משחררת

R a c h e li

New member
../images/Emo41.gifמשחררת../images/Emo41.gif

בעוד חודש ושבוע חוגגים לבני בר מצווה בעזרת השם ( עוד תבינו למה כתבתי בעזרת השם
) רחלי - ערב טוב באתי לתאם איתכם את שבת חתן של בני שחוגג בר מצווה רב - מתי
(יש לציין שלא איחל לי ערב טוב
) רחלי - (באופן טבעי סורי ) 1 באפריל פרשת ויקרא רב - ששששש לא תאריך גוי (יש לציין שהביך אותי
) רחלי - טוב רב - (תלש נייר מהיומן שלו ) ועליו כתב - 500 ש"ח ל- 2 עליות - 100 ש"ח לכל עליה - 200 ש"ח לפתיחת ההיכל (הוסיף יש הרבה אורחים
) רחלי - (עם התאפקות ענקית של צחוק בבטן ) ממממממממ לא
רב - כיבוד : (המשיך את הרשימה עם המון שגיאות כתיב
) - 2 יין אדום מתוק - 2 ערק סוג אילנות - 1 וויסקי אם אתם רוצים רחלי - מממממממממ טוב רב - איזה חלק מהפרשה הוא קורא
רחלי - את כל הפרשה רב - אין סיכויי רחלי - טוב אז אין סיכויי שנחגוג כאן את אירוע הבר מצווה של בני היקר מכל. רב - למה
רחלי - 1. לא שמעתי מזל טוב 2. לא ראיתי בעיניך אהבת הקדוש ברוך הוא, אלה יותר אהבת ה- $ 3. (התאפקתי גם הפעם להרים את האצבע האמצעית
) כוסאומווווווווווווווווווווווווו שיחררתי רחלי הולכת למצא בית כנסת שיתנו כבוד לבני .

הייתי מציעה לך

את בית הכנסת בו הפרוד שלי עושה לבן שלי בשבת הקרובה רק שיש בעיה קטנה
זה לא כולל אמהות ולא בגלל הרב תרשי לי להוסיף גם את האצבע האמצעית שלי??? במיטוטא???

destiny36

New member
רגע הלחצתן אותי בנות

כלומר הגרוש שלי יכל להחליט שהוא מעלה את הבן שלי לתורה? עלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק היום בדיוק הוא שאל אותי "אמא זה אומר שיהיו לי שני בר מצוות"?

destiny36

New member
../images/Emo46.gif לכבוד מה בדיוק?

בברית שלו בקושי הוא היה המשפחה שלו לא באה בכלל. עלק יעשה לו. שלא יעז להתעסק איתי ובטח ובטח לא עם הבכור שלי שעזב אותו כמה חודשים כשנולד. ברית. אני עוד אקרוט לו בטעות אם יעצבנני.

maof

New member
תשתחררי מהלחץ ../images/Emo13.gif

תנסי/ו בנוסף להשתחרר מהכעס, ותשתדלו לא להרוס לבן שלכם את בר המצווה במאבקי הכוחות שבינכם. תדברו בינכם ןתסכמו שהפעם אתם הופכים לקרקר נגד קרקר מעוף

destiny36

New member
במבינו?

אין סיכוי שבעולם אתה מבין, הילד הזה נולד לתוך סבך הנישואים שלנו. האבא הלך עוד בבית חולים . הילד נולד בתל אביב. את הברית שלו עשה סנדקו (אבי שיחיה חיים ארוכים). פעם בשבועים זה לא אבא שבילו. על אפי וחמותי לא יהיה בר מצוה שם. בטח ובטח לא עליה לתורה
. שאני אעמוד לצידו?????????? שאני אשלם והוא יבוא? שהוא יעשה ויזמין אותי? בחיים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! ויודע מה עוד נראה, ואני בטוחה שהילד ירצה כאן ורק כאן. לגבי הבן השני.. יש עוד זמן ואלוהים שלי גדול! לא רוצה לריב איתו משתדלת לא לדבר איתו (זה קיר אין עם מי) משתדלת לא לשמוע אותו (קללות זה לא בשבילי) אבל בטח ובטח לא חייבת לו כלום בנושא זה!

maof

New member
טוףףףףףף אני לא על תקן יועץ זוגי../images/Emo13.gif

אני יודע לספר לך מה אני עשיתי ואיך התנהגתי באותה סיטואציה של הבת שלי. וכאן נישאר לי רק לומר לך... תנהגי בחוכמה אל תחפשי מי צודק ומי אשם
מעוף

destiny36

New member
../images/Emo13.gif

כשיבוא היום אני אעשה מה שהבן ירצה. מעל הכל מה שחשוב זה מה שהילד יבחר! יועץ זוגי לא מחפשת הייתי מדברת איתו אילו היה בן אדם אבל עם בהמות לא ניתן בהמה ששונא אותי שהלכתי ממנו .

avihuav

New member
אין דבר כזה זה רק תלוי

בך סופי אם מרגיש לך ללכת ולהיות שם, אני שבני הקטן עלה לתורה היתההתנגדות שלה ושל משפחתה שאבוא, אבל ומכוון שבית הכנסת הוא מקום ציבורי אין לך בעיהלהיות שם. עדין יש בכל בית כנסת חלק לנשים, ויכול לומר לך מנסיון שנסי מותנים ותהיי שם ולוו רק למען הבן.

G a v ® i e L

New member
איך את תמיד מסתבכת עם ../images/Emo197.gif

וברצינות, יכול בקצרה לומר, תוכלי קצת לשדרג את החבילה, אבל לא בהרבה : - לא תמצאי ביהכ"ס שיתן לו בשבת (!) לקרוא את כל הפרשה, אולי רק את ההפטרה ! בעניין הזה לא יעזור לך הכל הסקסי והחצאית המכוונת, כי הרי הזאטוט חילוני, ולא יכול להוציא את הרבים...בלה בלה... אבל הפטרה זה בסדר, וזה מה שמקובל. - בכל מקרה מקובל לתת תרומה לביהכ"ס, אבל לא בחשוב מכוער שכזה ! - וכיבוד שאת מביאה, תדאגי להביא הפעם כשר, ובעיקר טעים שדרוג נוסף תקבלי אם תיגשי לבתי כנסת רפורמים, ויש ברעננה כמה כאלה...לשם את יכולה להגיע עם המיני.

R a c h e li

New member
כבוד הרב.......

באלוהים שבאתי צנועה. שנית כן יכול לקרא את כל הפרשה בתוספת של הקולוללו שלי עם הקול הסקסי. אין כל הלכה שאוסרת על חילוני כשמגיע לגיל מיצוות לקרא את כל הפרשה עם הטעמים. ההפך הוא נכון לא לשכוח הוא "חתן השבת" רחלי מגיעה עם כיסויי ראש עם חצאית טוב טוב טיפה קצרה אנסה להאריך אותה ואתה אתה מבין שאין אני יכולה להיות ברפורמי למה אם עושה קולולולולו יזרקו עלי עגבניות
רחלי חוזרת לאישהו מקום
(נתתי לך מקום למשחק מילים חחחחחחחח)

G a v ® i e L

New member
אם תמצאי ביהכ"ס שיתן לו לקרוא

את הפרשה, אני מבטיח לך מימון אישי לכל האירוע, עשינו עסק ? חוצמזה, שאת הכי סקסית עם כיסוי ראש וחצאית ארוכה, כי רק אני ואת יודעים שאת לא לובשת כלום מתחת....

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

מתערבת איתך.....אבל תקשיב....אם עולה אתה להפטרה והדוגמא הכי יפה זה בני הבכור לפני שנתיים
קולולולו עם סוכריות וכל הטראראם....קרא את כל הפרשה.....בלי אפילו היסוס קטן (מה לעשות יש לי ילדים מבריקים חחחחחחחחחחחחחח) וזה נכון שרק אתה יודע חחחחחחחחחחחחחחחח ולמה למה לגלות אוףףףףףףףףף

seg sug

New member
איזה באסה שכבר עשינו את הבר מצווה

אוףף פיספסנו (היינו עושים לך חור קטן בכיס) חיפשתי ומצאתי (ולא בקושי רב) בית כנסת שקרא בו את כל הפרשה וזאת בזכות שהזזנו בשבוע את הארוע (כי כבוד הרב, אמר "שיותר עדיף ככה, חבל שלא יקרא הכל לבד"
אז שאני אגיד לא? כבוד הרב אמר, אנחנו עושים) אז אפילו שצד החתן (שעדיין היה חתן) עשה עיקום פרצוף קטן הכל הלך כמתוכנן. אה כן, ורחלי, בכל מקום יש רשימת "מכולת" ארוכה ואת עוד יצאת בזול, אצלנו היו גם דגים ושאר מבישין שכמובן לא זכינו לטעום שלא נדבר על כמויות השתיה, והליקרים (שנשארו להם בארון, לשבת שאחרי).

למעלה