משחק

תשובה !

אוקיי , אני מתייחס לשבטים אחריי האיחוד , אז ככה: עונה 5 צואי ג'אי , ועונה 8 שפוגה מוגו שזה ערבוב של השבטים הקודמים (5-סוק ג'אי וצואי גאן , 8 - שפירה , מוגו מוגו וספוגה) עונה 6 - ז'אקרה , דינה הציעה ת'שם ,נזה תנין באיזו שהי שפה עונה 7 - בלבואה , על פי הנחש של רופרט

LOVEtheMcMAHONS

New member
מנסה לפרט בלי לבדוק בסקרים

עונה 1: טאגי - על שם החוף שהם היו בו (טאטי) פאגונג - על שם החוף שהם היו בו (פאגונג) רטאנה - ללא פירוש ? עונה 2: קוצ'ה - קנגרו אוגאקור - קרוקודיל בראמונדי - סוג של דג עונה 3: בוראן - שם של שבט אפריקאי סמבורו - כנ"ל מוטו מאג'י - אש ומיים עונה 4: רוטו - גשם מראאמו - רוחות מערביות סוליאנטו - ברית קדושה לשמש (משהו כזה) עונה 6: טומבאקי - ג'בארו - נדמה לי שהפירוש של זה בפורטוגזית זה דרום אבל לא סגור ז'קארה - עונה 7: דרייק ומורגן על שם פיראטים מפורסמים בלבואה - על שם המטבע המקומי בפנמה (והנחש של רופרט
)

Boran

New member
המפף

כמעט טמבקי וג'אבורו הם שניהם בעלי חיים. בקשר לעונה 1- שבט טאגי לא היה על חוף טאגי, אלא על חוף ראמיס. במקור הם היו אמורים להיות על חוף טאגי, אבל בגלל כל מני סיבות (אני מניח שקשורות במזג אויר או משו) ברגע האחרון הוחלט שהשבט יחיה על חוף ראמיס, ולא על חוף טאגי. שם השבט נשאר ללא שינוי.

תשובה חלקית !

ראיתי רק את עונות 5-8 (ורואה את 9) , אז הנה ממה שאני יודע : 5-שנתנו למבקרים לאכול חרקים , במקום למתמודדים עצמם 6-שהצעיר משבט הבנים , והצעירה משבט הבנות בחרו שבטים חדשים 7-שהסולקים יכלו לחזור 8-שהפרידו את השבט שיפסיד אחרון באיזה תחרות חסינות (לא זוכר פרק מדוייק) את יכולה לוותר לי על 4 ו3 , עששיתי במקום את 8 !

Boran

New member
נוסיף גם את 1-2

1- האיחוד, עקרון המושבעים 2- 42 יום (ולא 39), הפרק האחרון עם פיינל 3 ולא פיינל 4, פרס האוטו מוענק לזוכה בתחרות הפרס האחרונה, ולא למנצח העונה כמו בעונה 1. 3- סוויצ'רו 4- סוויצ'רו נוסף, הפעם עם דיסקיות. האבן הסגולה. 5- הזקנים בוחרים את השבטים, האיחוד המזוייף והאיחוד האמיתי המאוחר 6- בנים נגד בנות, הצעירים מסדרים מחדש את השבטים בשלב מאוחר יחסית 7- אאוטקאסט 8- שלושה שבטים, שבט דיזולב, 18 שורדים

למעלה