מש-חק!

1Reebok

New member
../images/Emo41.gifמש-חק!

ובגלל שביום ראשון הראש של כולם יהיה במקום אחר (ובגלל שאין לי מה לעשות עד ארוחת צהריים) היום המשחק השבועי יערך - היום. אתמול נסעתי בניידת המשטרה שלי לאורך כביש החוף, כשראיתי מכונית נוסעת במהירות מופרזת טיפה מעל המותר (420 קמ"ש). עצרתי אותה, ובתוכה ראיתי שהנהג הוא יוסי! הידוע גם בכינויו הפורומי יוסדוס, או בכינויו התעודתזהותי יוסף. בתוך תא המטען שלו מצאתי כמות בלתי מבוטלת של סמים וגופות, אז הבאתי אותו לתחנת המשטרה. תעזרו לי לתחקר אותו (איזה סיפור דפקתי פה..) אז נתחילה: מה שלמך? מאיפה הכרת את הדורבנים? האם זה נכון שבאנגלית לדורבנים קוראים Generation Boys? שאלת הביסלי: בצל או גריל? נכון זה באסה שהורידו את צ'יקס מהמדפים? למה אתה מדבר בטלפון (לא עכשיו, בכלליות)? כשהם אומרים שההיסטוריה שוב חוזרת, מה זאת אומרת? קציצות - עם רוטב עגבניות או בלי? לאיזה כיתה אתה עולה, ולמה? מותר לכם להביא כדור לבצפר? נכון שכפר סבא עיר שולטת? מהו הספר האחרון שקראת (שאלה מכשילה)? איזה קול עושה החזיר? מהי החולצה האהובה עליך? מה היה המקצוע שהכי הצטיינת בו בתעודה האחרונה? ושהכי נכשלת בו P=? על איזה כלי או כלים אתה מנגן? על איזה כלי או כולים היית רוצה לנגן? אתה רואה מופע שנות השבעים? אני אפסיק פה.

יוסדוס

New member
אחלה סיפור..חח

לשאלות!
מה שלמך?אלחמדו ללה! מאיפה הכרת את הדורבנים?שנה שעברה בחופש עבדתי ולא היה לי מה לעשות עם הכסף אז אמרתי בוא נלך לקנות דיסק(!) אז חשבתי מה עדיף הדורבנים(שיצאו עם הסינגל של "לא בא לי לשמוע" ו"יצאנו לרקוד") או הבליינים (עם הסינגל ששכחתי מה שמו..) אז בסוף הלכתי על קובי! האם זה נכון שבאנגלית לדורבנים קוראים Generation Boys?מאיפה לי?!!!! שאלת הביסלי: בצל או גריל?מה שיש! נכון זה באסה שהורידו את צ'יקס מהמדפים?את האמת לא אכלתי את זה...אבל מה הוא כולה שבועיים היה על המדפים וכבר להוריד!?....בושה! למה אתה מדבר בטלפון (לא עכשיו, בכלליות)?כי באס"ק/מסנג'ר הם לא עונים לי ובטלפון הם לא יודעים שזה אני אז הם עונים... כשהם אומרים שההיסטוריה שוב חוזרת, מה זאת אומרת?הדיסקו , לא? קציצות - עם רוטב עגבניות או בלי?מה שיש! לאיזה כיתה אתה עולה, ולמה?לכיתה ט' כי ככה המחלקה הפדגוגית בבית הספר שלי החליטה מותר לכם להביא כדור לבצפר?מאיפה לי אבל תמיד מביאים... נכון שכפר סבא עיר שולטת?לא! ירושלים!!!!!!!!!!!!! מהו הספר האחרון שקראת (שאלה מכשילה)?ניראה לי שזהבה ושלושת הדובים בכיתה א' שהיו חייבים לקרוא ספרים איזה קול עושה החזיר?אי או......חחחחחח מהי החולצה האהובה עליך?כל החולצות של הצופים מה היה המקצוע שהכי הצטיינת בו בתעודה האחרונה?הסטוריה ושהכי נכשלת בו P=?לא נכשלתי!...חח..אבל הכי גרוע זה מטומתמטיקה ואנגלית על איזה כלי או כלים אתה מנגן?גיטרה על איזה כלי או כולים היית רוצה לנגן?תופים אתה רואה מופע שנות השבעים?לא אחלה שאלות! נו מה איתי כמה זמן אני הולך לשבת בכלא!?

1Reebok

New member
אה, כן, אל תכין תוכניות

יום ראשון בשעה 17:59 אתה בכלא עד שעה 20:01

EdEn and NiCkY

New member
גם אני רוצה

כמו אלון גם לי יש שאלות שחוזרות על עצמן -אוהב סוכירה על מקל? אם כן איזה טעם ? -מה הנך ושב על נדנדות -באיזה קרם לשיער אתה משתמש? -בוקסר או תחתון? -האם אתה מאמין בה'? -איזה שיר של הדורבנים אתה הכי אוהב? -איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? -כמה דיסקים אמיתיים יש לך ? -בעד או נגד צריבה? -מה אתה חושב על קיצור החופש לחודש? -ואיזה תוכנית אתה הכי אוהב?

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

-אוהב סוכירה על מקל?בוודאי! אם כן איזה טעם ?מה שיש...ח. -מה הנך ושב על נדנדות מה?! לא הבנתי כלום... -באיזה קרם לשיער אתה משתמש?נטורל פורמולה -בוקסר או תחתון?בוקסר לשלטון!!!!! -האם אתה מאמין בה'?בוודאי -איזה שיר של הדורבנים אתה הכי אוהב?בעוד שבוע ורק בגלל שהוא לא חרוש -איזה סוג מוזיקה אתה אוהב?הכל חוץ ממזרחי(אבל רק ישראלי) -כמה דיסקים אמיתיים יש לך ?לי אישית יותר מ6.. -בעד או נגד צריבה?נגד -מה אתה חושב על קיצור החופש לחודש?אימח שמו של מי שחב על זה! -ואיזה תוכנית אתה הכי אוהב?הרבה.....כל מה שיש בפריים טיים חוץ מאה שבימי שלישי וחמישי..

EdEn and NiCkY

New member
באמת בוקסר לשלטון!!!ו..../images/Emo9.gif

התכוונתי מה אתה חושב על נדנדות?!

../images/Emo79.gifטוב, טוב...

ראית כוכב נולד? רכבת פעם על גמל? יש לך חתולה? תה או קפה? xp או windoes<איך כותבים את זה?>? עיצבן אותך שמירי בוהדנה רדפה אחריך? היית פעם בסחנה? איך אתה מרגיש עכשיו? נכון שאין לי יותר רעיונות מטומטמים לשאלות? נכון שאני אפסיק כאן? כן.

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

ראית כוכב נולד?כן רכבת פעם על גמל?כן יש לך חתולה?לא תה או קפה?תה xp או windoes<איך כותבים את זה?>?xp או windoes זה בדיוק אותו דבר.. עיצבן אותך שמירי בוהדנה רדפה אחריך?חס וחלילה היית פעם בסחנה?לא אני מרוקאי איך אתה מרגיש עכשיו?סבבה! נכון שאין לי יותר רעיונות מטומטמים לשאלות?ניראה לי... נכון שאני אפסיק כאן?אם את רוצה...

למעלה