מש-חק!

1Reebok

New member
../images/Emo41.gif מש-חק!

היום אנחנו מתרימים שאלות למעיין!, הידועה גם בתור הדורבנית החיפאית המצויה! המטרה: להגיע למיליון שאלות (ותשובות, כמה שאני רשע
) אז מתחילים! מה נשמע? מה חדש? הכל בסדר? למה? מה קרה? אוי... איזה באסה.. אבל זה יעבור, נכון? יופי
איך הכרת את הדורבנים, ומתי? מה הדבר האחרון שאכלת? מהו המאכל האהוב עליך? מאיפה הסטיקר השולט שעל הדלת שלך?!?! למה את כזאת חמודה? למה את כזאת מתוקה? למה לאכול אותך (למה לא)? על מה, חוץ מבאס, את מנגנת? למה לא תצטרפי ללהקה השליטה שלי? איך זה שיש לי תמונות של כולם, רק לא שלך, מהמפגש? למה אין לך מסנג'ר? זה לא תירוץ!!! מה הרגשתך בקשר לתיכון, או אם היום כבר יום רביעי ואחרי, איך היה? סטיגידיש בופ או סססססטיגידיש, פףףףף? כמה רוע-רוע אפשר לבלוע-לוע? בכמה הופעות של הדורבנים היית? איזה עוד להקות חוץ מהדורבנים את אוהבת? מרק בטעם עוף או מרק עוף? אני אפסיק פה.

ווהו!

תתרמו, זה למטרה טובה! מה נשמע? בסדר. מה חדש? כלום! הכל בסדר? לא! למה? מה קרה? נגמר החופש! אוי... איזה באסה.. אבל זה יעבור, נכון? בסופו של דבר, כן..
יופי
איך הכרת את הדורבנים, ומתי? לפני שנה, ראיתי את שוב הדיסקו כאן בערב טוב עם גיא פינס. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיות "צ'יפס אהוי" עם חלב! יאמ
מהו המאכל האהוב עליך? פיצה! אבל רק פיצה "דומינו"
מאיפה הסטיקר השולט שעל הדלת שלך?!?! ארה"ב, קליפורניה, סאן פרנסיסקו, רחוב הייט, מספר 135. נדמה לי באיזור הזה... והוא שולט בהחלט! למה את כזאת חמודה? דייי! למה את כזאת מתוקה? כך נולדתי. למה לאכול אותך (למה לא)? כי אני יאמי, ועשויה מסוכר. על מה, חוץ מבאס, את מנגנת? הרבה דברים... הרשימה כוללת פסנתר, חלילית שלמדתי בבית הספר, חצוצרה וכמה אקורדים בגיטרה. למה לא תצטרפי ללהקה השליטה שלי? אם תבקש ממני עוד פעם, אני אתלונן במשטרה! סתם, תבקש כמה שרק תרצה. אולי בסוף אני אסכים. (NOT) איך זה שיש לי תמונות של כולם, רק לא שלך, מהמפגש? זו רק אשמתך, אדוני הצלם המהולל! למה אין לך מסנג'ר? שכחתי בבית!!! זה לא תירוץ!!! אבל הכלב אכל לי אותו! באמת! מה הרגשתך בקשר לתיכון, או אם היום כבר יום רביעי ואחרי, איך היה? הרגשתי? אני מרגישה שלל רגשות! מבולבלת, בעיקר. סטיגידיש בופ או סססססטיגידיש, פףףףף? השני, ללא כל ספק. כמה רוע-רוע אפשר לבלוע-לוע? כמה שצריך, העיקר שתהיה שמח. בכמה הופעות של הדורבנים היית? שתיים, וגם הייתי ברוק עצמאות. זה נחשב? איזה עוד להקות חוץ מהדורבנים את אוהבת? הרשימה ארוכה!!! אני אפרט: שייגעצ, פו פייטרס, הייבס, מארון 5, בלאק אייד פיז, בלינק 182, גרין דיי, ג'מירוקוואי, אאוטקאסט, הדג נחש, מוניקה סקס. יש עוד, אני בטוחה. אבל לא כולם אני מ-מ-ש אוהבת, חלק רק מחבבת. מרק בטעם עוף או מרק עוף? מרק עוף! עם לחוח של סבתא.
זהו?
ממש נהניתי!

1Reebok

New member
ועוד שאלה אחת

איך את יודעת שלדורבן יש איבר באורך 40 ס"מ? הופהההה

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אבל מעיין! את נראית כל כך תמימה!

כתמונית

New member
תשמעו - לא מדדתי

אבל למיטב ידיעתי אורך אבר המין של דורבן הוא פי 2 מהגודל שלו... :) (ותשאלו את אפרת אני בקיעה בנושא - תמיד אהבתי ביולוגיה..חחח!!)

א י י ז ק

New member
או!

ג'מירוקוואי! זאת בחירה מצויינת! עלי והצליחי! שיהיו לך חיים רוויי אושר ושמחת חיים. (אני עייף, אין ליחס כל חשיבות למה שאני אומר חוץ מהשורה הראשון והשנייה)

ג'אמירוקאי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

הלהקה הכי טובה שיש!!!! והדורבנים כמובן!! הסולן........של ג'אמירוקוואי הוא אחד היפים!!! www.jamiroquai.com

שאלות שאלות שאלות!

איך היה היום הראשון בבצפר? מתי התחלת ומתי סיימת היום ללמוד? מה עדיף- תות או בננה? פאנטה או ספרייט? טושים או צבעי עפרון? ורוד או כתום? לצלם או להיות מצולם? שירי ילדים או שירי ארץ ישראל ישנים? מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית? במבה או ביסלי? פקמן או טטריס? אור או חושך? בץ או שבי? וזהו...או עד שאני אצליח לחשוב על עוד "זה זה או זה זה"ים...

מעיינוששששששששקקק

אז תורי הגיע לשאול שאלות....ואלו הן שאלותיי אלייך: 1.מה המצב? 2.ראיתי אותך במפגש עם כובע....האם גם את חולת כובעים כמוניייי? כי אני אובסיסיבית לכובעים... 3.איך היה לך היום הראשון בביצפר? 4.מה היית מעדיפה להיות תולעת או דליק מהשיר שלנו אבל הפעם לא סתם תולעת -וגם לא תולעת דל תחת...תולעת של תפוחים רקובים.....מה היית מעדיפה? 5.נכון שסקעת מלך יותר ממויאל? 6.מה עשית שניה לפני שפתחת את המחשב? 7.מה המאכל הכי אהוב עלייך? 8.נכון שקישואים זה פיכסההההה....?!בבעעעעע 9.נכון שהפורום הזה הרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה יותר טוב מהייד פארק?! 10.ולמממממממה לעאזאזל את בקושי באיי סי קיו?! ומתעלמת ממני? חחחחחחחחחחחחח זהו חומד...שאלתי את שאלותיי..בהצלחה שיהיה לך....

מור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשובות יש לי- אליך! 1.מה המצב? סבבי בבי 2.ראיתי אותך במפגש עם כובע....האם גם את חולת כובעים כמוניייי? כי אני אובסיסיבית לכובעים... אני רק אוהבת את הכובע שבאתי איתו, וגם אין לי כובעים אחרים..חח! איזה פוקס! באתי איתו היום לבצפר! 3.איך היה לך היום הראשון בביצפר? היה נחמד, וכל מיני.. התגבשנו! 4.מה היית מעדיפה להיות תולעת או דליק מהשיר שלנו אבל הפעם לא סתם תולעת -וגם לא תולעת דל תחת...תולעת של תפוחים רקובים.....מה היית מעדיפה? וואו, אני לא יודעת!
זו בחירה קשה! 5.נכון שסקעת מלך יותר ממויאל? אני לא מתלהבת משניהם, אבל סקעת באמת יותר טוב! אבל נינט הכי טובה. היא פשוט מוכשרת בטירוף! 6.מה עשית שניה לפני שפתחת את המחשב? ראיתי החוליה החלשה.
7.מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה דומינו! 8.נכון שקישואים זה פיכסההההה....?!בבעעעעע כן!!!! כל כך!!! 9.נכון שהפורום הזה הרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה יותר טוב מהייד פארק?! אין שום מל של ספק! הייד פארק מעפן ברמות! 10.ולמממממממה לעאזאזל את בקושי באיי סי קיו?! ומתעלמת ממני? מה?! אם כבר את מתעלמת ממני! ואין לי הרבה זמן.. אני בנאדם עסוק!

תשובות!!!!!!!!!!!!!!!!

איך היה היום הראשון בבצפר? היה ממש נחמד! רק שהמחנך שלנו החזיק אותנו עד מאוחר עם משחקים מעפנים של שמות והכרויות... מתי התחלת ומתי סיימת היום ללמוד? התחלתי ב-8:30 וסיימתי ב13:40 בערך. מה עדיף- תות או בננה? תות! :-6 פאנטה או ספרייט? פאנטה! רק כי אני לא אוהבת את הטעם של ספרייט. אבל אני לא שותה פאנטה כי יש בזה טרטראזין! וזה צבע מאכל מסוכן!!! טושים או צבעי עפרון? צבעי עיפרון, כי זה נשי וחלק ויפה! ורוד או כתום? כתום! לצלם או להיות מצולם? לצלם! שירי ילדים או שירי ארץ ישראל ישנים? שירי ילדים יותר כיך לשיר. מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית? ישראלית! איזה שאלה?! במבה או ביסלי? אף אחד... אני לא ממש אוהבת מאכלים מלוחים.. פקמן או טטריס? טטריס! פקמן גורם לי להיות בלחץ! הרוחות האלה שרודפות אחריך מפחידות אותי רצח!!! אור או חושך? אור, כי חושך זה קריפי. בץ או שבי? בץ, ללא ספק. הוא ממש סקסי. יאי!!

../images/Emo79.gifאוףףף....

למה אנחנו מתחילים הכי מוקדם? אתם מתחילים ב8:30 ואנחנו ב7:40
איך קוראים למחנך שלך? יש לך חתולה?
או
? אדום או ורוד? טלפון או נייד? רכבת פעם על גמל? ראית כוכב נולד? בעד מי היית? למה? באמת נראה לך שהוא/היא שר/ה יפה? אאאה...טוב, שתיהיי בריאה. פיזיקה או ביולוגיה? את אוהבת גלידה? איזה טעם? בבבבבעעעע....????? זהו.
איזו מקורית אני אני שואלת תמיד שאלות אחרות

למעלה