משחק חמוד

Padme Amidala

New member
../images/Emo41.gif משחק חמוד ../images/Emo41.gif

אוקיי, ראיתי את זה באתר הרשמי וזה משהו שאנחנו פשוט חייבים לשחק גם פה! כל אחד בוחר כמה דמויות שבא לו מהסאגה, ורושם משפט שהם בחיים לא יגידו... הנה שלי: האן: אני חושב שכישורי הטיסה שלי הם הגרועים ביותר בגלקסיה... יודה: כן, אחרי הכל באמת עושים חיים בדארק סייד... פדמה: יחי הדיקטטורה! ליה: נמאס לי- מהיום אני פורשת מהפוליטיקה! לוק: מממ. כמה מקלוני המוות האלו עולים? עכשיו תורכם- אני יודעת ששלי לא יצאו משהו אבל... תנסו גם!!

Sith Master

New member
חמוד...../images/Emo19.gif

דארת' ויידר: נכון, באמת רצחתי את אבא שלך!

Lu Tze

New member
יאללה:

לוק: לא משנה דוד אוון, החלטתי להישאר החווה בכל מקרה. יודה: פחד מוביל לכעס... כעס מוביל לכאב... כאב מוביל ל... ל... עם זה לעזאזל! למי בירה יש? ליה: בסדר האן, אני מניחה שאתה יודע יותר טוב ממני. ת'ריפאו: בסדר ארטו, דווקא מתאים לי טיול בעמק המוות היום. פלפטין: לא באמת רציתי את כל זה, סה"כ רציתי בית קטן, עבודה קבועה, אישה, אולי ילד או שנים... ג'אר ג'אר: (לא, לא שכחתי לכתוב שורה. פשוט לא יהיה מצב שבו ג'אר ג'אר ישתוק) ארטו: ביפ ביפ... בזזזז... אני ארטו, אתם תצייתו לכל פקודה שלי (אותי זה הצחיק)

Sith Master

New member
אחי, אני מתחיל לאהוב אותך../images/Emo19.gif

יש לנו הומור זהה... אנחנו נישאר חברים לנצח. מצח? מאשימים אותי ברצח?

Padme Amidala

New member
חבר'ה, קראתי את התגובות של כולם...

...ואני נחנקת כאן מחרוב צחוק! יודה רוצה בירה, האן מפחד מעבודות לא חוקיות, ושלא נדבר על ליה שלא משתגעת מהנוף של אולדראן. פשוט גדול!!!

Sith Master

New member
ספיישל../images/Emo19.gif

גיא: גיימר? מה זה! קיין: למה לראות מלחמת הכוכבים. אני בכלל שונא לראות סרטים ת'רונדור: אני בנוי רק לקשר מחייב... מול: את מי זה מעניין מה הדמות הבאה נעמה: איכסה. ניקול קידמן מה אתם מוצאים בפרחה הזו? נעמה: היידן? המכוער הזה? אני: משתמש חדש? ברוך הבא. אתה מוזמן. בוא תישאר. תציף! בכיף....

Sith Master

New member
סורי...../images/Emo19.gif

חשבתי עלייך דווקא ראשון. אל אני לא ממש מכיר אותך...

למעלה