נפתח סקר

JuveFan

New member
../images/Emo41.gifנפתח סקר../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים להשתתף.

omer landau

New member
נצל"ש-מישהו יכול לעזור לי למצוא !!!

א.דאון ממנוע- שאני בטוח שזה לא בעיה למצוא פשוט לא מצאתי ב.מעבורת חלל -ראיתי בכמה מקומות אבל לא מוצא לא מוצא ל 2004 פלייט סימולטור -מבקש את עזרתכם
תודה רבה

vasp

New member
דאון ממונע

חפש FS2004 Scheibe 25C-Falke. באתר http://www.simviation.com/fsgliders_9.htm

לא דבילי ?

לשים את פאלקון 5 בין האפשרויות ? המשחק עוד לא ראה אור ובכלל לא בשלבים אפילו מתקדמים (אפשר להעז ולומר שהוא בקושי ראה תחילת פיתוח) .

JuveFan

New member
עוד לא יצא 5?

הממממממ... אז הטעו אותי. אני מוריד אותו מהסקר ומשאיר רק את 4.

אין בעייה , כנראה ...

יצאו כל מיני הרחבות לרביעי (כגון SP וכדומה ...) כנראה בילבלו אותך .

אור ב

New member
זה לא שאני קורא מחשבות נכון?

כי משום מה ראיתי שהתוצאות יהיו כאלה...מענייין למה..

רן 56

New member
הוא מספר 1 בסימולטורי הטיסה

אך למשל בעניי הוא מגיע בעולם הסימולטורים רק למקום השני. GPL, שהוא סימולטור והדגש על סימולטור, של מרוצי F1 של שנת 67, בעני נמצא במקום הראשון. סים משנת 99 שמבחינת האון ליין שלו שם בכיס הקטן את כל הדור החדש של המשחקים והסימולטורים שיש היום. שם כל שחקן רואה את המכוניות כמו שהן באמת ניראות ולא איזה גוש ירוק ללא גלגלים ולא רואה את האחרים מרצדים לו מול העניים וללא תנועה רצפיה. דבר זה תורם למרוץ און ליין שמעלה את האדרנלין בגוף לרמות ששום פלייטסים לא יעשה. אחרי מספר מרוצי און ליין אני כולי מיוזע ומפוצץ באדרנלין עד כדי כך שאני לא מצליח להרדם. מצורף לינק לסרט מהמרוץ האחרון של הליגה הישראלית למרוצי GPL. רן.

אני המום ...

לשמוע שקיים אתר מעריצים ישראלי לסימולטור המדהים הזה . אני מעריץ של המשחק כבר כמה שנים , ופשוט לא היה לי מושג שמתנהל דבר כזה . מבטיח לקפוץ לביקור באתר ובליגה . מסכים שזהו סימולטור המרוצים הטוב ביותר .

רן 56

New member
אז תוסיף לעצמך עוד לינק לאוסף...

פורום אתר פורמולה 1 הישראלי שכולל בתוכו את פורום המולטימדיה. אחרי כל מרוץ שלנו (ימי שלישי בערב) עולה לשם סיכום המירוץ ורשמים של הנהגים. אחרי כל מרוץ רשמי של הליגה עולה עם סרט המרוץ. אתה מוזמן לבא ולבקר ואף להצטרף לחגיגה. רן.

למעלה