לא אהבתי
אולי פשוט היה לי יום רע, אבל אותי הפרק הזה לא הרשים בכלל. העלילה הייתה כל כך צפויה ולא כל כך מעניינת. הדמויות היו מעצבנות יותר מבדרך כלל, במיוחד טיילה המתחסדת ואיש המערות "אל תגידו לי מה לעשות" רונון. אפילו ההתנהגות של רודני הייתה לגמרי מוגזמת - נכון שהוא שחצן וחושב שאין חכם ממנו, אבל לי זה נראה מאוד לא טבעי איך פתאום מסתם בן אדם עם שגעון גדלות הוא הפך לבן אדם מסוכן עם שגעון גדלות (ישר הייתה לי אסוציאציה לסרט מלחמת הכוכבים האחרון שבו, לדעת רבים מהצופים, היה מעבר חד מדי ולא הגיוני מאנאקין סקייווקר עם בעיית סמכות מסויימת אל דארת' ויידר הרשע רוצח הילדים). היו רגעים בודדים בלבד בפרק הזה שהיו בסדר, כגון, הנשק והנזיפה של וויר על פיצוץ שלושת רבעי ממערכת הכוכב. באופן כללי, אני די מאוכזב מהעונה השניה. לאחר שראיתי את ששת הפרקים הראשונים הבעיה העיקרית היא, לדעתי, הכתיבה. היא סתמים מדי והעלילות לא מעניינות מספיק. הכותבים היו צריכים להשקיע קצת יותר כי זו רק עונה שניה של הסדרה שעוד לא הבשילה והדמויות לבד לא יכולות להחזיק פרק שלם. לא זכור לי שלסג1 היו בעיות דומות. זאת אומרת, היו להם מדי פעם פרקים גרועים אבל לא הייתי הרגשה כללית כזאת של שעמום על עונה שלמה של הסדרה. נ.ב. כמו שכתבתי בתחילת ההודעה, יכול להיות שאני סתם מוציא את תסכוליי על הפרק הזה ובצפיה שניה אני אשנה את דעתי, אבל כרגע אני לא מצליח לדמיין את עצמי רואה את הפרק הזה עוד פעם. נ.נ.ב (או נ.ב.ב.) המבנה של הנשק נראה כמו הבניין של בנק ישראל בירושלים. ראו תמונה מצורפת.