מש-חק!!

1Reebok

New member
../images/Emo41.gifמש-חק!!

הפעם שרשור הודעות-שאלות, לאחד והיחיד, כולם, מחיאות כפיים סוערות, לרון!, הידוע בכינויו Bassיסט. ועכשיו - לשאלות... מה נשמע? מתי התחלת ללמוד לנגן על בס? ממתי אתה אוהב את הדורבנים? יש לך בארון תחתוני בוקסר עם ציורים מצחיקים? אתה מודע לעובדה שאתה ממש מגניב? אם אני אוכל מספיק גזר ואשתה מספיק פנטה, אני אהיה ג'ינג'י? מה דעתך על השיר החדש של הדורבנים בהופעת הבכורה שהיתה לנו? האם אתה מכיר את The Who? האם אתה מאמין בתורת היחסות של איינשטיין? מה אתה מעדיף, אפרסק או שזיף? (זה לא היה אמור להיות חרוז! חה!) כשאתה הולך לים, ורואה את כל הצדפים, אתה מבין שזה הכל גופות של יצורים שמתו? היית בניצנים? באיזה הופעות? אם גיא מזיג היה פרטי משלך, בכמה היית מוכר לי אותו? מה דעתך על בני גורן? מה דעתך על סקס? מה דעתך על סמים? ומה דעתך על טל מוסרי? מה עשית אתמול? אתה מנגן על עוד כלים? נראה לי שנסתפק בזה לעת עתה.

../images/Emo79.gifוווההווו.....

רון! בואו נחזור לשאלות הרגילות: רכבת פעם על גמל? יש לך חתולה? מתי בפעם האחרונה ביקרת במטבח? ראית כוכב נולד? אכלת פעם בחדר אוכל בקיבוץ כלשהו? יש מול הבית שלך עף פקאן, אשכוליות או את הבניין של השכנים? אפרופו שכנים, איך קוראים לשכנים שלך? אתה רגיש לחום? כמה טלפונים יש לך בבית? הכנת פעם לביבות? איפה אתה בחג? למה? מה? הסבים לא הזמינו אותך? אאאהה...טוף, שנה טובה!
ב

Bassיסט

New member
שייקה הנה התשובות שלך

רכבת פעם על גמל? לא ואני לא מתכוון לנסות שמעתי שזה דופק את ה............ גב. יש לך חתולה? מצטער אבל לא למעשה אני שונא חתולים מאז שחתולה תקפה את הכלב שלי ז"ל (אל תידאגו הוא לא מת מזה) חחח מתי בפעם האחרונה ביקרת במטבח? למה את רומזת שאני רזה? וואי תודה ובאמת טוב שהזכרת לי אני באמת חייב לבדוק מה חדש במקרר ראית כוכב נולד? רק תסוף זה נהיה מסחרי כזה וממש לא כמו הראשון אז זה איבד את כל הטעם. אכלת פעם בחדר אוכל בקיבוץ כלשהו? בטח פעמיים כשהלכנו לעבוד בקיבוץ "שדה אליהו" יש מול הבית שלך עף פקאן, אשכוליות או את הבניין של השכנים? תאמת יש את הבית של השכנים והרבה מזה אבל הכי הרבה יש כל מיני "עף פקאנים" שמתעופפים באוויר. איך קוראים לשכנים שלך? תאמת אני גר בבניין רב קומות ויש לנו פוווול רוסים אז פשוט תיקחי את כל השמות של הרוסים שאת מכירה ואלה הם השכנים שלי. אתה רגיש לחום? לחום כן לקור לא כל כך כמה טלפונים יש לך בבית? מה זה שאלון של בזק?? חחחח בוא ניראה: אצלי בחדר אצל ההורים בסלון ואצל אחי יענו 4 (ניראה לי שזה 4) הכנת פעם לביבות? לא ניתקעתי בחביתה איפה אתה בחג? אצל אחי בראש העין (ולא הוא לא תימני) למה? ככה!! מה? כן!! הסבים לא הזמינו אותך? לא הם עסוקים. הם וכל המסיבות טראנס שלהם... שנה טובה ומתוקה גם לך נשמה

Bassיסט

New member
דבר ראשון,,,

מצטער על העיכוב פשוט לא הייתי בבית אז לא ראיתי את זה... והנה התשובות: מה נשמע? הכל סבבה אחי מה איתך? מתי התחלת ללמוד לנגן על בס? או וואה לפני שנתיים וחצי בערך בחופש הגדול רציתי ליראות איך זה והתאהבתי ממתי אתה אוהב את הדורבנים? מהחופש הגדול שעבר קניתי את קובי והדיסק היה בסדר ואז חבר לקח אותי להופעה שלהם בבארבי בכפ"ס וכמו בשאלה הקודמת: התאהבתי יש לך בארון תחתוני בוקסר עם ציורים מצחיקים? ציורים של טאז זה מספיק מצחיק? אתה מודע לעובדה שאתה ממש מגניב? אני? מגניב? אחי אתה מתבלבל עם מישהוא אחר ניראה לי. למה מגניב? אם אני אוכל מספיק גזר ואשתה מספיק פנטה, אני אהיה ג'ינג'י? אתה יכול לנסות אני לא מתחייב בקטע הזה :) מה דעתך על השיר החדש של הדורבנים בהופעת הבכורה שהיתה לנו? שיר מ-ד-ה-י-ם סטייל לא בא לי לשמוע. אני מת לשמוע את הגרסא האמיתי והמעובדת האם אתה מכיר את The Who? כן להקה סבבה דוקא האם אתה מאמין בתורת היחסות של איינשטיין? תזכיר לי מי זה איינשטיין? ז שמחייך עם הלשון בחוץ? מ-ט-ו-ר-ף מה אתה מעדיף, אפרסק או שזיף? שזיף כי אני אלרגי לאפרסק. מכיר את זה שמגרד לך בבפנוכו של הגרון ורק אם אתה מכחכח אתה מצליח לגרד קצת? אז זה זה!!! כשאתה הולך לים, ורואה את כל הצדפים, אתה מבין שזה הכל גופות של יצורים שמתו? טוב לדעת מהיום- בריכה!! היית בניצנים? כן פעמיים במשינה פעם אחת כי היה משינה ופעם שניה כי זכיתי בכרטיס חינם. זה גם עונה לך על השאלה שבאה אחריה חחח אם גיא מזיג היה פרטי משלך, בכמה היית מוכר לי אותו? לא הייתי מוכר אלא אם כן הייתי מחליף איתי אותו תמורת אייל מזיג. יודע מה אפילו הייתי מוסיף כסף מה דעתך על בני גורן? מי זה? המעפן מהחשבון? נשמע כמו שם של חקלאי חחח מה דעתך על סקס? תלוי איך מתי ועם מי מה דעתך על סמים? בחיים לא אני לא נוגע בנרגילה ובסיגריות אז בסמים??? ומה דעתך על טל מוסרי? כמו שאמרתי: תלוי איך ומתי חח מה עשית אתמול? אתמול? אתמול היה שבת אז מן הסתם ישנתי שנת חורף אתה מנגן על עוד כלים? כן גיטרות (כל הסוגים קלאסיות אקוסטיות חשמליות וכו) תופים (ניגנתי בעבר הרחוק שלוש שנים) וקלידים. הייתי אומר שהפצצת בשאלות ואני אשמח לעוד חברה שמעניין אותם כמה דברים שהם לא העזו לשאול עד כה...

לא יפה!!! ../images/Emo46.gif

אסור אף פעם להשוות בין אחים!! זה חוק מוסריות בסיסית שפשוט אסור להפר!!! זה שאתה רוצה ללמוד מאייל בס לא אומר שהוא יותר "שווה" מגיא...אסור להשוות בין אחים!!! אאאאההההה!!! [חחח אני מתחרפנת מהר מהעניין הזה בגלל שיש לי חברות תאומות והכי מעצבן בעולם זה שמשווים בניהן...]

Bassיסט

New member
טוב טוב סליחה

לא אמרתי שגיא פחות שווה מאייל פשוט אני מתחבר לאייל יותר חוץ מזה שזה דיי טפשי לכעוס על זה ירדן כי זה בכלל עניין מפגר "כן בטח פשוא יש לי את גיא ברשותי עכשיו אני רק צריך להחליף אותו" שטויות שניהם תותחים פשוט אני נגן בס לכן אייל הרבה יותר קורץ לי בלי קשר אני מת על שניהם!!! קיצר חבל להתעצבן על זה ירדנוש

לא התעצבנתי...../images/Emo3.gif

סתם הרגיז טיפה וגרם לי לצעוק על המסך ולזרוק כסאות בכל הבית ולרוץ לחדר שלי להוציא את כל הבגדים שלי מהארון לקרוע אותם לחתיכות קטנות ואז לקשור אותם לצורת חבל ולקשור אותו סביב הבית 3 פעמים לכל כיוון לפי סיבוב השעון ונגדו... סתם לא הבנתי אותך נכון...בגלל ה"להוסיף כסף"

ש-א-ל-ו-ת-:

אהלן רון! מה קורה? הכל טוב? אתה בטוח? היית מהמר על החיים שלך באותם אחוזי בטיחות? ועל החיים של החברים שלך? ועל החיים של המשפחה שלך? אתה בטוח? טוב. יש לך להקה מועדפת? מהי? מה הדיסק הישראלי שאתה הכי ממליץ עליו? והלועזי? מה המאכל האהוב עלייך? מה הצבע האהוב עלייך? מה הבעל-חיים האהוב עלייך? מה אתה חושב על הורדת שירים? מה אתה חושב על ילדים קטנים שהאמהות שלהם מתעצלות לנקות להם את האף כשהם מצוננים ואז הנזלת מתייבשת להם מתחת לאף ויש להם שם שכבת נזלת יבשה ומגעילה במשך ימים? וזהו

Bassיסט

New member
תשובות לירדנוש

מה קורה? הכל סבבה הכל טוב? כן הכל אחלה אתה בטוח? מה זה מי רוצה להיות מליונר? טוב אז אני רוצה חבר טלפוני היית מהמר על החיים שלך באותם אחוזי בטיחות? מה? מי מהמר? חוץ מהתערבויות על שווארמה אין אצלי הימורים וכו ועל החיים של החברים שלך? זה אוליי כן. סתאאם מה פתאום חברים שלי מעל הכל!!! ועל החיים של המשפחה שלך? ירדן נשמה מה נסגר??? אתה בטוח? אפשר 50 50? יש לך להקה מועדפת? חוץ מהדורבנים התותחיים גם גיא וגם אייל? כן משינה והרד הוט צ'ילי פפרס התותחיים!!!!!!!!!!!!! מה הדיסק הישראלי שאתה הכי ממליץ עליו? הדורבנים או להתראות נעורים שלום אהבה-משינה או האוסף של איפה הילד!!! והלועזי? MOTHERS MILK של הרד הוט (מהישנים אבל הישנים הכי טובים) מה המאכל האהוב עלייך? מממממ קשה.... אני מניח שמלאווח או פיצה או עוף בגריל (ולכל הצמחוניים... שניצל עוף טוב) חחח מה הצבע האהוב עלייך? כחול או תכלת ובבגדים שחור! מה הבעל-חיים האהוב עלייך? כלב יש לאחי כלבת קולי מ-ה-מ-מ-ת (לחסרי הידע בכלבים: קולי= לאסי) מה אתה חושב על הורדת שירים? אני מוריד שירים שאני יודע בוודאות שאין מצב שאני אקנה תדיסק שלהם. כי אם יש אפילו סיכוי קטן שאני אקנה אני גג מוריד אבל תמיד קונה תדיסק המקורי. מה אתה חושב על ילדים קטנים שהאמהות שלהם מתעצלות לנקות להם את האף כשהם מצוננים ואז הנזלת מתייבשת להם מתחת לאף ויש להם שם שכבת נזלת יבשה ומגעילה במשך ימים? מוכר מאוד מאוד מוכר אבל אפשר להיות מגעילים ולקחת את זה ולפסל מזה כל מיני דברים ולשים על המדף אייייייייייכככככסססס הגעלתי אפילו את עצמי!!! בקיצור: אל תישכח לקחת פרוטק מותק

עדנונית

New member
לי יש

סוכריה על מקל שולט או לא? ואם כן איזה טעם יותרעדיף לאיזה מתקן בגן שעשעוים יש לך חולשה איך התחילה לך השנה אם אה לומד? האם יש לך חברה? האם אתה מעשן? איזה סרט וולט דיסני הכי אהבת? קאזאה או המיול? מסנג'ר או איי סי? אם יש לך מסנג'ר אתה מאלה שמשנים כינוי כמו שמחליפים חתונים? איזה טעם ארטיק אתה הכי אוהב?

כתמונית

New member
בשביל ההשקעה!!!

אפילו אני אמציא ממוחי הקודח (והמלא אנטיגונה ברגע זה... שלא נדע מצרות) שאלות למר רון הכתום! (רגע... זה לא חרוז ורק אני כתומה! סליחה!) נתחיל בחינניות! אמנם ענית על ה כבר 80 פעם - מה שלומך!? :) נכון שהיה היום יום יפה נורא?! מה אתה מעדיף קיץ או חורף?! אם היית פוגש את אייל ברחוב מה היית תגובתך?! הנדוש - איך זה להיות ג'ינג'י... (שונאת ששואלים אותי את זה :) ) מהו לדעתך המשפט הכי גרוע כדיי להתחיל עם בת (חח...בחורה..) כמה ילדים יהיו לך?! ומה יהיה שמם בישראל (אם בכלל) yes או hot?! (מה הקטע בשמות אנגליים למען השם?!!) מהו אוטו חלומותיך?! (אם יש...) זהו... המוח שלי הולך לאוזל... :) אז רק בריאות :) ויום טוב! (גנבתי לאפרם!)

Bassיסט

New member
תשובות לכתמונית כבוד

מה שלומך!? הכל סבב וכן שאלו אותי 700 פעם ואני דוקא שמח שלאנשים אכפת ממני אני מזיל דמעה.. נכון שהיה היום יום יפה נורא?! לא כזה התעמקתי אבל נגיד שכן לא היה דברים חריגים. מה אתה מעדיף קיץ או חורף?! קיף לבילויים חורף לרומנטיקה. אם היית פוגש את אייל ברחוב מה היית תגובתך?! מה יהיה עם השיעור שלי???????? איך זה להיות ג'ינג'י... הכי פצצות בעולם מאחל לכולם!!! מהו לדעתך המשפט הכי גרוע כדיי להתחיל עם בת? "זה כאב לך??" (כשנפלת מהשמיים) כי היא מגיבה בכזה.." WHAT THE FXXX??? כמה ילדים יהיו לך?! מקווה לשניים בן ובת ואוליי 3 לא יותר ומה יהיה שמם בישראל? איך אומרים אצלינו: עוד לא ישבנו על זה yes או hot?! כרגע יס אבל בהוט יש ביפ אוווווווףףףףףףף מה הקטע בשמות אנגליים למען השם? התשובה בגוף השאלה: למען השם. מהו אוטו חלומותיך?! BMW Z4

Bassיסט

New member
תשובות לעדנונית

סוכריה על מקל שולט או לא? שולט השאלה היא באיזה טעם!!! ואם כן איזה טעם יותרעדיף? אישית אני אוהב תות לאיזה מתקן בגן שעשעוים יש לך חולשה? לעמוד הזה שמתגלשים בו מלמעלה למאטה (לא מפחד גבהים כי פשוט כשהייתי קטן אז נפלתי מהעמוד הזה על הראש ואז הייתי בבית חולים עם התייבשות וכו) אהה ולקרוסלה איך התחילה לך השנה אם אה לומד?אני לומד והתחילה ממש סבבה היה כיף לחזור ליראות את כל החברה שוב האם יש לך חברה? כן למה מי מעוניינת לדעת? חחח האם אתה מעשן? ברור שלא!!! לא סיגריות ולא נרגילה!!! איזה סרט וולט דיסני הכי אהבת? מלך האריות ללא ספק ה-סרט!! קאזאה או המיול? שניהם לדברים שונים. מסנג'ר או איי סי? שניהם אבל אני משתמש יותר באי סי קיו שלי 144605279 אם יש לך מסנג'ר אתה מאלה שמשנים כינוי כמו שמחליפים חתונים? חתונים??? מה זה? ולא אני לא מחליף במסנגר לא כינוי ולא נעליים איזה טעם ארטיק אתה הכי אוהב? וניל ללא ספק וריבת חלב!!!

efratushke

New member
שאלות:

*אם היה לך יום חופש בחיים שבו היית פטור מכל אחריות, פשוט הפסקה כזאת - מה היית עושה? *אם היתי אישתך היית מכה אותי או מביא לי פרחים? *יש לך תחתונים ורודים (אם אפשר, שיש עליהם פרחים)? *מה אתה אומר על אנטיגונה? כה גאוותנית, אה? האם אתה שמח שהיא התאבדה עם חטא ההיבריס הזה שלה? גם קריאון חטא בחטא ההיבריס! למה הוא לא התאבד וזהו (כי הוא סתם מעצבן!!!)? #כתומה!!!! ראית איך אני יודעת יפה אנטיגונה?!?!# *יש לך בתפוז (הפורטל!!!) סמיילי אהוב ומועדף? *אפרופו מועדפים, מה האתר המועדף הראשון ברשימה שלך? (אם יש רשימה כי לי יש רשימה ארוכה מדי....) *אם היית מילון בנושא מסויים, באיזה נושא היית? *אם היית רומן (סיפור ארוך), מה היה השם שלך? *אם היית דיסק צרוב, מה היית מנגן? *אם היית סוכריה על מקל, איזה מוות היית מעדיף: לפול על הריצפה ונשבר כדי שאף אחד לא ירצה אותך, או למסוס בתוף פה של מישהו "אני נמס!! אני נמס!! לאאאאאא...... אני נמ...(ונעלם)...."? *אה! ו.... (חיחיחיחיחי) מה שלומך? טוב אני חוזרת לישון (לא הלכתי לבצפר עקב מחלה)

Bassיסט

New member
תשובות לאפרת

אם היה לך יום חופש בחיים שבו היית פטור מכל אחריות, פשוט הפסקה כזאת - מה היית עושה? הייתי עושה חזרות עם הלהקה שלי כל היום או סתם מנגן לכיף אם היתי אישתך היית מכה אותי או מביא לי פרחים? דבר ראשון אני בחיים לא מכה בנות כמו שאת מתכוונת. ברור שהייתי מביא פרחים לאישתי - הכל אני מאוד רומנטיקן חחח יש לך תחתונים ורודים (אם אפשר, שיש עליהם פרחים)? לא, לא יודע פשוט לא הצבע שלי. מה אתה אומר על אנטיגונה? שיש לה שם של מחלה כה גאוותנית, אה? כן אל תישאלי דיברתי איתה עכשיו פשוט צפונבונית. האם אתה שמח שהיא התאבדה עם חטא ההיבריס הזה שלה? מה? היא התאבדה? איזה קטע. טוב נו מילא לא כזה חיבבתי אותה ומה זה היבריס? התפתחות של המחלה??? גם קריאון חטא בחטא ההיבריס! למה הוא לא התאבד וזהו (כי הוא סתם מעצבן!!!)? בואנה זה מדבק ההיבריס הזה כדאי שניקח מהר פרוטק פלוס. יש לך בתפוז (הפורטל!!!) סמיילי אהוב ומועדף? מה יענו פה בפרצופים האלה? יש את החיוך פשוט אני משתמש בו הכי הרבה גם בחיים. מומלץ לכולם! אפרופו מועדפים, מה האתר המועדף הראשון ברשימה שלך? אתר הבית שלי של תפוז פעם זה היה האי מייל שלי ואחכ גוגל. אם היית מילון בנושא מסויים, באיזה נושא היית? נחשי.. מוסיקה! אם היית רומן (סיפור ארוך), מה היה השם שלך? מן הסתם הארי פוטר כי כולם אומרים שאני דומה לרון וויזלי וזה מחרפן אותי אבל הלוואי והייתי שר הטבעות הספר הכי תותח בעולם!!! אם היית דיסק צרוב, מה היית מנגן? אוסף שהכנתי בבית לא דיסק קומפלט!! אם היית סוכריה על מקל, איזה מוות היית מעדיף: לפול על הריצפה ונשבר כדי שאף אחד לא ירצה אותך, או למסוס בתוף פה של מישהו "אני נמס!! אני נמס!! לאאאאאא...... אני נמ...(ונעלם)...."? הייתי מעדיף להיות אלה "השורדים" יענו אלה שנידבקים מתחת לכיסאות באוטובוס חחח אה! ו.... (חיחיחיחיחי) מה שלומך? סבבות מחכה ל-28 כולם מוזמנים בחיית תבואו!!! תהיי בריאה אפרתוש רפואה שלימה

כתמונית

New member
חח! השפיע עליך קשה אנטיגונה!

עזבו היה לנו (לא לאפרת...כי היא חולה! רק בריאות נשמית פרח שלי!- מה זה הדיבור הזה??!!) היום מבחן בספרות שלא נדע מצרות...האנטיגונה הזאת... מתה כבר 3000 שנה ועדיין מלמדים את החרא הזה... למה???!! ולמי שתוהה - היבריס זו יוהרה... לא סוג של מחלה...ואנטיגונה זו זו שנולדה למרוד (זה פירוש השם) כמה עצוב!

efratushke

New member
היא מהמורדים! ../images/Emo13.gif

הופיעה בקיסריה!!! (לא? חחח) והיא כוסית לא פחות מלוסיאנה (ככה קוראים לך?..)!!!
חטא ההיבריס = חטא הגאווה זה חטא מיוחד שדמויות טראגיות... ממממ.. כן.... רק בריאות!!! אבל אל תגידי שלא התכוננתי!! חרשתי למבחן!! זה שנפלה עלי המחלה האהבלה הזאת זה המזל הרע שאופף אותי כל התקופה האחרונה!!!

למעלה