משחררת

maof

New member
רחלי מקווה שתמצאי ../images/Emo24.gif

לצערי נאלצתי ללמוד שגם מצוות עולות כסף
מעוף

d a n i e l s 5

New member
מעצבן !

ולכן זאת הסיבה שאני מעדיפה את בית הכנסת הרפורמי..... הייתי בכמה "עליות לתורה" של בנים וגם של בנות..... ו....אין עליהם. ממליצה בחום. (אני מכירה את בית דניאל בעירי, אבל בטח יש כזה בכל עיר)

faraday

New member
סליחה על השאלה

לא יודע מה מנהג האשכנזים -אבל לגבי המזרחיים נהוג לקנות את כל העליות של הבן שלך ושל המשפחה הקרובה במידה ואין אירוע נוסף כמה ברית -הולדת ילד.... מדוע קודם כל זה יחסוך לך וזה ימצא חן בעיני האורחים שלא ישלמו הנושא פה להתמקח-בזמן הבר-מצווה של אחייני -בית הכנסת סיכם על 600 ש"ח וזה בתל-אביב דרום ןלא באיזה....

גלי10

New member
1. מזל טוב ../images/Emo124.gif )))

2. גם אותנו לא יראו שם בעוד שנה
ובכלל 3. בידיוק אתמול התקנתי קריצה חדשה של אצבע משולשת אמצעית קופצנית במסנג'ר ומזה חשבתי עלייך
גלי , חופשיה מחיפושים

destiny36

New member
מה זה כסף

תתמקדי באושר ובשמחה בכל מקום שהיית חוגגת לו היה עולה וההתרגשות הזאת אין עליה

R a c h e li

New member
מתוקה שלי.....

לא מדובר על כסף...הלו היה חשוב לי יותר להביע את עיניין הכסף......כי הרב לא מצא לנכון לציין דבר אחר לי אישית ברור שכן יש לתרום לבית הכנסת שהיא תורמת לעניים חחחחחחח לא לשכוח רחלי מארגנת בר מצווה מספר 2.....

מיקי 43

New member
קודם מזל טוב

ועכשיו רחלי ממי תקראי טוב ככה זה אצל רבנים עולים פעם עולים פעמיים ורק אחר כך פתיחת ההיכל ורב בסוף שותים כדיי לא לזכור את הבזיון שלהם ובסוף משלמים לכן מיצאי לבנך בית כנסת מכובד שמכבד אותו ואותך ויהיה לך יהודי כשר ובטוח שתזכי במלא הפירגון ושוב המון מזל טוב

avihuav

New member
מסחטה רגילה של כל

מערכת הרבנות, הצדיקים כביכול שעושים מצוה. לצערנו יש מעטים כאלה ואם תרצי ממליץ בחום בקרבת ביתך בהרצליה על רב ובית כנסת שהייתי מתפלל בו ושני בני עברו שם את העליה לתורה. על אחת כמהוכמהכבוד הרב יצחק.

avihuav

New member
מסחטה רגילה של כל

מערכת הרבנות, הצדיקים כביכול שעושים מצוה. לצערנו יש מעטים כאלה ואם תרצי ממליץ בחום בקרבת ביתך בהרצליה על רב ובית כנסת שהייתי מתפלל בו ושני בני עברו שם את העליה לתורה. על אחת כמהוכמהכבוד הרב יצחק.

eran561

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

אני גם חילוני ולא אוהב את כל המסחרה הזאת אבל השתדלתי להקרין לבן שלי שזה הדבר הכי חשוב שיש לעלות לתורה לללמוד להניח תפילין וכדומה ,אתן לא יודעות כמה חשוב לילדים להגיע למעמד הזה ואיזה שינויי הם עוברים בהתנהגות ובבטחון העצמי שזה מקנה להם .אז בבקשה תתדאגו באמת שזה יהיה היום המאושר שלו .

מצוטטת

New member
רחלוש))))))))))))))))))))

אM צריך לך
אני בהיכון............ ועם הרבה ניסיון של....... איך לשכנע את כבוד ה
מצו' מצביעה
לחב"ד....... אין עליהם בעניין של כבוד, מניסיון !!!

פשוט פשוט...

אני מוכנה לפתוח לכבודו של החתן... את היכלי...מבצרי...ביתי...שלי. בית כנסת כשר נעשהו... אפילו עזרת נשים נעשה מהבלקון... ואפילו לא מבקשת תרומות
למתי לקבוע לך

יערית

New member
מזל טוב מאן שרי../images/Emo25.gif

ואולי כדאי לבדוק בבית הכנסת הקודם שחגגתם לבכור? אין צורך להיכנס לפאניקה-לאט לאט וכמובן שהתוצאה זה השמחה הגדולה שתצא מהחגיגה הזו. על אמת מתרגשת עבורכם

נקיטה...

New member
פתאום נזכרת לי...

בבר מצווה אחרת. (עברו שנתיים?שלוש?) כמה שמחה היתה שם. מזל טוב מותק

R a c h e li

New member
תודה לכל

זו מציאות עולם הדת בכל רחבי תבל ובכל הדתות לא יודעת איך הצליחו לשלב אמונה וזהב כניראה שזה שילוב מנצח
לא לא מעבירה מעבר ביקורת על המציאות בה החברה שלנו חיה מנסה בלבד להגן על העולם הקטן שלי (משפחה) הכי טוב שאפשר דרך אגב אני מסורתית ואשמור על כך....כי אוהבת את הקולולויים שעושים כששמח מאוד
יאללה טלפונים והתארגנויות והכל יקבל צורה בעזרת השםחחחחחחחחחחח רחלי נהנת גם מהדרך לא רק מהצורה.....

רחלי.....

חוץ מכמה דברים לבית הכנסת ערק יין וקצת כיבוד את לא חייבת לקנות ולשלם כלום
הם פשוט חצופים ואחר כך הם אומרים תרומה

למעלה