משחק

../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo41.gif

מה הוא אומר ... אני בטוחה שאתן יודעות את המשחק יאלה אני מתחילה: שרון: "אביחי תראי אדם התעלף.." אביחי : "עזוב את אדם עכשיו,תראה איזה כוסית יש שם אחח.."

OoנויoO

New member
חחחחחחחח ביחו'ש ראה את הילה לא מעני

ין אותו כלום...אבל אחר כך ראה אותי עזב את הילה... טוב אני: אביחי:"איייייי איזה מותק איזה כישרון חחחח" [עזבו אביחי אמר את זה שמפגש מעריצים הזה חחחח]

חחחחחחחחחח אהבתי ספיר!

שרון:"ואי מזה שם?10 שקל?!" אביחי:"אושרי חכה לי שניה אוווושריי חחחחחחחחחחחחח

עוד

אביחי:"בואו נעשה פירסומת ליופלה תיראו איזה חיוך יש לנו מאוזן לאוזן" שרון:"תראוו תחיוךך שלי!איזה שיניים לבנבנותת יש לי.! הקפדה של ציחצוח שיניים כל בוקר" אושרי:"עם כל הכבוד לשיניים שלכםם ויש כבוד.. אין על החיווךך שליי תודוו תודדוווווו"

crazy girll

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיייי!! קרעת אותיייייייי אבל תודו לאושרי יש את החיוך הכיי מושלםםםםםםם!!

אניי !

שרון:"יאאלה איתכםם צלמו כבר נוו מה בגרות?!" אדם:"איי נכנס לי מים לאוזנים" ערן:"ואווו קרר לייייייי תביאוו ליי מעייללללל" חחחחח

OoנויoO

New member
חחחח ערן נראה פה כמו איזה אחד שהולך

שהולך לרצוח מישהו חחחח

חחחחחחח כןן האא?כמו זה מ---

אני יודע מה עשית בקיץ האחרון שרון:"בעע לי להקיאא הסנדוויץ' הזה עושה ליי גזים מה שמו שם!? אושרי רוצה?!" אושרי:"שרון הסנדוויץ' ש'ך עושה לי חשק אבל לא כרגע למה הוא לא בא לי בטוב עכשיו..ואוו וואו מסכן בטח הבטן שלך עושה גולו גולו מרוב שהסנדוויץץ ישןןן חעחעחע אכלת אותה!" חח כמה אושריי חושב

תראו

השמנה הזאת בצד :" אביחי מאמי.. אתה ניכנס מהבמה ויושב אחר כך ליד אושרי אוקיי?" אביחי:" מממ... (אביחי חולם בנתיים... כמה הילה אלבז "יפה") מה מה? לא שמעתיי...." ערן:" חחחחחחחחחחח אושרי אושרי ראית איך הילה הזאת היסתכלה עליי.. איזה מכוערת!" אושרי :" חח... (לא מצחיק אותו כל כך... צוחק בכוח ) כן אה...." אדם:"מה אתה אומר אחי? לפחות מישהי אחת מיסתכלת עלייך "

אניי

ההיא בצד:"יאאלה קדימהה 2 דקות לשידור" אביחי:"חברה מצלמים אותו תחייכו" ערן:"ואיי אדם איזה קטע היה לי היום אתה לא מאמין" אושרי:"מה?אהה חחח [צוחק בכוח [זכיות לספיר] ] " אדם:"חחחחח ערן אחי ספר ספר"

חחחחחח יאפהה אהבתייי

עלקק השמנהה הזאתת בצדד חחחחחחחחחח עלק אדם:"מה אתה אומר אח?לפחות מישהי אחתת מיסתכלתת עלייך" חח קרעתת אותיי

למעלה