נפרדים?

Nחמן

New member
../images/Emo41.gif נפרדים?

חברים יקרים! בתקופה זאת הייתי אמור להיות מחוץ לפורום בעיסוקים אחרים. לצערי הרב הגורל שלי היה אחרת ותאונת הדרכים, שעברתי לפני כחמישה חודשים, שינתה את מהלך חיי. בשבוע הבא אני עומד להתאשפז לצורך ניתוח נוסף בצוואר הירך. ניתוח זה לא ישפר את מצבי, כי הוא שלב מקדים לניתוח העיקרי הנוסף, שיבוצע בעוד כחודשיים. לא פשוט להיות נכה אך לא פשוט עוד יותר להפוך מאדם יוצר, תורם ומתנדב לאדם, שהציבור צריכים להתנדב עבורו. "כל מאן דעביד רחמנא, לטב עביד" ואין לי ספק, שבע"ה אצא מזה ואעחזור ללכת על שתי רגליי. זה יארך זמן. כאן המקום להודות לכולם על הכבוד והעונג, שהיה לי לקרוא את הודעותיכם, ומקווה, שתמשיכו לכתוב דברים מעניינים. הערה אישית (מבלי לפגוע באף אחד מהגולשים): אנחנו אנשים שונים בעלי דעות שונות. למרות שהפורום נקרא "הומואים דתיים", מא ומתמיד היה בו מקום לכולם. ההערה היא על דעתי בלבד. מישהו שאל כאן שאלה והתייחס אליה כשאלה טיפשית או דיבילית (תלוי איך אתם קוראים לזה...) באשר לסוג התחתונים, שמומלץ ללבוש בפגישה עם פרטנר. לא הגבתי להודעה זאת מחוסר עניין וכאן אינני אלא מביע דעה. לכולנו יש יצרים. בניגוד לרוב בני האדם אנחנו נמשכים לבני מיננו. לא אחת כרוך הדבר באיסור מדאורייתא או מדרבנן ואינני רוצה לדון איש דווקא משום שאני נמצא באותו מקום. אני מבקש להתייחס רק לנושא הפומביות. לא נראה לי, שהפורום הוא המקום המתאים "להוריד" בו את התחתונים (במחילה...). אם מישהו מרגיש צורך עז לעשות זאת, לפחות יעשה זסאת בסתר ואל יתפאר על כך ברבים. אינני רוצה להציע פתרונוחת, שאף אני לא מצאתי עד היום, אבל לפחות לעשות זאת בצנעה ולהתפלל לשינוי בדרך ש... אינני יודע מה היא. כמה אירוני הדבר: יוד'עי סוד כבר מחכים לשבוע הבא לברך אותח לקראת יום הולדתי. אינני יודע, אם אספיק לקרוא את הברכות ועל אחת כמה וכמה להגיב. אעי לכך אני מביע כאן את תודתי מראש לכל המברכים ומקווה למצוא את כולם בקו הבריאות הן בגוף והן בנפש ובע"ה אחזור לעדכן את מצבי אי"ה לאחר הניתוח. שלכם באהבה רבה
נח מי שרוצה להתפלל עבורי, יבורך ויזכיר את מרדכי נח בן רחל לרפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל.

Nחמן

New member
תודה רבה

לא שיערתי, עד כמה אני פופולארי בפורום למרות שהוותיקים, צשזכו להכירני אעישית, כבר פרשו מזמן...

איחולי בריאות והחלמה

מאוד מצער לשמוע על התאונה שלך לגבי התחתונים, אחד השרשורים המשעשעים ביותר. היהדות נטולת הומור. אדם שאל מה יעשה אותו אטרקטיבי וזה היה מקסים.

Nחמן

New member
תודה רבה על האיחולים

מסכים עם תגובתך אך אין זה סותר את דבריי. אפשר גם מעט הומור (זה דווקא עוזר לי הרבה בחודשים באחרונים) אבל חשיפה אישת לדעתי היא חסרת טעם לפעמים. הן אינך מצפה, שכל אדם מן היישוב ישאל בפורום שאלות הנוגעות להתנהגות בחדר המיטות. כאמור זו דעתי ומותר לחלוק עליי.

oriel ahamud

New member
רק שתרגיש טוב Nחמן

תהיה בריא ותחזור לפורום במהרה, כן? למרות שאני לא פה כל הזמן ויהיה לי זמן להיות כאן שוב. שיהיה לך כל טוב ונתראה בשמחות! אוהב אותך גם מהדרום הרחוק...

Nחמן

New member
תודה רבה, אוריאל

ותמסור ד"ש חמה לאסף (לבטח הוא דואג להתפלל עבורי)

אדורם1

New member
רפואה שלמה

שהניתוח יעבור בהצלחה ושתזכה לשנים רבות של בריאות ושפע.

everything4u

New member
נחמן היקר!

אני יודע שאתה עובר תקופה לא קלה בחודשים האחרונים. וחלילה אנחנו לא נפרדים... אנו מאחלים לך רפואה שלימה והחלמה מהירה!
כמובן שנתפלל עבורך. מאיתנו, דרור ורון וכל צוות הו"ד.

Nחמן

New member
תודה רבה, דרור

נפרדים ארק מהפורום לזמן מוגבל. מצוות הו"ד אי אפשר להיפרד. נהניתי מכל רגע של פעילות משותפת ועוד מקווה ליהנות בבוא היום. בהזדמנות זאת איחולי רפואה שלמה לרב רון היקר, שמסירות הנפש שלו מהווה דוגמא של "בכל לבבך ובכל נפשך..."

yr4u

New member
לנחמן היקר

לק"י לנחמן היקר שבאדם ידיד נפשי\ אני מתפלל בכל עת לרפואתך והחלמתך המהירה ויהי רצון שהקב"ה ימלא כל משאלות לבך לטובה אמן אני מודה לך מעומקא דלבא על הברכות ואיחולי ההחלמה ועל מילות החיזוק והעידוד מאז ומתמיד אהבת האדם שבך וגמילות החסדים שאתה עושה היא נר לרגלי כולנו המוקירך רבות, רון

Nחמן

New member
הרב רון היקר לכולנו!

גם אתה זקוק לרפואה והמתפלל על חברו והוא צריך לאותו דבר, נענה תחילה. יעזור ה', שתזכה גם אתה לרפואה שלמה מן השמים, וש\יימלאו כל משאלות לבך לטובה. אין מילים בפי להביע את הערכתי הכנה לפועולך הציבורי ובאותה מידה גם שאט נפש מההתנהגות הברוטלית של אנשים, המתחזים ל"שומרי הדת", אך מעשיהם רחוקים מעולם היהדות כרחוק מזרח ממערב. הלוואי ישובו בתשובה אמיתית וילמדו להעריך את מפעלך הקדוש והטהור מתוך אהבת ישראל אמיתית. מוקיר ואוהב נח

Nחמן

New member
תודה רבה

גם על איחולי יום ההולדת וכמובן בקרוב אצלך (רק שמחות...)

רפואה שלמה כחמן אחינו היקר

שהקב"ה יעה עליך ממרום ארוכה ומזור. תהיה חזק ותחזור בעז"ה בכוחות מחודשים בברעאות איתנה אמן.

כתבתי לך מסר.‏ אבל ‏...‏ ‏

אני חייב לומר גם כאן.‏ נחמן היקר שיהיה לך רפואה שלמה במהרה במהרה ותזכה לעמוד על רגליך מהרה,‏ החלמה מהירה.‏ ותמשיך איתנו כאן בפורום כמו שהיית עד עכשיו תומך מעודד,‏ עוזר וכו` ‏.‏ אגב,‏ אני חושב שהכותרת נפרדים" לא הייתה מתאימה.‏ נבהלתי לרגע ‏,‏ חשבתי שאנחנו באמת נפרדים אבל אחכ הבנתי שזה יהיה לזמן קצר ‏,‏ ונתפלל עליך באמת שתהיה לך החלמה מהירה וזה יהיה יותר מהר ממה שחשבת.‏ אוהב...‏ ‏

למעלה