משחק

מרנינית

New member
גם אני רוקדת בלט...

והרבה שנים ולא נתקלתי באנדז'ו...חחחחחחח אולי כתבת לא נכון?

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני עדיין לא מכירה../images/Emo12.gif

תסבירי את הפוזיציה...

מרנינית

New member
עדיין לא מובן...

אולי התכונת לאדז'יו?? בכל אופן,אם לא, תתארי את התנועה...

אצלנו

אומרים אנז'ו יש כאלה שאומרים אנדז'יו ויש כאלה שאומרים אנדז' נו זה תרגיל כוח כזה דבולופה עצידה רונד קדימה פלייה פסה אטוטדיוד פלנצ'ה רונד קדימה פסה דבולופה עצידה...ככה אנחנו עושות אותו ואחר כך צד שני ואחר כך הכל אחורה

אנדז' אומרים אצלנו..נדמה לי../images/Emo12.gifיש אפ

אפילו תרגיל ב-R.A.D שקוראים לו אגאז' סטדי..את בטוחה שזה אנדז' ולא אדאז'?

ויש גם כאלה

שאומרים אדאז' ובטח שאני בטוחה זה תרגיל שאני עושה אותו לפחות שנתיים למה שאני אתבלבל? זה תרגיל כוח

מרנינית

New member
זה בסדר רותם...

כולם אומרים אדאז'...או אדאז'יו...אין כזה דבר אנדז'...חחח את כנראה לא שמעת טוב כי זאת המצאה להגיד כזה דבר...או שהמורה שלך לא יודעת לדבר צרפתית
שזאת גם אפשרות...או שאני לא יודעת מה נסגר... *אין כוונה להעליב*

תראי

המורה שלי רוסיה עם מבטא כבד מאוד מאוד תמיד שמעתי אנדז'ו ואז ראיתי שיש שאומרים אדאז'ו ואז התרגלתי להגיד אנדז'ו ואז חשבתי שזה לא משנה

מרנינית

New member
אה...

בכל אופן אין כזה דבר אנדז'ו...את בעצמך אמרת שיש לה מבטא כבד... אז אצל הרוסים אומרים אדאז'יו
לפחות למדת מילה חדשה!חחחח

וואו ממש אי אפשר לענות על זה...

אני נהנית בטירוף שאני עושה טכניקה, כאילו אני באמת מתאמצת, אבל לרקוד זה גם משהו שחשוב בטירוף, ובלי זה גם אי אפשר....

מרנינית

New member
תשובה לרקדנית בדם...

תקשיבי,את כנראה לא הבנת את המילה...כי אין מילה כזאת... תרגיל כוח של הרמות רקגליים נקרא אך ורק-אדאז'! או בשיטה הרוסית-אדאז'יו אין שום מילה אחרת לזה וגם מה שאמרת מאוד דומה לשתי המילים שכתבתי פה... ורותם(קמילה וטיטאן),את צודקת בהחלט!אכן יש תרגיל בRAD שנקרא אדאז' סטדי!ואי של רמה הוא לא משהו אבל של רמה 6 הוא יפהההההה
בכל מקרה, מה עם התוצאות??

לא יודעתת../images/Emo10.gifזה כזה מעצבן..אמרו שישל

שישלחו בדואר נראה לי שנקבל אותן רק בשנה הבאה או משו כזה

מרנינית

New member
אני בשוק ../images/Emo2.gif

שיו הם ממש הגזימו הפעם...איזה דיכאון... בכל אופן, מחזיקה לך אצבעות

למעלה