../images/Emo41.gif מ ר ת ה ../images/Emo41.gif
בשורה התחתונה - עסקית מהנה ומשתלמת ובשורות לפני... הלקוח המועדף ואני התלבטנו בין מרתה לכתית התפריט של כתית לא עשה לנו את זה אז נפל בגורלה של מרתה לעשות לנו את זה היום בצהריים והיא בהחלט עמדה באתגר.. לקוח מבין עניין יש לי אני מחר, למשל, הוא קופץ למרסיי לארוחת צהריים שמורכבת ממרק בויאבז (ב 50 יורו
) אצל מישל, שמכינה אותו מהדגים הכי נחשבים (ויקרים) שיש (להבדיל מהבויאבז המסורתי שעשוי בעיקר מדג סלע נחות (ומכוער פחד
) נכון שעל הדרך יש לו פגישה של שעתיים, אבל בסודי סודות גילה לי כי הבויאבז הוא המניע העיקרי עבורו... לראשונה בחרנו בסלט קלמארי עם סלק וקולורבי וקרפצ'יו בקר. הסלט היה מיוחד, רענן ומפתיע בשילובי טעמים ומרקמים שעשו נעים בפה מצאנו שם פלחי קלמנטינה, שקדים, נבטי צנונית ועוד.. הקרפצ'יו בקר, עם שמן זית ופרמז'ן היה בסדר אבל לא מדהים. שנינו מעדיפים את הפרמז'ן מוגש בדפים ולא מגורר מתה על פרמז'ן, אבל כשהוא מגורר ובכמויות הנדיבות בהן הוגש הוא הופך להיות מאד דומיננטי, כך שההרגשה היא לאכול פרמז'ן עם קרפצ'יו בקר... העיקרית שלו - פילה בקר במחבת על תפו"א אפוי, סוכריית חרדל וסלסה ורדה (רוטב ירוק בספרדית) (89 ש"ח) היתה בסדר גמור נתח בשר ראוי עשוי נכון, מניפת תפ"א נהדרים ו"סוכריית החרדל" - מעין חמאה מתובלת שהשתלבה נפלא עם הבשר. אני הקשבתי למיצמיצ והצלחתי עם העיקרית שלי - ניוקי תפו"א ודלעת מזוגגת (49 ש"ח) ניוקי עננים נפלאים - כמעט כמו שאמא שלי היתה מכינה כל יומולדת כשהיינו ילדים
וזו מחמאה אדירה לשף
לשמחתי - המנה כבר לא מתוקה כפי שהיתה - מעדויות המבקרים המכובדים כאן בפורום (לדעתי קוראים את הביקורות שלנו ומשתדלים להשתפר) נהניתי ביותר
בא לנו מתוק לסיום, אבל תיאור האחרונות הכלולות בעסקית (+19 ש"ח) לא ריגשו אותנו בחרנו להתרגש מפרפה חלבה מענג (32 ש"ח) המוגש על בראוניז חביב... שני אספרסואים חתמו את הארוחה החביבה ביקור חטוף בשירותים גילה גוף תאורה מעניין וכיור-"שוקת" מנירוסטה עם ברזים מעוצבים...מעודכנים החברה ....... מה שהיווה ניגוד חריף לאווירת שנות ה 70 בה תקוע הלונדון מיניסטור שעל פניו חלפתי בדרך חזרה הלונדון מיניסטור האלמותי, שנחשב אז למעוז הבון טון... עם בית התה ההולנדי שם שתיתי שוקו חם עם אהבות ראשונות שוות...
בשורה התחתונה - עסקית מהנה ומשתלמת ובשורות לפני... הלקוח המועדף ואני התלבטנו בין מרתה לכתית התפריט של כתית לא עשה לנו את זה אז נפל בגורלה של מרתה לעשות לנו את זה היום בצהריים והיא בהחלט עמדה באתגר.. לקוח מבין עניין יש לי אני מחר, למשל, הוא קופץ למרסיי לארוחת צהריים שמורכבת ממרק בויאבז (ב 50 יורו