מתי בפעם האחרונה...

../images/Emo41.gifמתי בפעם האחרונה...

ביקשתם מהבוס/ית שלכם העלאה אה? חומר למחשבה..

MaYcHuK

New member
לפני חודשיים בערך

שלומלום לך מותק.... אתה זוכר איך היה לך שלשום? אתה זוכר אם נהנית?

אהלן מאייצו'ק

בטח זוכר..אממ..תני לי לחשוב.. זוכר ת'גולטסטאר.. ת'כרלסברג.. ת'וודקא.. שיוואו הייתי מסטול חבל"זז.. איך את נהנית? עשיתם משהו אחרי שהלכנו?

MaYcHuK

New member
הלכנו גם

אה תודה שאמרת שלום מאמי כשהלכת אלוכוהוליסט!

אהההמממממ.......

במשך 3 חודשים חיכיתי לרגע שאסגור שנתיים במקום הדוחה ההוא כדי להכנס לבוס עם הוכחות וראיות על יעילות ופרודוקטיביות ועם בקשה להעלאה במשכורת. 3 חודשים התאמנתי על המילים. 3 חודשים אספתי עוד ועוד הצלחות בדרך. 3 חודשים. ואז.............. פיטרו אותי
יופי.

אז זהו....

שאם הייתי עובדת ולא שותקת, לא הייתי נותנת לבת-זונה שדרכה עלי להמשיך ולעשות את זה. אבל שתקתי. עבדתי ושתקתי. ופוטרתי. בקטנה. הגלגל מתהפך בחיים, והבת זונה עוד תמצא את עצמה למטה. בתחתית של התחתית של הלמטה. ואז אני אצחק. אוי כמה שאני אצחק. עד שתכאב לי הבטן. יופי. אולי סולחת, אבל לא שוכחת.

קבלי בדיחה...יופי..

זוג מתקלח בדירה פאום דפיקות בדלת.. האשה כורכת מגבת סביבה והולכת לפתוח בדלת עמד השכן היא אומרת לו כן.. הוא:אם תסכימי להוריד ת'חולצא ל30 שניות אני נותן לך 1000$. היא:מתאים. אחרי 30 שניות הוא נותן לה ת'כסף והיא חוזרת לבעלה שעדיין במקלחת... ואז הוא שואל אותה מי זה היה? היא עונה לו סתם...השכן.. הוא:הוא אמר לך משהו על ה1000$ דולר שהוא חייב לי...חחחח

האמת?

במקרה הזה נראה לי שאם לא הייתי מחכה היו מפטרים אותי שניה אחרי שהייתי מבקשת העלאה. ככה הרווחתי עוד כמה חודשים משכורת ועוד קצת יותר דמי אבטלה. מסקנה? כל דבר לטובה!
יופי.

למעלה