לא יודע חחח... חוץ מהרקולס אני לא מתחבר למיתולוגיה היוונית. ודרך אגב נגמרו לכולם השאלות?
B Bassיסט New member 14/9/04 #21 לא יודע חחח... חוץ מהרקולס אני לא מתחבר למיתולוגיה היוונית. ודרך אגב נגמרו לכולם השאלות?
B Bassיסט New member 15/9/04 #24 מה?????????? נגמרו השאלות?? מה הוויכוחים של לואיסיאה ואלי מקביל ברור שלואיסיאנה יותר כוסית הרבה יותר מאלי מקביל אבל בחיית חברה תישאלו שאלות אני כולי מת לענות...
מה?????????? נגמרו השאלות?? מה הוויכוחים של לואיסיאה ואלי מקביל ברור שלואיסיאנה יותר כוסית הרבה יותר מאלי מקביל אבל בחיית חברה תישאלו שאלות אני כולי מת לענות...
כ כתמונית New member 16/9/04 #27 כלום לא מספיק לך?! האא האא??!! סתם סתם!! הנה - קבל שאלה - מה אתה עושה מחר בערב?! חחח!!(אוי...זה מה שקורה כשאבא נותן לי לשתות יין...) אבל כשאפרת אמרה את זה זה היה מצחיק!
כלום לא מספיק לך?! האא האא??!! סתם סתם!! הנה - קבל שאלה - מה אתה עושה מחר בערב?! חחח!!(אוי...זה מה שקורה כשאבא נותן לי לשתות יין...) אבל כשאפרת אמרה את זה זה היה מצחיק!
B Bassיסט New member 19/9/04 #30 מה אני עושה מחר בערב????? זה תלוי במה את מתכננת לי.... מקווה שהיה לכולם כיף בחג כי לי היה!!!