אני עדן מק'קיין לפה התכוונת שאני אשרשר?
ד דנטארתורדנט New member 4/5/07 #36 ../images/Emo127.gif נוח לי יותר לאשר כאן את הדמויות, כי השרשור הראשי קצת מבולגן.
B bibav New member 8/5/07 #105 אני ניית'ן,אני לא מבין משהו שירשרתי דרך העמוד הראשי של הפורום ואמרו לי לשרשר שוב לפה (שמו לי קישור) אבל לא כל כך הבנתי מה ההבדל-בכל מקרה-אני ניית'ן (אם אפשר)
אני ניית'ן,אני לא מבין משהו שירשרתי דרך העמוד הראשי של הפורום ואמרו לי לשרשר שוב לפה (שמו לי קישור) אבל לא כל כך הבנתי מה ההבדל-בכל מקרה-אני ניית'ן (אם אפשר)
ד דנטארתורדנט New member 8/5/07 #106 ההבדל הוא שפה יותר נוח לי לראות את הבקשות שלכם, כי הראשי מבולגן.
ד דנטארתורדנט New member 4/5/07 #28 ../images/Emo58.gifרשימת דמויות מספויילרות../images/Emo58.gif אנה גיטלמן סיילר - Mr Sinister טד ספרגאו קלוד ריינס קנדיס לינדרמן
../images/Emo58.gifרשימת דמויות מספויילרות../images/Emo58.gif אנה גיטלמן סיילר - Mr Sinister טד ספרגאו קלוד ריינס קנדיס לינדרמן
S shiraz cohen New member 4/5/07 #53 אז רגע... אפשר להיותה דמויות המספוילרות או לא? כי אם כן... אני רוצה את קלוד.
ד דנטארתורדנט New member 4/5/07 #57 ../images/Emo127.gif אבל זה אומר שהשרשור שלך יהיה רק אחרי שהפרק של הדמות שלך ישודר ביס, מכיוון שאני רוצה שכמה שיותר חברי פורום יוכלו להשתתף במשחק.
../images/Emo127.gif אבל זה אומר שהשרשור שלך יהיה רק אחרי שהפרק של הדמות שלך ישודר ביס, מכיוון שאני רוצה שכמה שיותר חברי פורום יוכלו להשתתף במשחק.
R Ronyyyy New member 4/5/07 #30 אני.. אמ.. פיטר מותר להיות גבר אם אני בת, נכון? הוא פשוט הדמות הכי שווה. =]