סאונד

shanyal

New member
שאלת סטריאו

שלום לכולכם! ברשותי גולף 2006 בעלת מערכת מקורית שאני מעוניינת להחליף... בסוכנות אמרו לי שלא כדאי להחליף את המערכת המקורית כיוון שהיא מחוברת למחשב הדרך וזה יכול לגרום לתקלות... האם זה נכון?! מלבד זאת המערכת מתפרסת על שטח יחסית גדול, האם כאשר אחליף את הפאנל תשאר הכניסה המקורית של הדיסק והכפתורים??? וחוץ מזה... במערכת רמקולים מקוריים (4 רמקולים וזוג טוויטרים) ברשותי מגבר 350W שפרקתי מהרכב הקודם, איזה רמקולים 6*9 יתאימו למגבר ואיזו מערכת??? תודה תודה תודה....

Ski Farm

New member
עזרה בבחירת רמקולים - כנסו והביעו ד

שלום לכולם אני מעוניין להתקין רמקולי קומפוננט ברכב (מדובר על סובארו אימפרזה שנת 2002), ואכן בדלתות הקדמיות יש הכנה לקומפוננט (חורים מוכנים לטוויטרים ולרמקולים השניים !! ) ברכב יש כרגע 2 רמקולי 6*9 אשר נמצאים על המגש , אילו הם רמקולים של חברת פיוניר של 300W (אינני זוכר את הדגם) כרגע אינני מעוניין לשים מגבר (אולי בהמשך) אחרי ברורים על סוגי וחברות רמקולי קומפוננט טובים בתחום של עד ! 1300 ש"ח קיבלתי הצעות וחוות דעת ללכת ( עם העקרון של בלי מגבר ורמקולי הפיוניר מאחור ) על 2 סוגי חברות א. מורל דוטק ב. פוקל ווי1 או ווי2 אז שאלתי אליכם היא 1. על איזו חברה ללכת (חברה + דגם ) מורל או פוקל ? 2. אם לא חברות אילו אז על איזו חברה ודגם אתם הייתם ממליצים ? לא לשכוח שהעקרון של בלי מגבר ורמקולי הפיוניר מאחור הוא זה שמנחה אותי !! 3. האם אתם יודעים איזה גודל חור יש בדלת הסובארו (6", 5" או אחר ) ? בתודה רבה מראש SKI FARM

שילגיון

New member
שאלה בקשר לחיבורי הרדיו דיסק...

יש לי סקודה פיבוריט 94...והרדיו דיסק שבה מחובר למצב בסוויץ שאמרו לי שהוא לא מומלץ כי הוא מחמם את הסליל הנעה וזה לא בריא....מישהו מבין על מה דיברתי ויכול להסביר לי מה הפרוצידורה של להעביר את החיבור למצב אחר בסוויץ שאני יוכל לשמוע רדיו גם שהאוטו לא מותנע בלי להרוס את סליל ההנעה??.....תודה!

jekichan

New member
הוא לא מחמם שום דבר

החוט האדום אם הוא מחובר למתג הנעה רק מעביר פיקוד לרדיו אפשר להידלק (אם הסוויצ' פתוח) אם אתה בכל מקרה רוצה שהוא יעבוד על מתח קבוע פרק את הרדיו דיסק תגיע לצמת חוטים וחבר את החוט האדום והצהוב ביחד את החוט האדום (שבא מהצמה של הרדיו ולא מכיוון הרכב) נתק את החוט האדום מהחוט שבא מכיוון הרכב אם לא הבנת כל כך תשאל חבל לעשות קצר ברכב

שילגיון

New member
לא כל כך הבנתי את אופן הביצוע של

העברת החוטים...אתה יכול להסביר באופן יותר מפורט כדי שאני יבין...אין לי הרבה נסיון בזה... תודה!

TomaC

New member
החלפת רדיו-דיסק מקורי

פג'ו 206XS. מגיעה עם רדיו מקורי הכולל תצוגה עילית ושליטה מההגה. יש מערכות תחליפיות לרדיו הזה? כלומר, אם אני רוצה מערכת עם MP3 וגם לשמור על האפשרות של שליטה מההגה ותצוגה עילית? תודה

GPDY

New member
שאלה בקשר למערכת לרכב

דוד שלי מביא לי מערכת שהייתה פעם שלו של ALPINE אבל הוא לא יודע להגיד לי עלייה פרטים ממש כי הוא לא כ"כ מבין בזה.. רק להגיד שהמערכת היא מלפני 3-4 שנים בערך...והיא רדיו דיסק בלי אמ פי 3... והשווי שלה כחדשה הוא 4,000-5,000 שקל. הייתי רוצה בבקשה לשמוע את דעותיכם על יכולתה של מערכת כזאת עפ"י התיאורים המעטים שנתתי.. כמה שיותר פרטים ככה יותר טוב... תודה מראש.

yiftah k

New member
קנית מערכת שלמה-חדשה

אני נוהג בפולו והמערכת שמע גרועה לחלוטין. הרכב בן שמונה והמערכת המותקנת בו(המקורית) כוללת רדיו מיושן ושני רמקולים שממוקמים על הדש בורד. ישנה הכנה לשני רמקולים נוספים בדלתות הקדמיות ולשנים מאחורי המושבים האחוריים. מלבד לאיכות השמע הירודה, יש מעין קולות רשרוש חזקים כשאני מדליק את הרדיו ולעיתים גם כשאני מגביר או מנמיך. בתור התחלה רציתי לשאול ממה נובעים הרעשים. בנוסף, הייתי רוצה לקבל הצעה למערכת חדשה שכוללת רדיו (דיסק עם mp3) ורמקולים חדשים. מכיוון שאני לא מעורה בפרטים של המערכות האלה, אשמח לשמוע הצעות שונות, וגם לשמוע בכמה תסתכם רכישה של מערכת איכותית יחסית בלי לפשוט רגל. תודה, יפתח.

yiftah k

New member
אני פשוט לא מכיר את התחום

ולא יודע בכמה דברים כאלה מסתכמים. אם יש משו באיזור האלף זה יהיה מצוין, אם לא, אני אשמח לשמוע הצעה אחרת. יפתח.

Ski Farm

New member
דעות ועצות למערכת לרכב - תנו דעתכם

שלום לכולם שוב עקב ההענות הדלה החלטתי לשאול שוב אז הינה : אני מעוניין להתקין רמקולי קומפוננט ברכב (מדובר על סובארו אימפרזה שנת 2002), ואכן בדלתות הקדמיות יש הכנה לקומפוננט (חורים מוכנים לטוויטרים ולרמקולים השניים !! ) ברכב יש כרגע 2 רמקולי 6*9 אשר נמצאים על המגש , אילו הם רמקולים של חברת פיוניר של 300W (אינני זוכר את הדגם) אחרי ברורים על סוגי וחברות רמקולי קומפוננט טובים בתחום של עד ! 1300 ש"ח קיבלתי הצעות וחוות דעת ללכת ( עם העקרון של רמקולי הפיוניר מאחור ) על 2 סוגי חברות א. מורל דוטק ב. פוקל ווי1 או ווי2 בהמשך לחיפושי אחר רמקולי קומפוננט טובים ביקרתי ב "רדיו מילאנו" שם המליצו לי על רמקולים שלטענתם טובים לפחות כמו הפוקל ווי1 והמורל דוטק ואפילו מעבר , השמות והדגמים הם : א. שם החברה DLS והדגם DENMARVIK (טענו שלמרות שזה הדגם הפשוט הוא טוב !!! יותר מרמקולי המורל דוטק ומהפוקל ווי 1) ב. שם החברה JLAUDIO והדגם V.....(אני לא זוכר את ההמשך ) ג. שם החברה MBQUARK והדגם PEPCOX האם מישהו מכיר את החברות או הדגמים הללו כדי לומר לי אם צדקו ב"רדיו מילאנו" או שפשוט הם רוצים למכור לי סחורה זולה ? 1. על איזו חברה ללכת (חברה + דגם ) בסיכומו של דבר לפי דעתכם ? 2. אם לא חברות אילו אז על איזו חברה ודגם אתם הייתם ממליצים ? (לא לשכוח שיש לי את הרמקולי פיוניר מאחור ) 3. האם אתם יודעים איזה גודל חור יש בדלת הסובארו (6", 5" או אחר ) ? ועוד שאלה קטנה - מאחר ומגבר זה פריט נחוץ כאן אז - אשמח להמלצות על מגבר בסכום של עד !! 1000 ש"ח אשר יזיז את הקומפוננט, 2 רמקולי פיוניר 300 וואט שיש לי כבר מאחור וכן יהיה עם !! יציאה לסאב ( אותו אולי אוסיף בהמשך ) בתודה רבה מראש SKI FARM

Ski Farm

New member
מה ההבדל בין דגםפולס ודוטק של מורל?

שלום לי המליצו על קומפוננט של מורל מדגם דוטק ובזאפ אכן ראיתי גם רמקולים של מורל מדגם פולס כמו שלך אז א. האם אתה יודע מה ההבדל ביניהם ? ( חוץ מהמחיר ) ב. אין לי מגבר כרגע - האם יש לך ידע/ המלצות לאחד טוב? (בטווח מחירים של עד 700 ש"ח שיספיק למערך שיש לי / אני מתכוון לעשות ברכב ? בתודה SKI FARM

E G the men

New member
אם אתה מחפש מגבר

שיגביר לך רק את הקומפוננט כלומר מגבר 2 ערוצים, יש לך הרבה דגמים, הרבה חברות וכל אחד יגיד לך משהו אחר. בכל מקרה רק תשים לב שהמגבר מוציא לך עוצמה מספיקה שתוכל לנצל טוב את הקומפ' שאתה מתכנן לקנות בין אם זה הדוטק או הפולס. ההבדלים בין הפולס לבין הדוטק? אין לי ממש מה להגיד לך, הדוטק יותר איכותי, יותר עוצמתי וכך גם המחיר שלו, לא בטוח שאתה צריך את זה.

Ski Farm

New member
מגבר טוב בטווח של 700 ש"ח - חוו דעה

שלום שוב בהמשך לשאלתי הקודמת: עם רמקולי פיוניר (מסוג 9*6) שיש לי ורמקולי קומפוננט שאני רוצה לשים בסובארו אימפרזה 2002 איזה מגבר טוב בטווח של עד 700 ש"ח אתם ממליצים ? לי המליצו על קומפוננט של מורל מדגם דוטק ובזאפ אכן ראיתי גם רמקולים של מורל מדגם פולס א. האם אתםיודעים מה ההבדל ביניהם ? ( חוץ מהמחיר ) ב. אין לי מגבר כרגע - האם יש לכם ידע/ המלצות לאחד טוב? (בטווח מחירים של עד 700 ש"ח שיספיק למערך שיש לי / אני מתכוון לעשות ברכב ? בתודה SKI FARM

דוטק זה סדרה מעל פולס

שהיא הרבה יותר טובה ממנה, אבל אם אתה לא מתכוון לשים מגבר אין לך ממש טעם לקנות אותה, בעיקרון אלו אחלה רמקולים גם לי יש כאלו עם טווטרים של הייבריד והם נשמעים מעולה. אם אתה מחפש גם מגבר אז תגדיר תקציב וננסה לעזור לך, בעיקרון פולס יכול להתסדר עם הרדיו דיסק אבל דוטק כבר יהיה בזבוז לחבר על הרדיו דיסק. פוקל ומוראל הם 2 חברות מעולות עם מוצרים טובים מאוד אבל לכל אחת אופי צליל שונה לגמרי, לפוקאל יש מידים מעולים אבל הטווטרים שלהם חדים מאוד ולא כל אחד אוהב, לעומת זאת הטווטרים של מוראל הם הרבה יותר נעימים לדעתי.

Ski Farm

New member
מגבר טוב עד 800 ש"ח - מי מכיר ?

שלום שוב בהמשך לשאלתי הקודמת: עם רמקולי פיוניר (מסוג 9*6) שיש לי ורמקולי קומפוננט שאני רוצה לשים בסובארו אימפרזה 2002 איזה מגבר טוב בטווח של עד 800 ש"ח אתם ממליצים ?

יש מגברים של פלאטיניום אודיו

שהם מגברים סבבה לא יותר מזה, במחירים האלו לא תמצא טובים מהם אלא רק יד שניה. או שאם יש לך אפשרות להביא מהדיוטי פרי אז יש שם את המגבר JBL GTO75.4 שהוא מגבר מעולה ב200$ מגבר יותר טוב מזה במחיר הזה לא תמצא.

Ski Farm

New member
ואם אני יעלה את ההשקעה ל 1000 ?

שלום אם אני אעלה את הסכום שאני מוכן להשקיע במגבר ל1000 ש"ח האם כעת אני אוכל לקנות מגבר טוב ( מגבר סבבה ) !!! ואם אני יכול להביא מגבר מהדיוטי פרי אז - מה כדאי ? בתודה מראש SKI FARM

למעלה