משחק חדש

אני אמשיך...

אבן-משהו שמצוי בטבע-משהו שכולם רואים-מן הסתם גם אורלי ראה אחת או שתיים (אם התמזל מזלו) בחיים שלו! כמו שבטח שמתן לב אני במצב מזעזע,לא יכולתי למצוא קשר יותר טוב מזה...? והמילה שי,יותר נכון מספר:666!

זה קל ../images/Emo6.gif

666->המספר של השטן->השטן שולט בגיהנום->אורלנדו הקדוש שלנו בחיים לא יילך לגיהנום!!
הנה אחד קל: טלוויזיה

hermayony

New member
../images/Emo28.gif חחח הנה

טלוויזיה->רואים פרסומות->רואים פרסומת לשר הטבעות->רואים את לגולאס-> אורלנדו משחק את לגולאס
הנה שלי, קלי קלות- עלה

גם קל...

עלה--יערות---עלפים חיים ביערות----לגולאס-----אורלנדו משחק את לגולאס! איכשהו תמיד מגיעים לכך שאורלי משחק את לגולאס... והנה-דלת

T u r n e r 1

New member
אוקיי דלת...

לאורלנדו יש דלת בבית לא?? הרי לכולנו יש דלת
אני יודעת, שיא העני, אני פשוט לא יצירתית..... אוקיי הנה זה בא: בקבוק

בקבוק...

הנה אחד: בקבוק->בתלתלים יש בד"כ בקבוקים->לאורלנדו יש תלתלים
ובקשר לעלה, יש אחד הרבה יותר קצר: עלה->עלה ירוק->השם משפחה של לגולאס->אורלנדו משחק את לגולאס והמילה: איי סי קיו ^_^ נראה אותכם..

התבלבלת.. ../images/Emo3.gif

המילה שלי הייתה איי סי קיו..
ולמה שאת אמרת: בירה=>מותר לשתות בירה מגיל 18=>אורלנדו מעל גיל 18!

n o g i t

New member
איי סי קיו

איי סי קיו- דבר ממש כיפי אורלנדו- דבר ממש ממש כיפי..
ועוד משו- אייציק- מחשב- אורלנדו מספר שהוא לא מסתדר עם מחשבים
מיני מאוס
נראה אתכן עכשיו
!

n o g i t

New member
../images/Emo46.gif

אוזניים של אלף זה לא מוזר!! זה הדבר הכי מושלם בעולם!!!!!!!! אבל בהתחשב במילה המוגבלת לחלוטים שנתתי לך, אז אני מבינה

חח ברור שלא..../images/Emo15.gif

סתם חירבשתי.. חולה על אוזניים כאלה.... תראי את המשו האחרון שכתבתי שיא החירבושים בעולם...

לשתיהם:

מיני מאוס->נקבה->אישה->קיית בוסוורת'->אורלנדו יוצא איתה. תפוז->פרי טעים->טעים זה כיף->לראות תמונות של אורלנדו זה כיף!
הנה עוד אחד קל (בהשפעת מה שאני עושה עכשיו...): ג'רמיה.

ג'רמיה../images/Emo15.gif

אמממממ ג'רמיה, אם את קוראת את זה הפוך יוצא הימרג', שזה בהינדית כחול, שזה גם הפירוש של לנדואור ברוסית הא איך אני?:) מילה מודֵם

למעלה