משהו אישי

dragonit12

New member
../images/Emo41.gifמשהו אישי../images/Emo41.gif

פעם בשבוע,או שבועיים.. אפתח שרשור{או אתם,אתם מוזמנים בכייף!},בו נבחר נושא וכל אחד ירשום על זה.. השבוע,כלומר היום! הנושא שנבחר הוא.. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם/שעשו בשבילכם/שנראה לכם הכי רומנטי שיעשו לכם/שתעשו למישהו אחר,.. בקיצור,הבנתם אותי!משהו שהוא רומנטי! שתפו אותנו!

gorck

New member
אולי שהייתי עושה...כי אין למי...

לקחת מישהי לים לפיקניק... לדאוג שהיא תקום בחיוך בבקרים ותלך לישון בלי דאגות בלילות...

GirlTalk

New member
אייי..רומנטיקו../images/Emo99.gif

זה ממש מצחיק שזה הנושא...אני בכלל הגעתי לתפוז לפורום ימי הולדת ומתנות שזה אחד הדברים שאני הכיי אוהבת לעשות ואני לא הפסקת שם ובכלל לתת רעיונות לדברים רומנטיים לבן\בת זוג וגם סתם ימי הולדת, ארגון ארועים, מתנות פינוקים וכו' ובדיוק חשבתי על אך אני רוצה מישהו לתת לו את כל זה כי אני נורא אוהבת לפנק=) בעיקר שבא החורף ואין תקוםה יותר טובה לרומנטיקה, להתכרבל ולהתחמם עם מישהו
עופר קנית אותי
ולי סתם בא שוקו חם, כירבולית, סרט ובחור עטוף עם סרט אדום ענק חחח

gorck

New member
אז מתי הדייט הראשון?

אבל לא בלחם יין....במקום טיפה פחות המוני (ויקר...)... הם לא יודעים להכין המבורגר כמו שצריך...(למרות שבדייט לא הייתי אוכל בורגר, כי אני אוכל די מגעיל בורגר וזה לא מכובד...)

GirlTalk

New member
=))

מה שנכון נכון...אגב צעד נכון, בעיקר בהתחשב בעובדה שאני צמחונית כבר 6 שנים משו כזה...חח אבל אל דאגה בנוגע להמבורגרים. אני לא אונסת את הסובבים אותי לעשות כמוני!

gorck

New member
אבל לא ענית על השאלה...

מתי הדייט הראשון? ואיפה הוא יהיה- פיקניק בים או בסרט קומדיה טוב או אולי בכלל בבית חם מתחת לפוך עם שוקו חם (וקצפת ומרשמלו אם את אוהבת...) וסרט רומנטי...מה אומרת?

dragonit12

New member
אממ...../images/Emo12.gif

מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם/שעשו בשבילכם/שנראה לכם הכי רומנטי שיעשו לכם/שתעשו למישהו אחר,.. בקיצור,הבנתם אותי!משהו שהוא רומנטי! הכי רומנטי? ללכת יד ביד מול השקיעה בים.. לחבק כמה שאפשר. לשמח אותו כל הזזזמן!

למעלה