משחק לכולם

SiMs MeN

New member
../images/Emo41.gifמשחק לכולם../images/Emo41.gif

בשביל להכיר קצת אחד את השני הנה משחק: שם: מין: גיל: צבע האהוב: מספר מזל: הסרט שלי: הספר שלי: המאכל שלי: השחקנים שלי: הזמרים שלי: התוכניות שלי: הסרטים שלי: ומי שרוצה יכול להוסיף.. הנה פרטים עליי שם:ישי מין:זכר גיל:13 וחצי צבע האהוב:תכלת-כחול מספר מזל:3 הסרטים שלי:שישי הפוך,אפקט הפרפר,הצילצול המאלכיות של צ'ארלי.. סוג הסרטים שלי:הכל
הספר שלי:זבנג המאכל שלי:פיצה,מנה-חמה,בשרים.. השחקנים שלי:הילארי דאף,אפרת כהן,אגם רודברג,לינדזי לוהאן,דרו ברימור המוזיקה שלי:הילארי דאף,אבריל לוין,אנדר-דוג פרוג'קט.. התוכניות שלי:פלוריזיינטה,טלנובלות של הוט

../images/Emo9.gif

שם: דניאל מין: בת גיל: 14 ב-2.3 צבע האהוב: ורוד וסגול מספר מזל:3 הסרט שלי: אממ לא דעת... תכף יהיה לי סרט...חח ''החתונה'' זה יהיה עם רון שחר
אממ אולי סוף העולם שמאלה..עם נתן..חח הספר שלי:אמממ מעריב לנוער....חח סתם... אין לי... המאכל שלי:לא דעת... אוהבת מתוקק
אז נגיד שוקולד..חח השחקנים שלי: רררררררררררררררון שחרררררררררררררררררררר
נתן רביץ
הזמרים שלי:נינטטטטט
התוכניות שלי: משחק החיים
מיכאלה ואת הפרקים של התוכניות שרון שחר התארח בהם כמו שמש המופע המרכזי כוכבי השכונה ויש עוד אין לי כח לפרט עכשיוו.... הסרטים שלי: לא היה כבר???

אני :)

שם: : עדוש
חחחחח סתם !!! גיל::14
ושבוע
צבע האהוב::צהוב
מכבי ת"א עולהההההה
מספר מזל::נראהלי ש-3...אבל אני לא מאמינה בזה
הסרט שלי::המורדים- המסע אל החלום
. סוף העולם שמאלה..
הספר שלי::
מי קורא ?
המאכל שלי::פיצה
השחקנים/שחקניות שלי:: נתי רביץ
בנחמין רוחאס
צופית גראנט
רותם אבוהב
מריאנה
פלורנסיה ברטוטי
לואיסנה לופיליטו
הזמרים שלי::מאיה בוסקילה
, רוני, שי גבסו
הראל מויאל
התוכניות שלי:
חברים ! , פלורי
, מיכאלה

עונהההה

שם:מעיין מין:נקבההההה גיל:עוד 3 ימים אני בת 14|ביט| צבע האהוב:כחוללללל אבל גם אדום יפה(אהמ אהמ אפרת
) מספר מזל:6 הסרט שלי:ואז הגיעה פולי(עם ג'ניפר אניסטוןןן המושלמת|מאהוב|)סוף העולם שמאלה,שרררררר הטבעות ויש עוד המוןןן! הספר שלי:ממממממממממממממממממממממממממממ לא יודעת חח יש כל מיני... המאכל שלי:ארטישוק ושוקולדדדדדד
השחקנים שלי:אפרת כהן
,ג'ניפר אניסטון
,הדס מורנו
,אגוס
,מריאנה אספוסיטו
ופלוררררר
הזמרים שלי:אפרת כהן
וכן היא זמרת!!!היא שמה בכיס הקטן את כל הזמרותתתתתת!!!!!! התוכניות שלי:מיכאלה
,חבריםםם
ופלוריסיינטה

../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

שם:ליאת מין:נקבה גיל:15 צבע האהוב:כתום וירוק מספר מזל:10 הסרט שלי:"בקול גדול" זה האחרון שראיתי הספר שלי:אני לא ממש קוראת ספרים
המאכל שלי:ציפס' השחקנים שלי:טלי שרון
ועפר שכטר
הזמרים שלי:אבריל לאבין התוכניות שלי:טלנובלה בע"מ(למרות שזה טלנובלה ולא תוכנית
) הסרטים שלי:לא עניתי על זה כבר פעם

למעלה