דנטארתורדנט
New member
../images/Emo41.gifמשחק!../images/Emo41.gif
לכבוד חזרתה של הסדרה מהפגרה החלטנו (אני אנוכי ועצמי) להפעיל את הפורום כמו שמפעילים ילדים בני חמש! (טוב, לא.) בפורומים אחרים מארחים זמרים ושחקנים שקשורים לנושא הפורום ולנו אין את זה - מכיוון ש... ובכן, השחקנים אמריקאים והדמויות בדיוניות. אז מה עושים? כל שבוע חבר פורום אחר "יתחזה" לדמות אחרת (כשהדמויות ידועות והסדר שלהם נקבע לפי רשימה מסודרת שתימצא אצלי), ושאר חברי הפורום ישאלו אותו שאלות כאילו חבר הפורום הוא הדמות והוא יענה במקום הדמות. לדוגמה: אני בחרתי להיכנס לתפקיד קלייר בנט, אז חברי הפורום שואלים אותי שאלות: "איך הרגשת כשגילית שאת מאומצת?" התשובה שלי תבוא כך שאני אנחש איך קלייר הייתה עונה במצב הזה: "הרגשתי נורא, כל עולמי חרב עלי."
זה נשמע מגניב! הגידי, אנחנו חייבים לענות ברצינות?
לא, אתם לא חייבים לענות ברצינות. הקטע של המשחק הוא לשעשוע בלבד, אתם מתבקשים להימנע מקללות ומדיבור לא יפה על הדמויות ולחברי הפורום, אבל שאלות משעשעות כמו "את מוכנה לעשות לי ילדים?" ותשובות שתואמות לזה יתקבלו בברכה.
ומה יהיה עם ספויילרים לא מסומנים?
יימחקו מיידית בהתאם לתקנון הפורום.
איך הדמויות נבחרות? אני יכול לבחור לעצמי דמות ולפתוח שרשור על דעת עצמי?
לא. כדי למנוע בלגן אתם מתבקשים לשרשר להודעה זו את הדמויות שאתם מבקשים להתחזות להן, עם סימון ספויילרים במקומות המתאימים, ואני ארכיב רשימה של הדמויות וכל שבוע החל מיום ראשון יפתח שרשור שאלות לדמות.
את קובעת את התאריכים של השרשורים? ואם ביום ראשון לא בא לי?
אז תודיעו לי מראש (עדיף ביום חמישי, כי אני לא מפעילה את המחשב בימי שישי) ואני אשתדל להחליף את התאריך שלכם ואתן אותו לדמות אחרת. אם לא תודיעו לי לפחות במוצאי שבת, ואם כשהשרשור מפסיק לקפוץ אין סימני חיים הדמות שלכם תעבור לחבר פורום אחר.
ואם את לא יכולה לפתוח את שרשור השאלות השבועי? אז אני יכול לפתוח במקומך?
במקרים כאלו רותם (RNaon) תפתח את השרשור השבועי במקומי, ויהיו לה את רשימות הדמויות וחברי הפורום שיתחזו להן, ובמקרים שבהם אני לא אהיה בימי חמישי או מוצאי שבת - אתם מוזמנים לפנות אליה.
ואם שניים רוצים להיות אותה דמות?
אז הראשון שיבקש יקבל את הדמות, או מי שכותב יותר הודעות בפורום, מכיוון שאני לא רוצה שהדמויות "ינטשו".
ומה בנוגע לספויילרים?
כמו שציינתי קודם ואני מזכירה שוב: ספויילרים לא מסומנים ימחקו.
ואם יש לי עוד שאלות?
אתם מוזמנים לשרשר כל שאלה שיש לכם לשרשור הזה או לפנות אלי במסרים.
לכבוד חזרתה של הסדרה מהפגרה החלטנו (אני אנוכי ועצמי) להפעיל את הפורום כמו שמפעילים ילדים בני חמש! (טוב, לא.) בפורומים אחרים מארחים זמרים ושחקנים שקשורים לנושא הפורום ולנו אין את זה - מכיוון ש... ובכן, השחקנים אמריקאים והדמויות בדיוניות. אז מה עושים? כל שבוע חבר פורום אחר "יתחזה" לדמות אחרת (כשהדמויות ידועות והסדר שלהם נקבע לפי רשימה מסודרת שתימצא אצלי), ושאר חברי הפורום ישאלו אותו שאלות כאילו חבר הפורום הוא הדמות והוא יענה במקום הדמות. לדוגמה: אני בחרתי להיכנס לתפקיד קלייר בנט, אז חברי הפורום שואלים אותי שאלות: "איך הרגשת כשגילית שאת מאומצת?" התשובה שלי תבוא כך שאני אנחש איך קלייר הייתה עונה במצב הזה: "הרגשתי נורא, כל עולמי חרב עלי."