מת להיות

soy rebelde

New member
../images/Emo41.gif מת להיות ../images/Emo41.gif

טוב, כל אחד היה מת להיות כמו הכוכב שלו.. אז מי אתם הייתם רוצים להיות ולמה? [יש לציין שאין לזה שום קשר למשחק האמיתי, ואין פרסים
] כדאי שהתשובה שלכם תהיה בסגנון הזה: אני מת להיות _________ כי ______________________________ יאללה, תתחילו לענות

טוב אז אם...

דמות אז-שילוב של מיה ורוברטה חחח ואם שחקנית-אנהי לנצח!!!! ואם ישראלי הייתי מתה להיות שירי מיימון!

הא להגיד למה?

טוב אנהי זה ברור! כישרון ויופי עד השמיים! ונראת אחלה בנאדם! מיה ורוברטה כי השילוב שלהן מנצח! שירי מימון כי מכל הזמרים הישראלים היא האהובה שלי ביותר! היא כזאת יפה ומוכשרת! רק גמדה אבל לא נורא

HEN0121

New member
ברור שאנהי היא הבנאדם הכי יפה בעולם

לדעתי והיא עברה המון יש לה אחלה אופי לפי הרעיונות שלא נדבר על כישרון שהיא משחקת מגיל קטן ויופי מיוחד ומהממם שאין כמוהו בעולם ועוד היא זוג של פונצו בטלנובלה ואוווווווו חלום

brunu

New member
ג'ובאני

חתיך, בגדים יפים ולדעתי הורים מאוד נחמדים

me! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני רוצה להיות:מייקי אגילרה כי:הוא אח של כריסטינה וטהוא כל הזמן הולך איתה וכו'....

pablo111

New member
דולסה כי היא הכי יפה ומוכשרת בעולם

היא כל כך יפה פצצה ומוכשרת ילדה מדהימה וגם יוצאת עם פונצ'ו המושלם

legalyblond

New member
עונה ../images/Emo26.gif

ממ אנהי כמובן! שחקנית זמרת ופשוט מהממת! היא נראית בנאדם עם אופי טוב ובכלל חמודהה ביותר למרות כל מה שהיא עברה וחוותה היא שורדת כזאת..חחח

עונה

אני מתה להיות שרון אלכסנדר כי הוא אחד השחקנים הכי טובים בעולם לדעתי ואני מאוד אוהבת לשחק ואין לזה שום קשר להיותו בן, פשוט הייתי רוצה את יכולת המשחק שלו

00rr

New member
עונה

דולסה דולסה ורק דולסה הילדה הכי מדהימה שיש מוכשרת ברמות ויפה שבא לבכות הלוואי שהייתי היא

christeamo

New member
אני לא ארצה להתחלף עם אף אחד..

אני מטורפת עלייהם ! ואוהבת אותם כמו שהם כמובן שהייתי רוצה להיות כמוהם שחקנית במקסיקו! אבל לא להתחלף עם המראה והאופי שלהם ! אני אוהבת עצמי כמו שאני ולכן לא הייתי רוצה להתחלף איתם,אני חושבת שהם מדהימיםםםםםםםםםםםםםם ואני אוהבת אותם מאד מאד מאד אבל לא רוצה להיות הםםםםםםםםם להפךך אני מאחלת להם את כל ההצלחה שבעולםםםםםםםםםםםם אוהבת אותם הכי הרבה שיש!!!!!! ומי יתןןןןןןןן והם רק ימשיכו לפרוחחחחחחחחחח=)))))))

Ripelll

New member
קשה, קשה....

אני הייתי רוצה להיות אנג'לינה ג'ולי מכמה סיבות: קודם היא פצצה מהלכת, היא יוצאת עם בראד פיט, שחקה בסרטים הכי ענקיים בעולם ("מר וגברת סמית" וכו'...), שחקנית ענקיייית
, אשה מדהימה (היא תרמה חצי מהסכום שלה בנק בטענה שהיא לא צ'כה כ"כ הרבה כסף, אמצה ילד ועכשיו רוצה עוד אחד) וכבר הזכרתי שהיא יוצאת עם בראד פיט??????

TuTyBoP15

New member
עעעעעעעע

אם תהיי אנג'לינה ג'ולי אני ברוגז איתך לפוראבררר אנד אברררר אני שונאת אותהההה הורסת משפחותת מפרידת זוגותת לא מתביישתת חוצפנית אחת עלייך אני מתה אבל אל תהיי היא טוב
חחחחחח

eveligne406

New member
שאלה רטורית או מה?

אני הייתי רוצה להיות אנהי...ברור..היא חווה המון דברים, ויוצא לטעום הכל מהחיים היא יוצאת להמון מדינות , חוותה שירה, משחק ריקוד, יש לה המון שאיפות בחיים, יש לה אופי חזק והיא פשוט טעמה קצת מכל דבר בחיים ואני מעריצה אותה על שהספיקה לעשות כל כך הרבה דברים בגיל כה צעיר..

חניניתה

New member
אניייייי

היתה מתה להיות דולסה כי היא מושלמת!!! היא מהממת, משחקת מדהים, יפיפיה, והיתה זוג של פונצ'ו.. חלוםםם

למעלה