משחק חביב

Padme Amidala

New member
../images/Emo41.gif משחק חביב ../images/Emo41.gif

המשחק הזה די דומה למשחק ה"הדברים שהם מעולם לא יאמרו", בכך שגם בו הכל צריך להיות בהומור...
בכל מקרה, במשחק, צריך לקחת את אחת הדמויות מאיזה סרט שבא לכם, רגע לפני שהוא עושה משהו חשוב, ולנחש מה הוא חושב... אני מתחילה... לוק, בדיוק שניה לפני שהוא מפציץ את כוכב המוות: "דמת! אני בדיוק צריך לשירותים..."

נחמד...

ויידר שניה לפני שהוא טופס את הקיסר וזורק אותו למטה תוך כדי התחשמלות: "This' gonna leave a mark..."

עוד כמה...

כשלוק מתכוון לספר לליה שהיא אחותו: "Maybe I can tell her after I fuck her..." המחשבות האחרונות של R2 לפני שהוא חוטף לייזר בפרצוף בהתקפה על כוכב המוות: "Blip blop blipidy doo" 3PO כשרואה את R2 הרוס אחרי הטיסה: "Oh Dear, now I'll never get the chance to tell him how really attractive I find the little bugger..." צ'ואי בזמן שהרכיב את 3PO בשבי: "RRRRRRff, where did I put that Anus part"

odiman11

New member
אהבתי....

צואי לפני שהוא חיבר את הראש של c3po "i wonder if the chip with 'main chip' written on it is importent" בזמן הקירות המוזרות האלה שנפתחו ונסגרו בפרק אחת בקרב האחרון נגד דארת מול יש קטע שהוא תוקע את החרב בקיר...לפני זה הוא בטח חשב "naboo cant be that stupid to put dangerus walls in a place like this,lets check it out" לפני שלוק צועק צעקה סיסית אחרי שאובי וואן מת "lucas told them to miss, so i can over act,good" במעלית בפרק 2 אובי וואן חושב לעצמו "this panties are killing me"

odiman11

New member
תודה

רציתי לכתוב משהו דומה אבל כרגיל שכחתי אותו אני מכירה את המוח המעוות שלי

Ice machinE

New member
הנה עוד משהו שלא תאהבי

המלכה לאחר שדורמה נהרגה בפיצוץ: !Damn it! we lost another one

odiman11

New member
יש לי אחד יותר טוב

אחרי שדורמה מתה "damn it,this trick worked again. how stupid a bounty hunter can be? now for sure ill have to marry that ass"

Another Girl

New member
הנה אחד

ליה:(שנייה לפני הנשיקה הראשונה עם האן)"שיט, למה אין לי מסטיק?"...

Ice machinE

New member
עוד משהו

לוק לפני שהוא נלחם עם ויידר: דווקא עכשיו נגמרו הסוללות ב-Light Saber?! (תסלחו לי על המעבר לאנגלית אני פשוט לא מסוגל לראות את המילה חרבאור
) אנאקין אחרי סקס עם פדמה: איזה מלכה את

Ice machinE

New member
עוד

בובה פט: איזה אבא זה, תמיד מאבד את הראש שלו...
Mace Windu: The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.​

נתן 15

New member
ניסיון שלי...

אובי וואן אחרי שאנאקין קפץ מהספידר בקורוסאנט - "Damn that Anakin! He always gets my pants wet!".

Lu Tze

New member
הנה אחד:

יודה, לפני שהוא מחליט ללמד את לוק: "הרגליים שלי כבר כואבות מהליכה, אם רק הייתי יכול לשכנע איזה טמבל לשאת אותי על הגב שלו כל היום..."

הנה אחד משלי:

יודה לפני שנלחם בדוקו בEP2: "דמת!, לא הייתי צריך לאכול היום שועית!". עוד אחד: דוקו אומר לעצמו בלב, כשמדבר עם לורד סידיוס על קורוסאנט בסוף EP2: "יש לי נוד, אני אצליח להתאפק...עוד קצת להתאפק!...אין כוח...USE THE FORCE!!...."

למעלה