תם ונשלם המשחק להיום והזוכים המאושרים להיות הם:
ח חד קרן1 New member 19/11/02 #60 ../images/Emo41.gif תם ונשלם המשחק להיום ../images/Emo41.gif והזוכים המאושרים להיות הם:
ח חד קרן1 New member 19/11/02 #62 במקום הראשון: ק צ פ ת תתחילי לארוז, ביום ראשון מצטרפת לנסיעה עם חן, מדליקה, וקרן..... ומקבלת בנוסף 2,000 דולר לקנייה מהנה בדיוטי פרי.
במקום הראשון: ק צ פ ת תתחילי לארוז, ביום ראשון מצטרפת לנסיעה עם חן, מדליקה, וקרן..... ומקבלת בנוסף 2,000 דולר לקנייה מהנה בדיוטי פרי.
ח חד קרן1 New member 19/11/02 #64 במקום השני: חן ומדליקה אתן מקבלות 1,500 דולר, לקנייה מהנה בדיוטי פרי, אבל..... יש לי בקשה קטנה,,, לא לשכוח לקנות לחד קרן בושם מדליק. לילה טוב לכולם
במקום השני: חן ומדליקה אתן מקבלות 1,500 דולר, לקנייה מהנה בדיוטי פרי, אבל..... יש לי בקשה קטנה,,, לא לשכוח לקנות לחד קרן בושם מדליק. לילה טוב לכולם
ח חן המקורית New member 19/11/02 #66 רגע לא הבנתי מה אתה רוצה.... בושם מ<דליק> זה לא מסוכן מה אתה רוצה לשרוף?.... מקווה שלא את המועדון חחחחחחחחחחח
רגע לא הבנתי מה אתה רוצה.... בושם מ<דליק> זה לא מסוכן מה אתה רוצה לשרוף?.... מקווה שלא את המועדון חחחחחחחחחחח
ח חד קרן1 New member 19/11/02 #68 ../images/Emo6.gif חן המקורית כמה שאת מקסימה.... שיהיה לך לילה טוב מתוקה, אולי אפתיע כאן בעוד שעה. מיסרי לקרן אור לי חיבוק ממני. ולא חשוב לי איזה בושם - העיקר הכוונה . לילה טוב
../images/Emo6.gif חן המקורית כמה שאת מקסימה.... שיהיה לך לילה טוב מתוקה, אולי אפתיע כאן בעוד שעה. מיסרי לקרן אור לי חיבוק ממני. ולא חשוב לי איזה בושם - העיקר הכוונה . לילה טוב
ח חן המקורית New member 19/11/02 #71 בושם כזה גם הולך?........ אמרת לו משנה לך איזה יאללה הבאתי לך בושם גרוזיני חחחחחחחחחח אני מקווה שאתה לא גרוזיני... כי אחרת הסתבכתי חחחחחחחחחחחחחח
בושם כזה גם הולך?........ אמרת לו משנה לך איזה יאללה הבאתי לך בושם גרוזיני חחחחחחחחחח אני מקווה שאתה לא גרוזיני... כי אחרת הסתבכתי חחחחחחחחחחחחחח
ח חן המקורית New member 19/11/02 #63 ====ה=פ=ג=נ=ה===== עוד משחק נו... זה היה קצר זה לא פאייר פיניתי לעצמי את כל הערב חחחחחחחח
מ מדליקה אמיתית1 New member 19/11/02 #67 מצטרפת להפגנה ../images/Emo9.gif ה פ ג נ ה - חד קרן בואנה מיד! תתייצב!! זאת פקודה!!! רוצים עוד משחק... לא מוותרים, שברו את הכלים.... לא רוצים לישון, רוצים להשתגע... חחחחחחח
מצטרפת להפגנה ../images/Emo9.gif ה פ ג נ ה - חד קרן בואנה מיד! תתייצב!! זאת פקודה!!! רוצים עוד משחק... לא מוותרים, שברו את הכלים.... לא רוצים לישון, רוצים להשתגע... חחחחחחח
ח חן המקורית New member 19/11/02 #69 נו קדימה...עוד משחק... חד קרן...קדימה לפני שאני עושה לך עקירה חחחחחחח
ח חד קרן1 New member 19/11/02 #70 ../images/Emo9.gif מדליקה אמיתית את אכן מדליקה אמיתית,, אני חייב לצאת היום מוקדם האישה כבר מוכנה, אנחנו יוצאים לבלות. לילה טוב לכן בנות יפות שלי,,
../images/Emo9.gif מדליקה אמיתית את אכן מדליקה אמיתית,, אני חייב לצאת היום מוקדם האישה כבר מוכנה, אנחנו יוצאים לבלות. לילה טוב לכן בנות יפות שלי,,
ח חתולון* New member 20/11/02 #75 איזה קטע!!!! למה זה נרשם פה ולא למעלה??? חשבתי שעדיין משחקים ולא ראיתי שכבר נגמר המשחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חתולון
איזה קטע!!!! למה זה נרשם פה ולא למעלה??? חשבתי שעדיין משחקים ולא ראיתי שכבר נגמר המשחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חתולון
ג גליתושש New member 20/11/02 #77 חתולון, בוקר טוב לא נורא, נתגבר, המחר יבוא מהר. אחלה בוקר שיהיה לך,,,,, גליתושש