משימה קלילה

ק-ס-ו-מ-ה

New member
../images/Emo41.gif משימה קלילה../images/Emo41.gif

עליכם לחבר סיפורון שיכלול בתוכו את המילים: מכוערת, שמחה, לב, בית ספר, אירופה, ריצפה, טלביזיה, נער, אמא, בריכה, סקס......... יאללה, נראה מה יצא לנו........

טוב מנסה...../images/Emo41.gif

שמחה בליבה תמיד הייתה מכוערת היתה האמא שלה אבל היא יצאה יפיפיה מיוחדת במינה את ילדותה בילתהבאירופה הקרה למדה שם בבית ספר יוקרתי , למרות שהריצפה שם היתה די מבחילה, הצבעים היו מאוד רועשים, היא הכירה שם נער מדהים שעות רבות אהבו ללכת לבלות בבריכה של השכונה, ולפעמים סתם לשבת בביתה לצפותבטלויזיה ולראות סרטי סקס..... איזה קישקוש זה יצא אבל תודי נסיתי, זה גם משהו לא?? ואפילו מצרפת תמונה של יפה מכשפה, חחחחח שימו לב לציפורנים אמלהההה.. ואיזה שיער נראה לי שנים רבות היא לא הסתפרה זאת...

טוב מנסה...../images/Emo41.gif

שמחה בליבה תמיד הייתה מכוערת היתה האמא שלה אבל היא יצאה יפיפיה מיוחדת במינה את ילדותה בילתהבאירופה הקרה למדה שם בבית ספר יוקרתי , למרות שהריצפה שם היתה די מבחילה, הצבעים היו מאוד רועשים, היא הכירה שם נער מדהים שעות רבות אהבו ללכת לבלות בבריכה של השכונה, ולפעמים סתם לשבת בביתה לצפותבטלויזיה ולראות סרטי סקס..... איזה קישקוש זה יצא אבל תודי נסיתי, זה גם משהו לא?? ואפילו מצרפת תמונה של יפה מכשפה, חחחחח שימו לב לציפורנים אמלהההה.. ואיזה שיער נראה לי שנים רבות היא לא הסתפרה זאת...

טאקילה~*

New member
........./images/Emo20.gif

במערבאירופהלמדה נערה ישראלית ושמהשמחה רוי נערארופאי מציל ב-בריכהשל בית הספרעשה עם הישראלית סקסעל ה-ריצפהבחדר ה-טלביזיההיא גנחה מהנאה וואוו אמאזה טוףףףףף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחר צהריים בבריכה העירונית....

נער ואמא שלו, שהגיעה ממזרח אירופה, הלכו לבריכה. היא שמחה שהוא לא ישכב בבית על הריצפה ויצפה כל היום בטלביזיה. בעודם יושבים מול סוכת המציל, היא ראתה את העולה החדש לב מיכאלוב הולך עם איזו אחת מכוערת. שאלה את בנה: "מי זו ?" ענה לה: "זו אחת שכל התלמידים בבית ספר שלי כבר עשו איתה סקס..."

ק-ס-ו-מ-ה

New member
טוב, כמתבקש.....הנה שלי.....

שמחההיתה ילדה מכוערת.היו לה עיניים עצובות, פה עקום, שיער קש ושיניים תותבות...אך מכיוון שיהיה לה לבזהב וגינונים אירופייםלא היתה לה בעייה עם סקסכשזה נגע לבני המין השני. בחופשה האחרונה של שמחה בצפון, היא פגשה נעריפה למראה. הוא שכב על ריצפת הבריכהמנסה להשתזף להנאתו...כשרצתה שמחה להתקרב אליו.....שמה לב כיאמאשלו שכובה לידו....שמחה, שלא להכנס למערכת יחסים עם נער שתקוע עם תסביך אדיפוס, החליטה לוותר על הרעיון ולעזבו לנפשו.. היא נזכרה שפעם ראתה בטלביזיהתוכנית על ילדים שמסרבים להפרד מאמם ונכרכים תחת סינורה.....וכך נשארה לה שמחה המכוערת ללא חוויות מספקות בטיול. חחחחחחחח , יצא טיפשי לא?

זה לא הולך......

טוב אז ניסיתי לכתוב סיפור עם המילים מכוערת, שמחה, לב, בית ספר, אירופה, ריצפה, טלביזיה, נער, אמא, בריכה וסקס אבל משום מה לא בדיוק השתלבו לי המילים.... כשרציתי לכתוב על שמחה המכוערת השביתה לי אותה... כשרציתי לכתוב על סקס האמא הוציאה לי את החשק... כשניסיתי לכתוב על בית ספר זה לא בדיוק השתלב לי עם אירופה.... כשרציתי לכתוב על אהבה בלב זה לא הסתדר לי עם האלימות בטלויזה.... אז בסוף נשארו רק המילים רצפה ובריכה ועם זה אי אפשר להרכיב סיפור שלם נכון? אז ויתרתי.....

רצפה ובריכה הולך מצויין../images/Emo141.gif

הנער ירד לרצפת הבריכה להביא משם את הטבעת שנפלה בטעות מאצבעה של אהובתו. כל כך התלהבו מהנשיקה שהיתה . המשיכו להתנשק .במים הרדודים עד שהאמא של הנער קראה לו : מוישלההההההההה אני רוצה ארטיק.

הנה

שמחה אמרה לי שאני מכוערת. השתדלתי לא לקחת ללב, אבל היא הפיצה את זה בכל בית הספר והשמועה הגיעה עד לאירופה. ממש הרגשתי שאני על הריצפה. הסתגרתי בחדר וראיתי כל היום טלויזיה. אף נער לא ירצה לצאת איתי ואמא שלי לא תציל אותי אם אני אטבע בבריכה וגם לא יהיה לי סקס כל החיים... זה אומר משהו? איזה מבחן פסיכולוגי?

levona

New member
האלו שמחה..

פררררר פררררררררר (בעצם אחרי שדרוג...טלההה להה טנינה ננננה).. האלו?8 -* מי זה? **האלו? שמחה שמחהההההההה יא´מכוערת אחת...מ´נהייה אתך איפה נעלמת? * אהה.....אלצ´אלי....נסעתי לאירופה עם בעלי...שבוע מ´ני אומרת לך! חלום!!! ** חחחחח....אל´ק אירופה..יאלל´ה יאלל´ה לכי לכי חחחחח....אירופה את רואה רק בטלוויזיה ובשביל בעלך אירופה זה סיגריות. * באמ´שלי.....לא מאמינה לי הא? ** נו ז´מניינים אתך? איפה הילד בביצ´פר? * זה ילד זה? כבר נער מגודל אלצ´אלי מצא לו איזה אחת בבריכה מה זה מ´כוערת!! קיפוד! תאמיני לי עוד ישבור לי ת´לב הילד הזה, סידרתי לו ת´חדר יומ´חד.....מצאתי מתחת למיטה בריצפה....האלה נו של הסקס..קלדום קונדון איך קוראים להם הגומי נו... ** שמחה.....ת´קשרתי לומר לך שהבת שלי סיפרה לי שהיא חברה עם הבן שלך.. *

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את גדולה..........פשוט גדולה........ כמה כיף שיש אחת כמוך פה..... יוווווווו אוףףףףףףףף אחחחחחחחחח בוםםםםםםםםם טראחחחחחחחחחחחחחחחחח נפלתי מהכסא.........חחחחחחחחחחחחחח דדדדדדדדדדדיייייייייייייייי לא מפסיקה לצחוקק

../images/Emo13.gif

בבית הספר באירופה, חיה ילדה שתמיד היתה מאושרת ושמחה. הילדה הזו היתה מאוד חכמה ותמיד היתה אוהבת לשבת על ה רצפה ולצפות ב טלויזיה. הילדה נולדה יפהיפה וכשגדליה, הפכה להיות מכוערת . היה לה הדגש|לב נקי, תמיד דאגה ללכת ללמוד בבית הספר, תמיד היתה מאושרת ו שמחה. כשגדלה הילדה, הכירה נער מאוד נחמד בארופה, יצאה איתו כחודשיים לערך, ובשמך הזמן היתה עושה איתו אהבה סקס. בבוא היום החליטה הילדה להביא את הנער לבית, שיכיר את ה. אמה של הילדה התפעלה מאוד מהנער המתוק, קנתה להם זוג כרטיסים ל לעשות אהבה על פני המים. עד כאן בוקר טוב גלית

למעלה