נו טוב....

Superdror

New member
../images/Emo41.gif נו טוב.... ../images/Emo41.gif

הרעיון להוסיף עוד מנהל נחת עליי קצת לפני תוכנית ההינתקות, התוכנית הייתה שאני נוסע מהבית למשהו כמו 3 שבועות והפורום נותר לו בשלו, ללא מנהל, נו טוב, אולי תפוז הייתה עוזרת לי עם פיתרון זמני, אבל אני אפילו לא ניסיתי לבדוק את האופציה הזו בכלל, לא היה מקובל עליי שמישהו מבחוץ ישים ידיו על הפורום הזה, שמבחינתי הוא פורום "סופר רגיש". וואל, אז הגעתי למסקנה - צריך מנהל. שלחתי כמה מסרים, כמה מיילים, שיווקתי את הפורום, קיבלתי סירוב פה וסירוב שם, חיוב פה וחיוב שם, נפל הפור - יגאל נבחר, תתמודדו
אה כן, כבר אמרתי, הוא נבחר, אבל זה שבחרתי אותו זה לא מספיק, יש פרוצדורה.... - ואני, ממש אין לי סבלנות לזה. אז מסתבר שתוכנית ההינתקות עברה לה בשלום ואחריה עוד כמה דברים, אני זכיתי להיות פה רק בלילות, בקושי, על חשבון שעות השינה שלי, ויגאל, איכשהו, נשאר בצד עד היום
יום עבר ועוד יום עבר...חודש עבר... ואחריו עוד חודש ועוד חודש... ואני כבר התחלתי להרגיש לא נעים, אתם יודעים... אני לא אאריך ואגלה לכם שמישהו אמר לי שיגאל לא מקבל מסרים וכנראה גם מסנן שיחות פתולוגי, אבל שיהיה
אני אנצל הזדמנות זו בכדי לומר לכולכם תודה רבה על תרומתכם לפורום, יש פה אנשים נהדרים שתורמים רבות ומשקיעים המון זמן מבלי לקבל שום תמורה, עוזרים, מסבירים ואף תומכים, באמת, המון כל הכבוד
. אני מקווה שהפורום ימשיך לגדול, לצבור תאוצה ולהתחזק. וכמובן, בהזדמנות זו אאחל גם המון בהצלחה לשותפי החדש לניהול(בשביל זה פתחתי את ההודעה, לא?) , אני יודע ובטוח כי הוא יעשה עבודה מעולה ויתרום לכולנו רבות מהידע שלו והנסיון שלו. בהצלחה לכולנו וחג שמח. דרור.

INMI

New member
..

בהצלחה, ותודה על ניהול טוב, ופורום ברמה הגבוהה ביותר האפשרית(בתנאים קשים אלו
).

offirla

New member
שיהיה בהצלחה

למנהל החדש ולמנהל הוותיק, שניכם יחד כצוות אחד מנצח (הצלחותיכם - הצלחותינו) (באתי וניסיתי בגלל השעמום והכיף, ביקשו הסכמתי להדגשת שמי לצורך מתן עצות מקצועיות בחוקי התעבורה, ונשארתי כי הנושא מעניין אותי)

Krishi

New member
נו טוב.. לפחות קוראים לך "יגאל" ../images/Emo3.gif

סתם אחי מזל טוב, אם יש מישהו שמגיע לו להצטרף לניהול זה אתה אז בהצלחה וכאלה וזה. אבל תזכור, אתם ה-א.כ.י.נ.ר-ים אולי מנהלים את הפורום... אבל האופוזיציה תמיד תהיה פה ותכה ללא פחד

Krishi

New member
המפלגה שלהם...

דרור, יגאל (המנהל החדש), עמרי (OMRI) ולארה (ChilD SouL, שנעלמה לאחרונה)

OM®I

New member
היא בפורום סדירים...

בוגדת בנו עם ג'ובניקים משועממים וחרמנים.

למעלה