נלי פורטדו - הקומונה

ללוווש

New member
../images/Emo41.gif נלי פורטדו - הקומונה ../images/Emo41.gif

קומונה לזמרת
נלי פורטדו
שחתומה על הלהיטים IM LIKE A BIRD,
TURN OFF THE LIGH ,
ועכשיו התקמבקה עם האלבום החדש והמצליח LOOSE ,
בעל שני להיטי הענק MANEATER ו PROMISCUOUS בואו לדבר ולהנות

an li shem

New member
חמודה..את לא במקום הנכון..

סורי..אבל לא נראה לי שקיימים פה חובבי נלי..:|

brass monkey

New member
איפה הוד?!?!

אתה המנהל של הפורום, יש לך את הכוח והסמכות להעיף מכאן את כוכבת הפופ הגרוע, שלא נראה לי שיצרה אפילו את השירים של עצמה, המגעילה, הפרוצה והגויה הזאת!! רק העובדה שיש תמונה שלה בפורום פרל ג'ם הקדוש, כבר מטמאת אותו!!!

one pearl

New member
אוי... די עם שטויות...

דעתך (ואולי גם דעתי) על זמרת זו או אחרת לא משמעותית כל כך, ולא נראה לי שקורה איזה אסון מפרסום ההודעה הזאתי... לא שווה תגובה! (נו...היה לי משעמם אז הגבתי...) ואני מקווה שאתה זוכר שיש מלחמה עכשיו והוד קצת עסוק בלהתחמק מקטיושות (איזו ציורית אני היום), ולכן אין לו הרבה זמן למחוק הודעות מטופשות בפורום. (בושה) ככה, אני מקווה שבקרוב מאוד זה יהיה העיסוק היחיד שלו, הנה הוד! אני מאחלת לך שתמחוק הרבה הודעות חסרות טעם (כמו שלי) ממש בקרוב... יום טוב!

ללוווש

New member
אמאלה! ממש מפחיד פה ../images/Emo10.gif

חסרות טעם? טוב
פרוצה? טוב
אפשר להגיד פשוט - אל תכתבי פה וזהו בלי יותר מידי הערות

אם השם של הסינגלים שלה

זה אוכלת גברים ומופקרת אז...כן נראה לי שהיא פרוצה. או לפחות ככה מנסים לשווק אותה.

יש. וגם הם מגוחכים וגרועים.

מוזמנת להישאר פה, אולי תלמדי מה זה מוזיקה טובה ואמיתית. ההפך מהמוזיקה הפתטית והמזוייפת שאת שומעת.

ללוווש

New member
אחרי ה"שיחה" הזאת איתך

ממש לא תודה כי מי שקורא למה שאני שומעת מוזיקה פתטית ומזויפת לא מעניין אותי ותלמדי לכבד אחרים ממך אני אוהבת אותה אם יש לה בעיה עם זה אז חבל

brass monkey

New member
ששש... אל תאמרי כאלה דברים!

אני מזכיר לך שזה אדי וחבריו! מספיק הם יוצרים מוזיקה טובה ליהודים...
וסתם צחקתי.... למרות שבאמת אני לא הייתי רוצה להיכנס לפורום ולראות הודעה עליה או על בריטני פיכס, או על כריסטינה אגליררע.... יאללה, רבאק!!! אתם מגינים על כוכבת פופ פרוצה!!! בושה לפורום שמגינים עליה....

cold metal ass

New member
לא .. התכוונתי צודקת

ההודעה מיעודת לאתי (אסתריקה ) אתה לא יכול לבוא ולשנוא בן אדם כי הוא נוצרי שבאותו רגע אתה מעריץ להקה שהיא לא בדיוק יהודית .. פרל ג'אם הם גם נוצרים לא ? ואותם אתה לא שונא נכון ?

brass monkey

New member
../images/Emo26.gif זה אני ....

אוקי, כנראה לא עשיתי את זה בהתחלה אז ככה... אני מתן שלמה בן דניאל הלוי בסרגליק. אני אוהב להתבדח. אני שונא את כוכבות הפופ שלא עושות כלום חוץ מלהתפשט ומקבלות על זה דיסקי פלטינה... אני שמן אני מכוער אני טיפש אבל.... אני כמעט מרוצה מעצמי.... עוד קצת עבודה. אני דתי. רוקיסט בנשמה. מנגן(עד שהכלים מלאים בדם...והידיים...) אכפת לי מכם אנשים! מיהודים. לא איכפת לי אם אדי וודר יתאבד.... הוא את שלו עשה כבר במוזיקה, יש לו עולם הזה שיעשה מה שבא לו..... אבל יהודים! אם אתם מחפשים תשובות, אני אשמח לדבר איתכם ולהראות לכם את האמת..... לכם יש עולם הבא, אתם פה בשביל לעבוד!!! לא לכייף!! תכייפו בעולם הבא!!! אני שונא ערבים! לא בגלל שהם ערבים, בגלל שהם אויבים. אני עצבני על השמאלנים שלא לומדים מטעויות (ראה ערך: התנתקות, הבריחה מלבנון - עדיין התכנסות. (שני פעמים אותו דבר שהתפוצץ לנו בפנים, ושוב חוזר חלילה....) .... ועוד הרבה בהזדמנות... אתם יודעים איך איינשטיין הגדיר משוגע?? אדם שעושה פעמיים את אותה פעולה, ומצפה לשתי תוצאות שונות....מממ...אולמרט, התנתקות....מממ....) אני אוהב סיפסון. אני לא עושה כלום בחופש חוץ מלראות סימפסון כשאני אוכל, לנגן וללמוד. עכשיו, אחרי שהסברתי לכם מי אני. שלא יהיו טעויות. אני צוחק לפעמים. ולפעמים אני רציני....שימו לב לסמיילי החייכני - זה הסימן שאני צוחק!! למה כתבתי את זה? כי אנשים כל הזמן נלחמים איתי על כל מילה שניה שאני מוציא מהפה. (ולא בגלל שזה הפך להיות פורום תמיכה). למרות שאני אוהב להתווכח, כי אני תמיד צודק
(שימו לב לסמיילי!) ...and may the force be with you!

למעלה