נס-ניסים-ניסינו

nutmeg

New member
../images/Emo41.gif נס-ניסים-ניסינו

טוב, האמת - לא יודעת אפילו איפה להתחיל. בזה שלא מדליקים נס (ודגל) אלא מדליקים דברים אחרים - למרות שנס בדרך כלל הוא די דליק. אבל אני יודעת גם להיות לא קונקרטית. נו יאללה מוסקט לא להדליק באש שורפת ומכלה אלא להדליק במובן של להעיר, לשים קצת אומפף, משמעות ותשוקה מאחרי היום יום. בסדר - כל יום אני מנסה, שגם זה נס בפני עצמו, תודו! כל יום קורים לי ניסים על ימין ועל שמאל. נס שאני מתעוררת בבוקר עוד לפני השמש, נס שאני מצליחה לעבור את הימים בין הפיגועים ולתפקד, נס שאני מגדלת בשלווה (עאלק) שני מתבגרים בעתודה ובצבא שנוסעים באוטובוסים. ויש עוד... נס שהמחשב לא התקלקל לי מכל הפסקות החשמל, נס שהבויילר עובד ויש מים חמים למרות הפסקות החשמל, נס שעוד אף פעם בכל ימי חיי לא נתקעתי במעלית (תודו שזה נס מיוחד!). ויש עוד... נס שלא יוצאת יד לתת לי סטירה כל פעם שאני מושכת כסף בכספומט, נס שבכלל האיש שיושב בכספומט עוד מוכן לתת לי כסף, נס שממשיכים בשגרה למרות שהמילה שגרה כבר מזמן הפכה לאבסטרקטית משהו. ויש עוד... נס על שבתות כמו שבת שעברה שכולנו פה ביחד אוכלים, חוגגים, נהנים. נס שאני עוד מצליחה לראות שהשמיים יפים ולהתלהב ממזג האויר, נס שיש לי יכולת להרגיש חום ואהבה לאנשים קרובים, חברים, כלבים בתוך המציאות הזו. נס שלא נסחפתי ליאוש... נס שהדחף והמניע לחיים חזק מהדחף השני... זה הנס שלי. אני רק מבקשת שימשיך.

zimes

New member
ובנימה שונה לחלוטין

יואו! נט! את ממש ממש מרגישה בקאנטים! את זקוקה לחופש! רוצה לבוא לחופשה גלילית, לינה וכלכלה מלאה בחינם, תמורת בידור בני הבית? (אנחנו לא זקוקים להרבה...) נ.ב. שני המתבגרים שלך - רשמית, כבר לא מתבגרים. חשבתי שתרצי לדעת. (תכלס, הם יהיו מתבגרים עוד שנים רבות).

d u c k y

New member
לי דווקא נשמע שהיא אחלה

ייתכן שאני טועה אבל לי שמע שנוטמג מתמרנת יפה מאד בין כל צרות היום יום הגדולות והקטנות כאחד... אם היא עדיין מסוגלת להתלהב מהשמיים היפים וממזג האוויר - מצבה מצויין משל הרבה אחרים שאני מכירה...בכל מקרה קבלי תמיכתי

shellyland

New member
מה שכמובן לא צריך למנוע ממנה

לנפוש אצל צימעס. <שלילנד רוצה גם ותוהה לאן צימעס נעלמה לה בשבת>

ואני רק יכולה להצטער

שפרויקט "נדליק ביחד נס" (ולמה אף אחד לא תוהה מדוע לא קראנו לפרויקט " ני סוכר, מעט חלב"?) הוא לא תחרות, היות ונוטמג היתה לוקחת בהליכה, עם רגל אחת מגובסת ופלטפוס בשניה. ראי עצמך מטוגלנת ברגע זה.

nutmeg

New member
תודה

אני שמחה שמילותי הצנועות נגעו למי שנגעו. לצימעס רק אומר שאני לא ממש בקנטים וכוח עליון סידר לי חופשה בצורת שפעת, שלקחתי עד הסוף עם המנוחה וכו´. לא שגליל זה לא כייף, תודה על ההזמנה

zimes

New member
צימעס נעלמה בשבת...

כן. רוצים לשמוע? קרה לנו נס! וגם - הילדים שלי חולים. וגם - מחר האיש חוזר לצבא שלו, ומשאיר אותי עם שניים כאלה
אבל הנה סיפור הנס: אוטו. ילדים ישנים שעה עד שאבא עושה סופר, ואמא מקשיבה לרדיו ותוהה למה שלי לא עונה לפלאפון שלה (חידה זו נפתרה מאוחר יותר באותו יום). ילדים מתעוררים, יוצאים מהאוטו, נועלים, מתחילים ללכת, ואבא חוזר מהסופר. ממלאים את הבגז´ ובצער רב (של הילדים), מעמיסים את הילדים בחזרה באוטו. אני, מסיבה לא ברורה, נשארתי בחוץ לרגע, בעוד אבא מנסה להניע ללא הצלחה. פתח מכסה מנוע, יצא מהאוטו, סגר את הדלת, ופתאום נשמע "קליק" חלוש: האוטו ננעל. עם המפתח בסוויץ, מנוע כבוי, וילדים בפנים. המכסה מנוע היה פתוח, לא שזה עזר במשהו למישהו. תמורת 100 ש"ח, בלי קבלה, שמח האיש מהמוסך מעבר לכביש לחולל נס, לא לפני שגילינו שיש לנו בן גאון, אבל לא ממושמע: הוא הצליח למשוך בידית הדלת, כדי לנסות לפתוח אותה, אבל סרב לעבור למושב הקידמי כדי שהדלת גם תיפתח.

למעלה