פי...נעלבת מה"אמבה"?!?
חחח.... חזק משהי נעלבה מהכינוי הזה....חחחח זה כמו קללה בשביל להוציא כעס, אבל בלי לפגוע באף אחד....אין לה מטרה לפגוע... אני כתבתי, אני לוי, מוזיקה עושה לי טוב, ומי יודע אולי יבוא יום ואני אעזוב אותה... לא כתבתי למה. את הפעלת המוח שלך בשביל לקרוא מחשבות. אז עכשיו הסיבה היא פשוטה מאוד למה אני לא עוזב את המוזיקה, והיא כי אני לא יודע אם צריך! אם לשמוע מוזיקה היתה כמו לחלל שבת- לא הייתי שומע מוזיקה. אבל אין על זה איסור הלכתי אפילו!!! לא!! ואני לא שופט אף אחד, אני לא מטיף. אני אומר דבר אחר. אני אומר שאני אשמח להחזיר יהודים בתשובה. ואם יש לך בעיה עם הדת, שוב אני מוכן להזמין אותך לכוס שוקו ולהסביר לך למה הדת כן נכונה. ואין איתה בעיות. אני אמרתי דבר שהוא ברור בתור "תזכורת"... (הלוואי והיה לי בן אדם שיזכיר לי לפעמים כשאני שוכח...) אני לא אמרתי שאני טלית שכולה תכלת. הפוך אמרתי שאני לא מרוצה מעצמי אפילו. ותראי איזו הערה מצחיקה. מצד אחד את אומרת "מי אתה שתאמר לא לכייף" מצד שני את מסכימה איתי שלא לכייף בצורות הללו הטמאות. כבר חצי מסכימה. החצי השני הוא טעות שלך. המטרה היא לשאוף למעלה... לרצות להגיע הכי גבוהה. לקבוע עיתים לתורה, ולגדול בתורה. השאיפה היא לא "לכייף"...אז זה לא רצוי. זה טוב בשביל ניקוי ראש, לא רצוי! אנחנו הקטנים הפכנו את רשימת המטרות שלנו והחלטנו שכתוב שם לכייף. אבל זה לא נכון. הכיוף הזה הוא לאכול מאכל טעים ולהודות לה' על ההנאה הזאת(למשל שוקולד), לא ללכת לשחק סנוקר ולומר וואי תודה ה' על המשחק הנפלא...למרות שזה גם אפשרי. זו שאלה של דרגה. זו מעיין גדולה של ה', הוא שמח(כך הוא הראה לנו) שלנו טוב. ואם זה לא היה חטא, אז הוא ישמח בשבילנו(אבל לא יוסיף על כך מצווה לרשימה שלנו).. את מכירה אותי שאת אומרת שאני עסוק בהבלי עולם הזה? לא! אבל אני אומר לך, אני עסוק בהבלי עולם הזה, אבל שואף להתרחק כמה שאפשר. ובקשר להערת הסיום. את מוציאה עלי כעס שיש לך על אח שלך? או שלא הבנתי...? ואין לי כוונה לפגוע בך, חס וחלילה. אם משהו פגע בך, תאמרי ואני אחזור בי אם אני אוכל. בסידר? נב - אמרת שציוויים והלכות פחות מעניינים אותך, למה את אומרת את זה?