מ ר ת ה

anatc

New member
../images/Emo41.gif מ ר ת ה ../images/Emo41.gif

בשורה התחתונה - עסקית מהנה ומשתלמת ובשורות לפני... הלקוח המועדף ואני התלבטנו בין מרתה לכתית התפריט של כתית לא עשה לנו את זה אז נפל בגורלה של מרתה לעשות לנו את זה היום בצהריים והיא בהחלט עמדה באתגר.. לקוח מבין עניין יש לי אני מחר, למשל, הוא קופץ למרסיי לארוחת צהריים שמורכבת ממרק בויאבז (ב 50 יורו
) אצל מישל, שמכינה אותו מהדגים הכי נחשבים (ויקרים) שיש (להבדיל מהבויאבז המסורתי שעשוי בעיקר מדג סלע נחות (ומכוער פחד
) נכון שעל הדרך יש לו פגישה של שעתיים, אבל בסודי סודות גילה לי כי הבויאבז הוא המניע העיקרי עבורו... לראשונה בחרנו בסלט קלמארי עם סלק וקולורבי וקרפצ'יו בקר. הסלט היה מיוחד, רענן ומפתיע בשילובי טעמים ומרקמים שעשו נעים בפה מצאנו שם פלחי קלמנטינה, שקדים, נבטי צנונית ועוד.. הקרפצ'יו בקר, עם שמן זית ופרמז'ן היה בסדר אבל לא מדהים. שנינו מעדיפים את הפרמז'ן מוגש בדפים ולא מגורר מתה על פרמז'ן, אבל כשהוא מגורר ובכמויות הנדיבות בהן הוגש הוא הופך להיות מאד דומיננטי, כך שההרגשה היא לאכול פרמז'ן עם קרפצ'יו בקר... העיקרית שלו - פילה בקר במחבת על תפו"א אפוי, סוכריית חרדל וסלסה ורדה (רוטב ירוק בספרדית) (89 ש"ח) היתה בסדר גמור נתח בשר ראוי עשוי נכון, מניפת תפ"א נהדרים ו"סוכריית החרדל" - מעין חמאה מתובלת שהשתלבה נפלא עם הבשר. אני הקשבתי למיצמיצ והצלחתי עם העיקרית שלי - ניוקי תפו"א ודלעת מזוגגת (49 ש"ח) ניוקי עננים נפלאים - כמעט כמו שאמא שלי היתה מכינה כל יומולדת כשהיינו ילדים
וזו מחמאה אדירה לשף
לשמחתי - המנה כבר לא מתוקה כפי שהיתה - מעדויות המבקרים המכובדים כאן בפורום (לדעתי קוראים את הביקורות שלנו ומשתדלים להשתפר) נהניתי ביותר
בא לנו מתוק לסיום, אבל תיאור האחרונות הכלולות בעסקית (+19 ש"ח) לא ריגשו אותנו בחרנו להתרגש מפרפה חלבה מענג (32 ש"ח) המוגש על בראוניז חביב... שני אספרסואים חתמו את הארוחה החביבה ביקור חטוף בשירותים גילה גוף תאורה מעניין וכיור-"שוקת" מנירוסטה עם ברזים מעוצבים...מעודכנים החברה ....... מה שהיווה ניגוד חריף לאווירת שנות ה 70 בה תקוע הלונדון מיניסטור שעל פניו חלפתי בדרך חזרה הלונדון מיניסטור האלמותי, שנחשב אז למעוז הבון טון... עם בית התה ההולנדי שם שתיתי שוקו חם עם אהבות ראשונות שוות...

mars4

New member
מה יהיה הסוף עם הלקוחות המועדפים

האלה? מה לכל הרוחות את מוכרת.. וולה שווה לקנות רק בשביל הארוחות...

גסטרו

New member
ואני אכלתי עם מרתה במנטינה

אשר שוכנת במתחם מאחורי איקאה . פעמים קודמות שם היו בזמן חג ומועד לבית ישראל והיה הומה ועמוס. היום בשעה 14 היה כמעט ריק , מוסיקה נעימה , כסאות מרופדים נוחים. שרות מהיר ואדיב. עיסקית ב 45 שח - ראשונה לה חציל קלוי בשלולית טחינה קצת קטן לדעתי אך לה הספיק לי כרגיל פטה הכבד שלהם המוגש עם ריבה טעימה וטוסטונים עיקרית לה שיפודי פרגית עם סלט- הבשר היה טוב לדבריה אך הרוטב המתקתק לא ערב לה, הסלט רענן ובוהק- חסה, גזר, בצל לי- כבדי עוף עם פטריות על פירה ירקות שורש - לפירה חסר קצת מלח , הכבד היה עשוי במדויק התפרענו בקינוח זוגי ופל אמריקאי עם כדור גלידת שוקולד ופקאנים + מג ענק עם תה ונענע טריה לה והפוך קטן וטוב לי , קינוח זוגי כולל השתיה כ 24 שח כמדומני היא שילמה . מקום מצוין לעיסקית טעימה ונעימה כשנמצאים באזור . ביציאה ראיתי איפה ממוקם ארטיזן- בירכתי הבנין עליו שלט 5 נגרים . עכשו נותר לחפש את ברדו החדש עליו קראתי שנפתח באזור.

ננה f

New member
יופי.

יש לי הזמנה לרנדוו במנטינה ואני רואה שזה יכול להיות נחמד מאוד, יחסית להיצע באיזור. לא?

lavendula

New member
מישהו קרא לי?

יקירתי, מנטינה זה רק בבוקר מבחינתי, ואם בצהריים, אז עם הילדות, ואז נוכל לבחון אם הן מרגיזות את ישראל הסועדת או לא.

lavendula

New member
ברדו נמצא

בפניה ימינה אחרי הבנין של קרם קפה. ניסיתי - נחמד אבל פחות מוצלח מארטיזן לטעמי. היתרון שיש להם גם בית קפה וגם חנות לחמים ומאפים באותו מתחם. החיסרון הוא שאין כ"כ איפה להחנות שם באמצע השבוע. אגב, למנטינה יש עכשיו ארוחות בוקר ב-15ש"ח. אמנם לא כולל שתיה, אבל הארוחה נחמדה למדי אם לא מחפשים ריגושים מיוחדים.

גסטרו

New member
תודה תודה ואחרי שעה 14 לילדות

לא יהיה על מי להפעיל את קסמיהן במנטינה מאידך אם תגמורנה את כל האוכל יוכלו לבקר בג'ונגל של ....חנות בעלי החיים הסמוכה.

Yo-man

New member
ננה, תזרקי מילה כשאת באיזור

אני עובד במתחם ויכול לבוא להגיד שלום אם את פה. מילא במהלך השבוע אני פעמיים במנטינה, פעם בארקפה ובשאר הימים והשבועות אני מנסה לבקר גם בפומודורו, קרם קפה, סובה, מוסקט (במושב אודים) וג'קו.

Yo-man

New member
פומודורו ממש ליד הקרם קפה

אלה 2 מסעדות באותה בעלות. פומודורו נוטה לכיוון האיטלקי, מצטיינת בסלטים גדולים ועשירים. "סובה" זו מסעדת אסיאתית שלצד מנות כמו עוף בחלב קוקוס או פטאי יש לה יופי של סושי לעסקיות (לא דומה לסושיות האמיתיות, אבל בשביל צהרים בעבודה זה מעולה). הבעיה שלהם היא שהם איטיים בשירות בגלל מטבח שלא מצליח להתמודד עם הלחץ. ממש עצוב. בכל מקרה, הם נמצאים בביניין מול סלקום-נתניה בערך, במרכז בו נמצאת גם מסעדת "דאלי".

ננה f

New member
בסדר.

כשלבנדולה תשחרר אותי, או אולי שניה לפני זה יחד איתה -:)

Yo-man

New member
לא שמעתי על משהו חדש האודים

יש משהו באבן יהודה, אבל עוד לא דגמנו.

ננה f

New member
תודה מותק

אין אצלך אפס, מה? אולי נקרא ליו שיבוא איתנו ועם החבילה, וזהו?

ננה f

New member
יו- מן... כנס רגע

יש לי תקלה במחשב, משהו ביזארי לחלוטין. תשים פה מייל, או שנחכה בסבלנות. תודה.

למעלה