משחק

shasha14

New member
../images/Emo41.gif משחק../images/Emo41.gif

אוקיי זה לא ממש משחק אבל אני עיוותי כמה דמויות משות ה-70 ואתם צריכים לנחש מי הם.....

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי כאן לקחתי אייברים של הדמיות והרכבתי פרצוף. אתם צריכים לנחש איזה איבר שייך למי.

L i l A L o

New member
מאגניבבבבבבב!!!

קבלי ח"ח על העיוותים הם ממש קשיםםםם... בקושי זיהיתי אבל החמישי זה הייד לא? והתמונה ה-6 זה נראה לי ג'קי והשביעית זה אריק או קלסו ובתמונה הארונה העיניים של אריק השיער של דונה הפה של הייד והאף של קלסו? י

shasha14

New member
אין לי מושג מה רשמתי שם למעלה תיקון

פה: חח תודה אבל האף לא של קלסו.......חחח

Amber4Ever

New member
ניחוש../images/Emo56.gif

6 - הייד 7- ג'קי 8 - קלסו וזה רעיון שווה אגב והאחרון קורע עיניים של אריק פה של הייד שיער של ג'קי ואף אין לי מושג

shasha14

New member
חחח

אי רואה שאף אחד לא יודע של מי האף....... ניתן לעוד כמה לנחש

popit

New member
תשובות!

הראשון-דני
השני-אין לי מושג!
השלישי-בן או בת בכלל?
הרביעי-לורה
החמישי-דני
השישי-מילה
השביעי-וילמר?
השמיני-שיער של לורה, עיניים של טופר, אף של אשטון ופה של דני?

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif התשובות הנכונות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1. אריק 2. קיטי 3. פז 4. דונה 5. הייד 6. ג'קי 7.קלסו 8. דונה 9.שער: דונה עיניים: אריק אף: פז פה:הייד

למעלה