נפרדים?

Nחמן

New member
תודה רבה

שים לב לסימן השאלה בכותרת. התשובה היא כמובן לא אלא לזמן קצר.

ישי 321

New member
רפואה שלמה נחמן

מאחל לך הצלחה מלאה בניתוח. רפואה שלמה והחלמה מהירה.

Nחמן

New member
תודה רבה, ישי

אין לך מושג, כמה אני נרגש למקרא גלי האהדה והחום, שלא ציפיתי להם. אינני יודע, אם אספיק עוד לכתוב היום או במוצש"ק או ביום ראשון. אם אספיק, אשתדל בל"נ להביא סיפור על 2 קבצנים. אם לאו, יהיה בההזדמנות אחרת. אוהב את כולם נח

נח היקר רפואה שלמה ויום הולדת שמח ../images/Emo140.gif

נח היקר : מאחל לך רפואה שלמה והחלמה מהירה וגם כמובן יום הולדת שמח ואצרף אותך לתפילתי יחד עם שאר חולי עם ישראל שאני מתפלל עלהם, ומה עוד אאחל: שתזכה לרגיעה ולשקט נפשי כמו שציירו את המצוייר בתמונת הקיר (הגרפיטי) שצולמה בתל-אביב, וכמובן...... שלא תעשן , העשון כידוע אינו בריא,
שמור על עצמך יום הולדת שמח וחזור במהרה לכתוב בפורום באהבה רבה אסף.

Nחמן

New member
תודה רבה

וחן חן על הציור הנאה. אינני מעשן וגם אינני מצייר גרפיטי אבל התמונה נחמדה. בקיצור: שניפגש בשמחות ו... אם זכרוני אינו מטעני, יום ההולדת שלך עבר בהיותי מאושפז ולכן גם לך מגיעה ברכת מזל טוב לחיים ארוכים ומאושרים "עד בלי די" באהבה ובהוקרה נח...

avitano

New member
החלמה מהירה איש יקר

כתבתי תגובה והיא נמחקה כששלחתי אותה :( בכל מקרה אני מאחל לך החלמה מהירה - ושתחזור אלינו במהרה מקווה שתחזור לאיתנך ושתשוב לעבודת הקודש שאתה עמל עבורה כל כך רפואה שלמה, אמן!

Nחמן

New member
תודה רבה, אופיר

גם לך איחולי בריאות וחיים טובים ומאושרים, ושתמשיך לנהל את הפורום הנפלא למרות הקולות, שנשמעו לאחרונה בעד או נגד... אני בעד כולם. אני שמח על הפלורליזם של הפורום ואולי מעז יצא מתוק ומכל המחלוקות נלמד גם לחלוק לשם שמים. ההחלמה עוד ארוכה. ביום א' באדר א' הניתוח הנוסף ולאחריו תהליך שיקום, שממנו אני מקווה לקום וללכת על שתי רגליי. שבת שלום! נח

למעלה