נצל"ש-Once more with feeling

k R I P s

New member
תדבר איתה ותסביר לה שזה הרבה יותר

מסידרה... תראה לה את הקהילה וזה והיא תבין.. אולי

OMRICH

New member
מממ לא נראה לי

וזה נכון אין כZה דבר יותר מדי באפי...

Schnickelfritz

New member
אני אתן לך מייל של בחורה

שקוראים לה שירי. המייל שלה הוא: [email protected] תכתוב לה מה הבעיה שלך, אולי היא תוכל לעזור. היא טובה עם הורים.

OMRICH

New member
כלום לא יעזור..

כשהיא קראה את הפוסטק וקראה הרצאות אקדמאיות היא אמרה "חולי נפש" ואני אמרתי"תירגעי" אין סיכוי שאני יכול לבוא תודה בכל מקרה!!!

c o n n o r

New member
שמע...

גם ההורים שלי לא עשו לי חיים קלים עם זה בהתחלה והם עדיין לא מבינים אבל אמרתי להם שזה מה שאני אוהב ושיתמודדו.

S h a y 9 9 9

New member
שמעת את זה שניקל?

אנחנו חולי נפש... זה מסביר הרבה דברים תשנע חבר, לא אסון. אתה עוד צעיר וקהילת המעריצים בארץ גם עוד יחסית בחיתוליה. יהיו עוד כנסים בעזרת הג'וס ועוד הרבה מסיבאפיות ואני משוכנע שלפחות לחלקם תצליח להגיע. אל תקח את זה קשה, סך הכל אני בטוח שאמא שלך רק רוצה בטובתך.

buffySpirit

New member
היא תמכר אותם לפיירפלי

אולי תלך פשוט ל... חבר? אתה חושב שההורים שלי יודעים על הכנס? אני, אפילו מתכוון להפגין נוכחות בברית של קרוב משפחה בצהורי יום חמישי

buffySpirit

New member
הוא לא חייב להיות בת"א

אני אגלה לך סוד - הוא לא חייב להיות בכלל

NimaZ

New member
ממ,../images/Emo108.gif

בגלל שבכל שעה יש הרצאה או משהו שאנשים ירצו לראות, רםשר פשוט ביום רביעי בשש:| מה אומרים?

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifלא יותר פשוט לפני/אחרי המחזמר?

לא כולם באים להרצאות. והמחזמר הוא דיי האירוע המרכזי שרוב הסיכויים שאליו יגיעו יותר אנשים. לדעתי, אפשר לעשות את המפגש לפניו.

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

אבל יש אנשים שכן רוצים לראות את ההרצאות שלפני:S אז זה לא יהיה הוגן כלפיהם שנקבע את זה על זה... ואם כן נעשה את זה ביום רביעי בשש- זה לא כ"כ רחוק מהשעה של המחזמר.. ובכיף אפשר להעביר שעתיים עד האירוע פתיחה או משהו, או ארבע עד המחזמר

Buffy lover

New member
אני באה לכנס... ברור...

אבל זה לא הוגן לקבוע את המפגש פורום לפני או אחריי המחזמר כי יש כאלה שעסוקים אז... זאת הבעיה היחידה בכנס באפי, כל הזמן יש מה לראות ואין שום הפסקות...

למעלה