משחק

היתה בכלל .?

עדי ינעל אובק! אני שעה מנסה לזכור לא הולך לי שעה שעה שעה חחחח

zulu2000

New member
אה כן כן!!../images/Emo28.gif

היה אתגר בהתחלה שג'ף הכין להם שייקים של כל מני דברים מגעילים כמו חרקים ומי ים.. נכון?

ידעתייייייייייייייייייייי

אבל חשבתי שזה ביג בארדר ברח לי ידעתי ידעתי ידעתי !!!!!!!! רבק רבק רבק נו שאל שאלה.. רבע זה בכלל נכון ?

adi007

New member
חחחח כן כן..

שמישל הייתה אמורה לעשות את עצמה נגעלת ואז היא תנצח בשוויון.. לא שזה קרה בסוף :)

zulu2000

New member
וואי חח סליחה../images/Emo28.gif

אין לי שאלה..
תומר שאל במקומי.

אוקיי

בהישרדות 3 באיזה צבעים השתמשו שבט בוראן ( אני חשוב בוראן) כדי לזכות בחסינות שיבחינו בהם מטוס...

adi007

New member
הישרדות 3 שולטת

ובמיוחד שבט בוראן!! אה ולתשובה.. צבעי היסוד (אדום, כחול וצהוב) וירוק - אבל אני לא בטוחה... :) אם אני לא טועה זה היה הצבעים של קים ג'ונסון נכון??... חחח המשחק הזה הוא ביני, בין תומר ובין דן :) ולשאלה - ציינו את הטוויסטים שהיו בהישרדות בעונות 3-7!! (טוויסט אחד לעונה)

אז ככה

הישרדות 3 לקחו שלוש מכל שבט והחליפו .... הישרדות 4 גם החליפו בין האנשים עשו קבוצות חשות הישרדות 5 אממממח חיברו את שני השבטים לשבט אבל עדיין הם המשיכו להיות שני שבטים אחרים הישרדות 6 בנים בנות לבד ואז מיזוג של בנים ובנות הישרדות 7 חזרתם של השורידם שעפו .. ולשאלה שלי ... ציינו את מי שעף ראשון ב8 העונות של הישרדות

Boran

New member
המפף

1- סוניה כריסטופר 2- דב איטון 3- דיאן אוגדן 4- פיטר הארקי 5- ג'ון ריימונד 6- ראיין אייקן 7- ניקול דלמה 8- טינה ווסון 9......

Boran

New member
שאלתי....

מה פירושי שמות השבטים בעונות 1,2,3,4,6,7? (ומי שיש לו מושג גם על עונות 5 ו-8 מוזמן להגיד, פשוט לי אין מושג) ואגב, עונה 1 דורשת פירוט מסויים.

adi007

New member
אוקיי אז מה שאני יודעת זה זה:

7- מורגן ודרייק שמות של פיראטים (היו כבר עושים שם של אחד השבטים "רופרט" וזהו!!) 2- קוצ'ה ואגאקור שמות של חיות נדמה לי... 3- בוראן וסמבורו שמות של שבטים באפריקה (??) לא בטוחה ב-2 ו-3...

אמא הרגת אותי טוטאלית ../images/Emo6.gif

חחח נראה לי בעונה ה10 זה יהיה שבט רופורט ורופרט ג'וניור ! ויהיה מותר להם ללבוש רק חולצות עם תמונה של רופורט ! אהבתי אותו עד שהוא נדחף לכל מקום ...

adi007

New member
גמני אהבתי אותו

ואני עדיין אוהבת אותו.. זו רק ההפקה שדוחפת אותו לכל מקום וזה ממש מעצבן

adi007

New member
אההה שכחתי גם את

6- ג'בורו וטאמבוקי שמות של חיות גם כן כל הדיבורים האלו על כל העונות נותנים לי חשק לראות את כווולם מההתחלה!! בפעם הלא יודעת כמה!! אם כבר מדברים על זה, סקר קטנטן- כמה פעמים (בערך) ראיתם כל עונה של הישרדות?? אבל תגידו כמה על כל עונה בנפרד :)

zulu2000

New member
כן ו..../images/Emo28.gif

רוטו ומראמו (הישרדות 4) זה גשם ורוח (?) נראה לי באיזה שפה.

למעלה