משחק

יו יו3

New member
../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

אוקיי: אני כותבת חירבוש של אותיות... סתם מה שיוצא לי במקלדת, ומי שאחריי צריך לכתוב לזה ראשי תיבות. מותר להשתמש באותיות חיבור כמו: ו', ה', ל' וכו'.. דוגמה: מארקפולצ (זה החירבוש) מורה (ל)אזרחות רצתה קולה (ו)פקק! ורונית (ה)לבורנטית צרחהההה! (זה הראשי תיבות שיצאו מזה) ואז מי שכותב את הראשי תיבות ממשיך בחירבוש משלו. זהו, מקוה שהבנתם. מתחילה: הכקטשדעא -ירדן-

אני כן הבנתי../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

הסרתי כמה קרציות טיפשות שמוצצות דם עם ארנק O_______________________________________o

t o o l

New member
אני אני אני! :)

טוב זה החירבוש חח: הכקטשדעא ה- הלכתי כ- (ל)כמה ק- קטעים ט- טעימים ש- (ש)ששון ד- (ו)דורין ע- ענטבי א- אהבו איזה חרטוט

netapet2

New member
מנסה :S

ה-(ו)הורדים כ-(ו)הכלבים ק-קצת ט-טורפים ש-שחפים ד-דפוקים ע-עם א-אייל

אהבתי../images/Emo3.gif

מכירה את המשחק מקומונה אחת
אבל רגע לא אמורים להמשיך? יעני אני עונה ואז אני נותנת אותיות אחרות ומישהו אחרי ממשיך??
כי אם לא אז זה סתם משעמם וזה כולה פעם אחתשכולם עושים על אותו אחד.. עזבי הסתבכתי

edeneden1234

New member
שלי:

הילדים כורתים קטעים ימיים ררכילותיים ומסריחים תשתקו טורדניים שלא דע עעשב אאריק

daniel rubin

New member
שלי..../images/Emo218.gif

ורעקלכהנדפיליטל ו- וסת ר- רוקדת ע- עם ק- קרלו ל- למה? כ- כי ה- היא נ- נחמדה ד- (ו)דבילית פ- פשש י- יצא ל- לי ט- טוב ל- לא? יצא לי ממשש מצחיק חח...

יו יו3

New member
כן! קארין אמרה משו נכון!../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

וכתבתי את זה..כנראה לא שמתם לב >.> אז מי שכותב את הראשי תיבות ממשיך בחירבוש משלו. עכשיו הבנתם?
-ירדן-

daniel rubin

New member
אהה חח.. טוב אז אני... ../images/Emo218.gif

יחרבש משו חדש.. גלמינבוסימ

יו יו3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

ג- גילי ל- לוקחת מ- מפתחות י- יבשים נ- (ש)נוחרים בבוקר ב- בצהריים ו- ובערב ס- (ו)סורגים י- ילדים מ- מסכנים XDDDD

netapet2

New member
עושה :)

י-יהודה א-אוהב ר-ראש ע-ענק כ-כמו י-(ש)יש ד-(ל)דבורה ה-המצחיקה ב-"ברווזונה" חהחחה XPPPPPPP החירבוש שלי: דגכחטכחגק

daniel rubin

New member
עושה ../images/Emo218.gif

דגכחטכחגק ד-דג ג-גולף כ-(ו)כושי ח-חלו ט-טוב? כ-(ה)כושי ח-חגג ג-(עם)גולם (ששמו) ק-קקי החירבוש שלי שדגכעיחל

יו יו3

New member
עושה../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

ש- שולה ד- דרדסית ג- גדולה כ- כמו ע- ענק י- ירוק ח- (ו)חולה ל- לגמרי
החירבוש שלי: רגדאבהגיש

daniel rubin

New member
עושה ../images/Emo218.gif

רגדאבהגיש ר-רבי ג-גדול ד-דחה א-את ה.. ב-בת מצווה ה- הגדולה ג-"גולם" (ככה קראו לבת מצווה) י-יש ש- שיעורים אז זזתי חח.. החירבוש שלי: וחימצלבנה

יו יו3

New member
אני הוא איש הברק בא מהמרחקקק../images/Emo204.gif

ו- וורוד ח- חולה י- יותר מ- משלמה צ- צור [שם משפחה D:] ל- לגברת ב-בטי נ- נולד ה- הר 0.0

למעלה