בדיוק מה שחשבתי - ש"זה לא משַמיים", או שזה לא שזה האופי של וויר וצריך לקבל אותה ככה. זה לא האופי של אף אחד!!!! זה מה שנכתב לדמות!!!!! אז למה? אני בטוחה שהשחקנית שמשחקת את וויר היא אישה הרבה יותר נעימה, סימפטית ומשכנעת בסמכותיות שלה בחייה האמיתיים. ההסבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו קשור איכשהו בהעדפת אנשי הצבא ומפקדיו על פני האזרחים. אבל זה קצת לא מסתדר עם עיצוב הדמות של דניאל ג'קסון או של ד"ר בקט שאינם לובשי מדים. זה גם לא יכול להיות קשור להיותה אישה, עיין ערך סמנתה קרטר או טיילה. אז לא ברור לי. כי זה לא שעיצבו כאן מישהו "רע" מול "הטובים", אלא סתם מישהי לא...נעימה. זה תמיד מזכיר לי את השחקנית הראשונה ששיחקה את התפקיד של וויר למשך שני (?) פרקים עוד ב- SG1. זה נכון שהיא הייתה די אלגנטית ולא העבירה תחושה של אשת שטח, אבל היה תוקף לדברים שלה. כשהיא כעסה האמנת לה. כשהיא איימה זה היה מרתיע באמת. האופי שלה היה אוטנטי, אמין ומשכנע. חבל לי מאוד שוויתרו עליה. ואופטופיק מוחלט וניצלו"ש פרוע בהקשר זה - חבל לי גם שוויתרו על התפקיד של נשיא ארה"ב ששוחק בסוף עונה 7 ע"י שחקן מ-ע-ו-ל-ה (לא זוכרת את שמו. סליחה). זהו. הוצאתי. אני אנוח עכשיו

Y. Welis

New member
רוני קוקס - זה שמו

ואני זוכר אותו מרחוק - מ'השוטר מבברלי הילס', שם הוא היה מפקד התחנה (שאליה הגיע אדי מרפי). תמיד מצויין. וויר בעיייתית בלי ספק, ואני חושש שזה נעוץ בכישורים של השחקנית - היא פשוט לא מצליחה להביע משהו משמעותי. אולי הדרכה טובה יותר היתה מועילה, אבל לא בטוח שיש מה להוציא. אולי צריך לראות אותה בתפקידים אחרים.

ayan2

New member
../images/Emo9.gif לא אליו התכוונתי...זה סגן הנשיא

אני התכוונתי למי שהיה הנשיא החדש בסוף העונה השביעית של Sg1. טרחתי מעט ומצאתי את שמו: William Devane. צרפתי גם תמונה. אבל תודה Y. Welis

Freemee

New member
יש לי רעיון אולי

אם יש לך טייפ מנהלים או איזה מיקרופון מוארך, פשוט תקליטי את עצמך אומרת את ההערות ואז תוכלי לשמוע אותם

ayan2

New member
../images/Emo13.gif רעיון נחמד! תודה!

אין לי טייפ, אבל מחשבה יפה!

subatoi

New member
אני לא מבין גדול,

אבל זה לא אמור להיות רטרו-נגיף בעברית? טוב, בכל מקרה זה לא ינצח את התרגום של 4400 מהשבוע, שאמר "אני רוצה סטייק רייר במיוחד"... כאילו, WTF?!

redox

New member
פרק בעייתי

כל נושא לחץ הזמן היה נפתר אם הם היו זוכרים שיש להם stasis chamber. אני לא אוהב פרקים בהם "נשכחות" טכנולוגיות ויוצרי סדרות צריכים להיזהר יותר עם הטכנולוגיות שהם מכניסים לסידרה בה הם כותבים. דוגמה מאוד בולטת לבלאגן הזה היא enterprise. הם לכדו cell ship של הסוליבנים, פריט טכנולוגיה שהיה עוזר להם המון פעמים אבל באופן קבוע שכחו להשתמש בו.

shelNom

New member
פרסומת סמויה לדגני כריות

העיניים של פורד נורא דומות לפרסומת של כריות(זוכרים עם ילד הסקיטבורד שהתחפש לגבר והאישה שכל שניה מתפרקת לאישה אחרת). בקשר לטכנולוגיות "נשכחות" לבל נשכח את אקדח הזאט שלוש יריות ונעלם לו הרפא הלא כן? בכלל זה נשק כל כך טוב שלא ברור למה לא הגדילו אותו כמו הנשק שג'ק בנה כשמוחו חובר לספינה של ת'ור(כמדומני) כנגד המשכפלים. הפרק היה בסדר, בלטו בחסרונם: הריית' אני צריך כבר פרק עם עלילה.

למעלה