משחק

norco22

New member
משהו כזה?? ../images/Emo152.gif

חחח.. משהו דומה?? אגב כל פעם שאני מסתכל על התמונה הזאת אני ממש מתמלא השראה.

אמממממממממ אם הייתי רואה תתמונה....

אולי הייתי יודעת חח סתם תנסה לעלות אותה שוב כי לא רואים

לא!

אתה רוקד בלט ולא יודע מה זה גרנד באטמן...זה מוזר! זה לעמוד בעמידה חמישית ופשוט להניף רגל אחת ישרה גבוה למעלה והרגל השנייה נשארת ישרה במקום וזהו

norco22

New member
אני ממש לא רוקד בלט ממי...

האמת היא שעכשיו אני לא רוקד בכלל (יש על זה הודעה נפרדת בפורום) אבל אם אני יוצא מהפציעה הזאת אני מתחיל לקחת שיעור קלאסי אחד בשבוע.

amitush26

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo12.gif

אז למה כל כך התלהבת מהפציעה?
כאילו... זה לא שאתה רוקד 3 פעמים בשבוע ועכשיו זה הרס לך הכל.. אתה לא רקדת בכלל עד עכשיו

norco22

New member
קצת פרטים../images/Emo27.gif

1. אני רוקד כבר 7 שנים... רוקד מחול ישראלי עכשווי, הכוונה היא למחול ישראלי עם נגיעות למודרני, בשנה האחרונה התחלתי לעבוד קצת עם תכנים של ג'אז, וזה ממש אבל ממש לא משנה כמה פעמים רוקדים בשבוע, אני מכיר אנשים שרוקדים 3 פעמים בשבוע ולא לומדים כלום לעומת אנשים שעובדים פעם אחת ומתקדמים בצורה מטאורית, ריקוד זה דבר מורכב יותר ממספר הפעמים בשבוע. 2. ממש לא התלהבתי מהפציעה, אני לא חושב שמישהו יכול בכלל "להתלהב מפציעה".

ברור

זה קשור למלא דברים בקשר להתרדמות אבל אין מצב בעולם להיות רקדנית קלאסית שלא מתאמנת כל יום מגיל מסויים

norco22

New member
הסבר..../images/Emo27.gif

עמית פשוט רשמה, שאני לא רוקד וזה קצת הכעיס בהתחשב במה שכתוב בכרטיס האישי שלה... שטויות, הכל ברוח טובה..

amitush26

New member
../images/Emo176.gifמה אתה אומר...

קודם כל, יש לך בעיה עם משהו שכתוב בכרטיס האישי שלי? דבר. לא התכוונתי ללהתלהב... זה ברור שאי אפשר להתלהב מפציעה! התכוונתי שהיית מאוד נסער מהפציעה וכשקראתי אותה הייתי בטוחה שאתה רוקד מלא שנים וזה דפק לך מלא דברים והכל ואז כתבת שעכשיו אתה לא רוקד ושאתה הולך לקחת שיעור קלאסי פעם בשבוע כשתצא מהפציעה. הייתי אמורה להסיק מזה שרקדת? אם כן, אז כנראה שאני ממש מטומטמת. ויש המון קשר למספר הפעמים בשבוע. מי שרוקד פחות זמן בשבוע גם מתקדם פחות. אלא אם כן הוא רוקד 4 שעות כל פעם או איזה משהו יוצא דופן...

norco22

New member
עמית, כנסי..../images/Emo27.gif

תראי, אין שום דבר אישי נגדך , ממש ךא, להפך - אני שמח שהריקוד ממלא לך את החיים וזה יופי והרבה יותר משמעותי ממה שבנות אחרות בגיל שלך עושות - אני מעריך את זה.
פשוט נשמע קצת זלזול מהתגובה שלך, את עוד ילדה ועם הזמן תגדלי ותביני עוד כמה עובדות שאת עוד קצת צעירה בשביל להבין, בקשר לריקוד ולמשמעויות שלו (אני לא אומר את זה סתם, אני לומד את זה באוניברסיטה..) . כשרשמת שאני לא רוקד או משהו ונכנסתי לכרטיס האישי שלך וקראתי שאת כולה בת 13 אז.. טוב, נראה לי שהבנת.
תמשיכי להיות מספר 1 בפורום ובהצלחה בתחרות חביבת הפורום.

amitush26

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo12.gif

לא
לא הבנתי
יש לך בעיה שאני בת 13? איזה עובדות אני צריכה להבין? ותודה

amitush26

New member
../images/Emo176.gifלא רוצה!

מה אתה משחק אותה בוגר? תסביר לי מה הבעיה שאני בת 13, ומה אתה בדיוק חושב שאני צריכה להבין? אני לא צריכה להבין שכדי להיות רקדן-רקדן צריך לרקוד יותר מפעם בשבוע... את זה אני כבר יודעת. קדימה! דבר! אם יש עובדות שאני לא יודעת, ספר לי אותם! יודע מה? אני אשמח לדעת עוד! בואנה, עיצבנת אותי אתה.

norco22

New member
עמית עזבי../images/Emo26.gif

חבל על העצבים שלך, אני ממש לא מאחל לך אי פעם להיפצע ובטח שלא פעמיים באותו המקום בהפרש של שבועיים, זה מתסכל בטירוף בלי שום קשר לכמה רקדת או כמה פעמים בשבוע..
אני לא מנסה לשחק אותה בוגר ואין שום בעיה עם זה שאת בת 13, העיניין הוא שאני עברתי קצת (טיפ-טיפה) יותר בחיים אז אני מדבר ממקום שונה, ואין לי שום כוונה להתנשא או משהו. ממש לא. אם הבנת שבשביל להיות טוב/ה זה לא משנה כמה פעמים רוקדים בשבוע אז סבבה. בואי נסגור את זה. תודה.
שולם

amitush26

New member
אבטיח"ואטאבר...

למרות שאני ממש לא מסכימה איתך... ראית פעם רקדן מקצועי שלמד רק פעם בשבוע
עזוב.. שיהיה....

י ר ד נ י

New member
עמית חלאס כבר

הוא הסביר לך יפה מאוד הוא לא בא בכוונה של "אני יותר בוגר ממך" וזה, מספיק עם ה- "יש לך בעיה??" תקראי שובאת כל ההודעות שלו ותביני...

סליחה??../images/Emo110.gif

זה שהיא בת 13 אומר שהיא מבינה פחות ממך בריקוד?? אני מבינה שיכול להיות שיש לך יותר שנות ניסיון בזה או משו.. [למרות שגם זה יכול להיות שלא..] אבל למה אתה חושב שהיא יודעת פחות ממך?? אתה אפילו לא מכיר אותה!

למעלה