סג"א - 2X1 - The Siege Part III

Chelnak

New member
../images/Emo41.gif סג"א - 2X1 - The Siege Part III

פרק ראשון בעונה - שרשרו!

mn1000

New member
ענק ענק פשוט ענק

שוב אני רואה את הפרק ומוצא עצמי מלא התפעלות מה שהכי מפתיע לטעמי היה כששפרד הגה את הרעיון לגרום לרפאים לחשוב שהעיר הושמדה. פרק טוב מלא אקשן והומר (במיוחד הקטעים עם האסגרד העקשן *) היה טוב .

nzkiwi

New member
פרק פתיחת עונה ממש טוב...

ולמרות שאני לא חובב אטלנטיס, נהנתי מאוד! סוף סוף רואים את הדדלוס. מבצע ההצלה של שפרד היה יפה - לא ראיתי את זה מגיע... מה לכל הרוחות קרה לפורד בעין? זה מה שנקרא אישונים מורחבים מחומר טוב? הקטע עם טיילה ו"המסר" שהיא שלחה, נראה לי שחתכו שם הרבה בעריכה (מי אמר גירסה ארוכה ולא קיבל?). ויש את וויר... כן, גם הפעם הצלחת לעלות לי על העצבים נ.ב טייס הדדלוס, קבל ח"ח על החניה - שיחקת אותה גבר.

neboris

New member
יופי של פרק

היה פרק טוב, לא מדהים אבל בתור פרק תחילת העונה הוא בהחלט סיפק את הסחורה. כמה הערות: 1. הרפאים די טיפשים 2. פורד מאוד הזכיר לי את אפופיס (במיוחד כפי שהוא נראה בעונה שלישית) וכהוכחה ראו את התמונה המצורפת. 3. יש לבני אדם הספק לא רע - הם השמידו 5 ספינות כוורת בכמה ימים 4. האפקטים היו מעולים. 5. אני מבין שתפקידם הקבוע של אסגארד בסדרה הוא לשמש כאתנחתה קומית. 6. ראיתי באותה הזדמנות גם את שני החלקים הראשונים של The Siege ולא ברור לי מה הג'ניי השיגו בכל הסיפור הזה - כפי שרואים בפרק (נדמה לי בחלק השני), שני חיילים פשוטים של ג'ניי מביאים את הפצצות. איפה המדענים של ג'ניי שאמורים לפקח על הניסויי? ויותר חשוב, איפה המדענים שאמורים ללמוד מרודני איך להשלים את הפצצה (הרי היא לא עבדה לפני שרודני תיקן אותה)? עכשיו הג'ניי גם לא יודעים איך להרכיב פצצה עובדת וגם צריכים להסתמך על מידע של אנשי אטלנטיס בקשר לפיצוץ עצמו. 7. כל הסיפור של קולונל אוורט (החבר של סאמנר) היה נדוש וטריוויאלי. אז נכון שלא בכל קו עלילה צריכה להיות פואנטה, אבל מבחינתי היו יכולים לוותר לגמרי על הדיאלוגים בין אוורט לשפרד.

nzkiwi

New member
בוריס, ../images/Emo6.gif יופי של השוואה בתמונות..

ועוד תוספת שלי לעניינים הלא כ"כ ברורים: ברגע שהם ידעו שהשיגור של הטילים/ראשי נפץ עובד, למה לא שיגרו לכל הכוורות במקביל? - כן, אני יודע, כדי שרודני ושפרד יוכלו לצאת לגזוזטרה להתפעל מהזיקוקים. טוב שלא קראו לפרק "Independence Day".

neboris

New member
תודה

בקשר לשיגור במקביל - כנראה שמערכת ההפעלה של אסגארד פחות מתוחכמת מזאת של מיקרוסופט ולא יכולה לבצע multitasking. לפי השימוש המושכל ב"גזוזטרה" אני מניח שאתה עדיין נמצא תחת השפעת הפסיכומטרי.

סלמאק

New member
1. למה?

2. אהבתי את ההשוואה
זה די מזכיר לי את זה שבפעם הראשונה שראיתי את אפופיס ככה, הוא מאוד הזכיר לי את קיינו "ממורטל קובמאט" (וואו, זה היה ממש מזמן
). 3. לא מספיק לטעמי, היו להם פאשלות לא קטנות. יכלו להספיק הרבה יותר. 4. בהחלט. 5.
יש בזה משהו (חכה להמשך). 6. הג'ניי די טפשים
7. למה? אני דווקא די אהבתי את הרעיון, נדוש ככל שיהיה. לדעתי זה נועד על-מנת להענות לאלה שישאלו את עצמם איך שפרד יכול לחיות עם עצמו אחרי מעשה שכזה. מעין הצדקה מוסרית.

Nogmor

New member
מי כמוני עוד לא ראה? :)

אני מקליט את הפרקים הקרובים, רואה את סוף העונה הראשונה וואז מריץ מרתון של הפרקים שהקלטתי! :D

סלמאק

New member
כל הכבוד, מומלץ ../images/Emo45.gif

תמיד אפשר לפתוח שרשור הערות משולב של הפרקים הראשונים אח"כ.

למעלה