לאנה + קלארק - לאנה (55) קלארק (37)
F frhx New member 31/3/07 #262 שני מנצחים? אולי נסכם את זה ככה, כי זה סתם ייקח הרבה זמן ההכרעה הזאת, וזה מעצבן לראות את שתיכן מגיבות כל פעם אחת אחרי השנייה... אם לא, אז נמשיך... לאנה(54) קלארק (38)
שני מנצחים? אולי נסכם את זה ככה, כי זה סתם ייקח הרבה זמן ההכרעה הזאת, וזה מעצבן לראות את שתיכן מגיבות כל פעם אחת אחרי השנייה... אם לא, אז נמשיך... לאנה(54) קלארק (38)
A always be me mc New member 31/3/07 #263 האמת? צודק אני בעד קלאנה../images/Emo47.gif יענו ששניהם ינצחו הרי ברור שעל הקשר שלהם מבוססת בין היתר הסדרה אז למה לא? קלארק לאנה ותאמין לי שגם לי נמאס למשחק הזה וממש לא חשבתי שזה יצא כמו שזה יצא(במכושפות זה עוד יותר גרוע כי כל הזמן הניקוד נשאר בסופו של דבר אותו הדבר )
האמת? צודק אני בעד קלאנה../images/Emo47.gif יענו ששניהם ינצחו הרי ברור שעל הקשר שלהם מבוססת בין היתר הסדרה אז למה לא? קלארק לאנה ותאמין לי שגם לי נמאס למשחק הזה וממש לא חשבתי שזה יצא כמו שזה יצא(במכושפות זה עוד יותר גרוע כי כל הזמן הניקוד נשאר בסופו של דבר אותו הדבר )
A aleria New member 31/3/07 #264 אוקיי אז נפסיק, אבל דיר בלאק אם מישהו ממשיך להצביע, אני חוזרת מיד לילה טוב לכולם
Y yafufa88 New member 1/4/07 #267 קלארק+ לאנה- איך?!? איך אתם מעדיפים את הלאנה הזאתי על קלארק?!?? לאנה (55) קלארק (39)