מ ר ת ה

ננה f

New member
יופי

קיבלתי המלצות חמות על מרתה גם. הדג המכוער פחד של הבויאבז המסורתי זה הראסקס. הסלט סלט-קלמארי נשמע מעולה. ושוב לשאלת החקר, הסלק, היה מבושל/חלוט או טרי? תלתלי פרמז'ן בהחלט עדיפים גם לי, ושפריץ זעיר של בלסמי גם. אני רק מתקשה להפנים שלקחת עיקרית צימחונית -:).

anatc

New member
נראה לי שהיה מבושל ../images/Emo69.gif

ואולי חלוט - לא יודעת ואני לא יודעת למה יצא לי שם של קרניבורית
את השנייה השבוע שמופתעת מכך שאני לא בולסת סטייקים מדממים לארוחת בוקר אני בחורה עדינה, אני
אמנם שורשים ארגנטינאים אבל מעדיפה פירות ים ודגים
יכולה לאכול בשר, אבל ממש בקטנה

החתולית

New member
הביקורת שלך, ענת

תגרום לנוף כנראה לחזור לשם, אחרי השירות הדי אומלל שקיבלנו שם במוצ"ש. ננסה שוב בהזדמנות קרובה (אולי אפילו בשישי הזה, שבו אנחנו זוממים ארוחת בוקר וצהריים מאוחרת בתל-אביב).

ו שתי

New member
אני מניחה שאת יודעת את זה

אבל: יש לך עבודה שווה ביותר
אני לעומתך אכלתי חצי פיתה מחיטה מלאה עם גבינה לבנה, והחצי השני הלך לתלמיד חטיבת-בינים, יפה מראה ועצוב מבט, עם סיפור חיים- אללה יסטור ולהקתו.
(יום קשה במיוחד)

anatc

New member
יופי, ו שתי ../images/Emo123.gif

תעשי לי נקיפות "חצי פיתה מחיטה מלאה עם גבינה לבנה" לעבודה שלי יש יתרונות
ויש גם חסרונות... וצר לי על התלמיד שלך ועל היום הקשה שעברת

anatc

New member
הצעתי לו ../images/Emo8.gif התראה קצרה מידי...

הוא טס מחר ל 24 שעות

anatc

New member
התראה/התרעה ב א' או ב ע'../images/Emo35.gif

יוסי אומר שהיו לו 3 שיעורים באונ' בנושא, שכותבים גם כך וגם כך אחד זה הודעה והשני אזהרה אז אני התכוונתי להודעה...

mars4

New member
יש אימרה כזו... שנוסעים עם האישה

משלמים כפול ונהנים חצי.. אני שמח שהטייקון מיישם את זה בשטח.

Merav B R

New member
הניוקי מעולה

אבל הדלעת מתוקה מדי ומיותרת (טעמת אותה?)

anatc

New member
זהו, שהיא פחות מתוקה עכשיו

כך אמרה בחורה נחמדה שישבה לידנו די צפוף שם, ותחושת הפמיליאריות גרמה לנו להחליף חוויות על המנה - גם היא בחרה בניוקי זו לא הפעם הראשונה שהיא אוכלת את המנה, ואמרה ששינו אותה היום היא פחות מתוקה וחתיכות הדלעת גדולות יותר היה לי טעים מאד, טעם עדין ומהנה גם הלקוח טעם ואהב היה קטע...בשלב מאוחר יחסית היא מצאה שערה במנה שלה הגיע אחראי משמרת התנצל והציע מנה חלופית + פיצוי בחשבון הוא היה מקסים וכולנו סלחנו לו (אמרתי שהיה צפוף) מפה לשם נזכרתי בשרשור האלמותי על שערות ערווה במנת דג באודאון...
סיפרתי להם, ואפילו שלחתי לינק ללקוח שהביע סקרנות מהולה בתמיהה וחוסר אמון אין ספק שתקלות קורות בכל מקום בו יש עשיה השאלה היא איך מתמודדים עם התקלה היום במרתה ההתמודדות היתה מכובדת לעומת ההתמודדות אז באודאון לרווחת והחכמת חברי הפורום החדשים מצורף לינק, הישר לשרשור האלמותי...

החתולית

New member
אם השרשור האלמותי הזה

יגרום לי לאותן תגובות שגרם לי השרשורים האלמותיים האחרים שהעלתם לאחרונה (ע"ע פאשלות וחוויות אוכל / סקס), כדאי שאני אגן על המקלדת שלי מפני הקפה המשפריץ.

החתולית

New member
נו שוין, עכשיו את רוצה שאגיב ?

שני דברים עלו לי בראש מיד: ראשית, מה את חושבת שאני שותה כשאני קמה בבוקר ? שנית, משהו שללא כל צל של ספק שייך לאחד השירשורים האלמותיים.

ננה f

New member
כן, למה לא. את מוזמנת להגיב...

חכי. את עוד לא יודעת למה. 1. אני חושבת, לא , קבלי תיקון, אני בטוחה שאת שותה מימוזה ביישנית וראוייה. תפוזים ושמפניה תמיד עשו לי את הבוקר. ולך? 2. משהו שללא ספק שייך לשירשורים האלמותיים -:). התכוונת ל-
???

למעלה