משחק

../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo41.gif

ובכן, לפני שאנשים יתחילו להתלונן על היותי לא פעיל בפורום בתור משתמש חום-אדמדם(הי, אני עובד 10 שעות!), אני מביא לכם את המשחק! טוב כנראה כבר הבנתם שאני לא מקורי(לא מוצא חן בעיניכם? אל תשחקו!), אז גם המשחק הוא לא מקורי במיוחד- לקחתי רעיון של מישהו אחר שועשיתי ממנו משחק שבו כולם יכולים לשחק *יחד*. הרעיון המקורי המדובר הוא שרשרת מילים כמו שהייתה פה פעם, של מילה בעברית-פירוש באנגלית-פירוש שונה בעברית(או כמובן פירוש באנגלית-פירוש אחר בעברית-פירוש באנגלית, תלוי במקום שהחוליה שלך מוכנסת בו), רק שלא רק אדם אחד ייעשה אותה, אלא כל הפורום ישתתף ביצירתה! אני אתחיל עם רצף של שלוש מילים, ואז ימשיכו אנשים. כדי שלא יווצר מצב שאדם בודד עושה את כל השרשרת- אסור לך להוסיף חוליה לשרשרת אלא אם כן 3 אנשים אחרים כבר הוסיפו חוליות מאז ההוספה האחרונה שלך. ואני אתחיל: ברווז - DUCK - להתכופף. אנא המשיכו ליצירת השרשרת הארוכה שנוצרה אי פעם...או מה שיצא לנו.

AndreaCorr ©

New member
טוב, אז אני מתקנת את עצמי ../images/Emo26.gif

צריך להוסיף 3 חוליות, אז הנה: ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay

והנה אני מצטרף

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - להתמודד עם - face - פנים

טרודי

New member
המשך

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן

המשך לטרודי

כי Ladies come first
ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing

Peace 0n Earth

New member
ממשיך....

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research.

Eli2abetH

New member
המשך

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים

edlessme

New member
המשך2!!!

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים-schooling- חינוך- education

ממשיך

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים-schooling- חינוך- education - השכלה - knowledge - דעת.

ותרומתי למשחק המשעשע

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים- schooling - חינוך- education - השכלה - knowledge - דעת - wisdom - חוכמה - wisecrack

AndreaCorr ©

New member
המשך

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים- schooling - חינוך- education - השכלה - knowledge - דעת - wisdom - חוכמה - wisecrack - שנינות - wit

Eli2abetH

New member
המשך..

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים- schooling - חינוך- education - השכלה - knowledge - דעת - wisdom - חוכמה - wisecrack - שנינות - wit - שכל - intelligence - מודיעין

מממממ ושוב אני

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים- schooling - חינוך- education - השכלה - knowledge - דעת - wisdom - חוכמה - wisecrack - שנינות - wit - שכל - intelligence - מודיעין - Information - מידע - knowledge

למה KNOWLEDGE שוב?

טוב שיהיה: ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים- schooling - חינוך- education - השכלה - knowledge - דעת - wisdom - חוכמה - wisecrack - שנינות - wit - שכל - intelligence - מודיעין - Information - מידע - knowledge - ידיעה - (new(s - חדש

../images/Emo15.gif אממ..

ברווז - duck - להתכופף - bend - קשר - connection - חיבור - essay - נסיון - test - מבחן - Inspection - תחקיר - Debriefing - תשאול - questioning - חקירה - research - מחקר - study - לימודים- schooling - חינוך- education - השכלה - knowledge - דעת - wisdom - חוכמה - wisecrack - שנינות - wit - שכל - intelligence - מודיעין - Information - מידע - knowledge - ידיעה - (new(s - חדש - fresh - טרי

למעלה