משימה חדשה

יש לי רעיונות...

"נשואים ונשואות זה לא סטיגמה - זה פורום!"... "זה פורום מקצועי.... בוא ועזור לנו למצוא את ההתמחות..." "אם אתה לא שם, אתה לא נשוי, או לא קיים" "לרווקים יש מזל לנשואים יש פורום"...

ובאותו העניין...

מה ההבדל בין המדע למוסד הנשואין? במדע, עושים את הנסיונות(נשואים) קודם על החיות....

הצופה.

New member
../images/Emo45.gifהלוגוווווווווו

הצטרף לפורום נשואים של תפוז כי כאן כולם חולמים חפוז אמנם כולם כותבים ביחד אך ממשיכים להיות לבד ומה שמעניין ומה שמיוחד שבסוף הרוב עושים ביד הצופה פורום נשואים בחסות בנק הזרע

הצופה.

New member
הסלוגן

אם אתה נשוי ומרגיש לבד בו לפורום והושט לו יד אם חשקה נפשך במעט כתיבה יוצרת אם אתה חושב שכתיבה היא משחררת בוא לנשואים נשואות כי כאן מותר שגיאים וגם שטויות וגם לתקוע נוד ולא רק במחתרת ג´וני סלוגן פסטיבל סאן אמו 69

דיאבלו

New member
נסיון ´חת ´חת

נסיון לסלוגן למרות שאני עדיין חדש (וחוצפן) נחתתי פה ממש בלי כוונה כולם צעקו עלי , היה ממש נורא הבטתי בהלם על המסך הירידות קרעו אותי טח טח טח ואז לאט נרגעו הרוחות וכולם במיידי הורידו מסיכות ומאחורי כל המסכים יושבים אנשים שנונים וחמודים קיבלו אותי בסבר פנים יפות כיבדו בקפה ועוגיות אז למי שמחפש שמח בחיים למי שרוצה טריוויות וצחוקים מוזמן לכאן לפורום נשואות ונשואים!!! נו..... לפחות ניסיתי יום כתום די.

יש לך כרטיס מועדון?...

רשימת חברי המועדון: *קלאודיה 3אבירם Adammmm CHUCHU cocu Cגל etay100 giulietta irisi l o k a levona LIRI שלירי liz_liz m i c h a l i MelodyClark natali323 nely nightroll piter pan sahr12 tashtushit The ofer tomerl tot15 totah tracy undo Windbluesea yafit75 yoi אדמדם אופטימום אורית 36 איש הסצינה איש שיחה אמנדה ניו יורק אנאבל היחידה ארנבי אשת המסתור ורעם** ב ר ד ק י ס ט י ת בא לי להקיא המקורי בובושית ביזו עם גרש בת ה י ם בת לילית גילית. גל ים.. גלית28 המקורית גרי המקורי של הצאט גששבלש ד ו ד ה ד ר ד מ נ י א ק דור בן דיאבלו דיאט קולה דיווויד דקל ישראל ה מ ש ק י ף האיש אחרי המסיכה הבולגרי הדרדסית הנשית ההנהלה החדשה הזרה החברה ההיא החולם המתמיד הכוכבת המורה לזימרה האחת הנסיכה בשחור הפיקטיבית הצופה. הקיסרית הלבנה הקצין השף העירום ורדה עוזיאל ורדה רזיאל זקו נט ז ו ל נ ד ר זאב בודד27 זהר nj זיוי המקורית חושבת1 חיפופית חניבעל. חתולון* טאקילה~* טליה34 טנדוטס טשטושה י נ ש ו פ ו ן י פ ע ת יאללה סחטיקה יאצפן ידידת-אמת. יהונתן 38 יורם וחצי ירדנה מחיפה ירון34 כוכבית 42 כוסית שמפניה כינרת אחרת אדומה כתר האiשר ליהי האחרת מ י ק י מ א ו ס מביט מהצד1 מדליקה אמיתית1 מו שיקו מוציאה לעור מור IL המקורית מחריבת מסיבות מיהNY מייקי עם תוספות מיכלי שלוש נקודות מיקו 42 מישל בת 34 מלאך39 מנהל זמני מעדן מעל המצופה מקסיקני מרגלית צנעני מרי-לו מרילין מונרו30 מתוקית. מתלבטת האחת מתפתלת נגה... נוגה בשבילכם נורית*** נושי האמיתית ניק הנקניק ננסנס נסיכה לב אדום נסיכה סגולה נעה 32 נעה של ים נעמי 1 נערה מתפגרת נערת הוואי נערת השנה נקיטה... נשואה 32 נשית~37 סו סיציליה1 סיציליה10 סיציליה2 סנדי 5 כוכבים 5 סנדי32 סערת חורף סקסופון- סתם אחד 2 ו ש לוש סתם אחד המקורי עדילוש עוטפת עוף ה חול עופריקו עינת ההיא פ ט י ש ו ן פוקהונטס היפה פושפושית פיטריה פיירבול פילאר פיקסון פיראט* פירט פנטום הצט פרפר חופשי 1 פשוט אישה** צוחקת בסוסיתא צוחקת... צופה אחרי פרוזק צייר ק-ס-ו-מ-ה ק ל י א ו פ ט ר ה קאט בלו קיילי קסם של אישה המקורית קצין וגנטלמן קרמבובת קרן קיימת קרנושה קשוח31 ר ו ח רומריו11 רפי לאב רקדן ש ו ב ב ה ש ו ש ו שגית 106 שו קו ל דה שולינקה 27 שושן צחור המקורית שח_מט שחר 33 שחרחורת ה שייכת שיר האמיתית שיר טל35 שיר29 שני הרפז שקט על עקב גבוה שריתוש37 ת29 תותח 28 סמ תמי סולמית תפוח בדבש אצלינו לא מחלקים נקודות, אבל בהחלט מעלים נקודות למחשב. יש לך כרטיס פורום?

איזה כיף לקרוא אתכם......

הועלו כאן המון רעיונות כבירים...... ננסה לעשות עם זה משהו... בנתיים מקפיצה למי שנזכר בעוד כל מיני דברים......

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif..מילים.......

משהו שכתבתי על מחול המילים ..
מחול המילים שנכתבו ונאמרו רבות סופר עליהן אל מי הן נכתבו ובמי הן נגעו שם באהבה את המילים בוחרים בקפידה אות לאות מתחברת המנגינה עולה ומטפסת אל אותו משפט נאמר שלאחריו הדממה שפורשת את כנפיה על הכל ומפזרת ממעל את אותם פירורי כשפים שבוהקים בעיננו אל אותו רגע שייתמו המילים את מחול האותיות שבניהם כאן נרשם בזה הפורום......
ולצרף את התמונה הזאת... סתםםם....התמונה להנאתכם

למעלה