משחק

your star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמ'ס 2 שילי:

שרון:"היי אביחי מישהו מת פה!" אביחי:"את מי זה מעניין?! החומוסייה נפתחה..."

OoנויoO

New member
חחחחחחחח עוד אחד....

שרון:"אחד שתיים להזיז תתחת" הוא עושה התעמלות בוקר....בצהרים....

nata23

New member
גיים בויז-ה-../images/Emo41.gifשלי

חחחחחחחחחחח ימעלפת מבכן אדם התעלףף אה??יאהה הרגת אותיי!! גיים בויז חולה עליכםם ימושלמים אין עליכם בעולם להקהה מספר -1- שלי!

your star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמ'ס 3:

השומר: "הוא ינסה בכל דרך להשיג תמונה שלך! והוא ינקום כי חברה שלו זרקה אותו בגללך...ועכשיו הוא מאוד ידוע בארץ ומבוקש במשטרה! אבל עד שהוא ייעצר-תזהר ותשמר! גם אתה שרון תזהר! אבל אני בטוח שאתם מספיק חכמים כדי שלא יעקבו אחריכם לפה...ודרך אגב קוראים לו שימשון!" אביחי: "טחחחחחחחח!!! קרעת אותי אתה!!! אין לו סיכוי להשיג תמונה אחת שלי!!! אתה מצחיק אתה!!!"... שרון: "מעניין מי זה הצלם הזה...הוא ממש מוכר לי! ומעניין איך הוא הגיע לפה..." ~זה היה לדעתי ממש לא משהו
...~

nata23

New member
גיים בויז השוווווים!

חח איזה חמוד אביחי ושרון בתמונה כפרעליהםם! גיים בויז חולה עליכםם ימושלמים אין עליכם בעולם להקהה מספר -1- שלי! אדם אוהבת מליוווווווווןןן ימושלםםם!! ההוכחה שמלאכים אין רק בשמים!
ונסיכים לא קיימים רק באגדותתת

תראו

שרון: "יאווו מזה אין לי עצבים לשדרן הזה.." אביחי : " יאווו השדרן הזה מכוער טילים.." אדם: " אחח אמא איזה יפה הבלונדינית שם לאכול אותה.." אושרי: "אדם תראה לי אותה.." ערן:"פיי באמת לאדם יש טעם טוב הייתי עושה אותה.."

your star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמ'ס 4:

זה דווקא דיי נחמד: הנערה: "יואו ערן...אני אוהבת אותך!!!אתה גבר חלומותי...אין אין אני אוהבת אותך!!!" ערן: "כן גם אני אוהב מאוד(בלב-"אותי")...אבל מאמי תתרחקי טיפה..."
מקווה שאהבתם

OoנויoO

New member
חחחחחחח ספיר אור אהבתי...עוד אחד

שרון:"מה אתה אומרררר...ואללה לא ידעתי [עדיף גם לא לדעת]" לא מצחיק חחחח

אני ינסה... לא בטוח שיצא יפה חח

אז... ערן: "אופסי.. ערן להתחבאות... שלא ידעו שאתה הפלת ת'עץ" חח סתם היה' לי משעמם..

lihi50

New member
אניייי

ביחו'ש:בואנאה חתיכת בנזונה לא הספקתי לחייך!!מה אתה מצלם אותי בפוזה כזאת?! נולייי
:חחחח אני תמיד יוצא מדהים בתמונות...כפרעלי! אדם:סתום...טיפש אתה לא רואה שמצלמים אותנו?! אושרי:אוויייי אני צריך לשירותים.... ערני:

למעלה