משפט משיר והשבוע: הרגע הבא נכון, זה קשה... יאללה, מה המשפט שלכם?
שיר m Well-known member 21/7/08 #1 ../images/Emo41.gifמשפט משיר../images/Emo41.gif והשבוע: הרגע הבא נכון, זה קשה... יאללה, מה המשפט שלכם?
../images/Emo41.gifמשפט משיר../images/Emo41.gif והשבוע: הרגע הבא נכון, זה קשה... יאללה, מה המשפט שלכם?
שיר m Well-known member 23/7/08 #2 זהו? נמאס? המשפט שלי: "יהיה לנו טוב ובלי שום סיבה" משפט כאילו תלוש, אבל מתאר סוג של שלמות, של אושר כזה. |
זהו? נמאס? המשפט שלי: "יהיה לנו טוב ובלי שום סיבה" משפט כאילו תלוש, אבל מתאר סוג של שלמות, של אושר כזה. |
ש שלגיה 14 New member 24/7/08 #3 חס וחלילה נמאס לנו!! זה אחד השירים היפים באלבום.. המשפט שלי הוא: "אבל אם אוכל לראות אותך צוחקת בלי סיבה.. אז למי איכפת מהרגע הבא.." זה פשוט אוהד...
חס וחלילה נמאס לנו!! זה אחד השירים היפים באלבום.. המשפט שלי הוא: "אבל אם אוכל לראות אותך צוחקת בלי סיבה.. אז למי איכפת מהרגע הבא.." זה פשוט אוהד...
א אמנוןB New member 25/7/08 #4 אני מעריץ של אוהד מראים אותי ב-נענע ו-YNET במחזמר "יוסף וכתונת הפסים" מראים אותי מאחורי יהודה לוי כשמאריינים אותו, מקווה שתיראו, אשמח לקבל תגובות, אמנוןB
אני מעריץ של אוהד מראים אותי ב-נענע ו-YNET במחזמר "יוסף וכתונת הפסים" מראים אותי מאחורי יהודה לוי כשמאריינים אותו, מקווה שתיראו, אשמח לקבל תגובות, אמנוןB